B lara - Blogovi

Iza kantuna


Cili dan je loše počeja,kasnila na posal,a baš za ne falit morala je i kiša počet.Naravno bez rumbrele,kasneći utčala u firmu,a oni stari prdonja od šefa omar se sta derat da di san, da ča ja mislin,da je li meni uopće triba posal,da ne beru se tako šoldi,ma razumila san ga bila mu jučer porezna.......Aj,i ti smo dan progurali režeći svak na svakoga,na kraju se izvinjava i na izlasku mi u ruku tutnija škatulu s crvenin fjokon......ma bravo sitija se.

TRčen doma..sve isplanirala,kad ona dva moja potomka već s vrata,a di si više, krepajemo od gladi,a i žuri jin se na Bače ekipa ih već čeka.......sritna šta će se maknit iz kuće,na brzinu in napravila sendviće i potirala ih.Omar mi bilo lakše....stavila peč janjetinu s batatin.....na stol stavila lipi tavajol...cviće....sviću.....već polako padan s nog.Ko krepana maška vučen se u banj, pa pod tuš....došla malo sebi.....dok se otiren gledan se u zrcalo.....zadovoljna...guza još tvrda...cice još lipo gledaju.....ma mogla bi se mirit s kojon od trideset.Oblačin komplet iz Victoria secret ,koji san jučer kupila,a jebate sasula po plaće,a sad mi se vako čine i mudante i ređipet ka da san ih kupila u Kineza.

Taman kad san bila spremna ulazi moja jubav,moj zakoniti,i već s vrata ,grintavo,da ga cili portun čuje,en ti kišu...en ti južinu...en ti jude,,,en ti vaki posal....en ti privatnike......s radnika bi i kožu skinili....aj ženo vadi mi čistu maju i mudante,ne brzinu ću se istuširat,pa gren opet nazad.Malo san se ka namusila,al jebiga posal je to ,triba ga čuvati.......ma razumin ja njega ,nije nu lako s onin pizdunima na poslu,a za malo nježnosti..bit će vrimena i večeras.....a za reč pravo ..dobro mi i došlo i ja ću se malo odmorit,pa će bit lipše večeras.Na odlasku mi u prolazu kaže samo ti lezi,ne čekaj me,ko zna kad ću ja.

Sidin i mislin,nije se sitija,a možda i je,pa će me večeras iznenadit.Ma nije uspija niti zamać niz ulicu,kad se javi mobitel..stigla vam je poruka....asti gospe osta mu je mobitel,ajme ča će bit jidan.Slučajno bacin pogled.........Mačore,požuri,čeka te tvoja vrela mačkica............

Sidin inkantana...ćutin izgoreno meso..........itnen i cviće i sviću kroz ponistru......otvaraju se vrata i upada moja Jase i arlauče   Sritan ti rođendan prijo moja!

tri_praseta, 10god

i shta bi na kraju? jesi nashla nekog machora da potzepa taj wiktorija sikret kompletitj, kad taj twoj wetj nema wremena? ili si sa prijom popila kafitzu

B lara, 10god

kompletić u ormaru u nekom kantunu........a mačora još čekam..........

slika, 10god

ma pusti macora naces drugi nedaj da meso izgori

B lara, 10god

meso je isto letilo kroz ponistru............

tri_praseta, 10god

pa ako joj meso i dalje bude zagorewalo teshko tje natji machora koji bi to da pojedbe

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.