B lara - Blogovi

Iza kantuna


Šokirana...preneražena.....zanesvistila san se kad san pročitala riči poznate voditeljice da je napokon sritna,jer se čuti laganon i normalnon,a sve zato jer je napokon uspila"ponovo"ući u suknjicu koju je nosila u osmom razredu.(sada ima 42,god.)Koja to još žena u 42oj čuva robu iz osnovne??

Još me više užasava što su je sada pune novine ..sada kad je postala "kostur" svi joj se dive...ne zato što je visokoobrazovana,već zato što je postala vješalica za haljinice koje dizajniraju pederčići koji se pale na male guzičice!

Pokušavam vizualizirati njihov dnevni meny...ujutro čikara kave,bez cukra,oko podne 2 deca vode,oko 4 po litre vode,a prije spavanja otvoru frižider,jer se ipak ćute mrvu gladne,pa stave u kljun list zelene salate i po karote.I tako dok god oćedu bit "in",oli dok se bogato ne udaju.Totalno ludilo je zavladalo, u modi su anoreksičarke koje se klate na mršavin nogicama,a uz nji stoje debeli muški zategnuti u odjelima na kojima samo što ne popucaju botuni.Šta je najsmišnije ni nju ni njega nimalo ne sekira šta on sliči na kasicu prasicu....jer Bože moj....muško je prihvatljivo u svakom obliku.Taj kad dojde doma..otvori frižider i počne ga čistiti od vrja do dna..počasti se i kobasican i kulenicama i čvarcima i panceton....taj sigurno nije poželija opet stat u gaće koje je nosija u osmom osnovne.On ne pati od kompleksa...jebe se njega za linijon...on gre za onon "use,nase i podase"

A lutkice ...pumpaju justa,pumpaju sise,brišedu bore,vračaju se u mladost u koju se nikako ne mogu vratit!Ma zašto van sve ovo pričan,nikidan san probala obuć trudničku haljinu koju san nosila83.god,..i ni provirit u nju nisan mogla.......ma jebe me se .......iden sad u frižider i puni just van reć da san svoga tila gospodar!!!!

tri_praseta, 10god

manekenke jedu papirne maramitze...zamisli... tzeluloza, netje nishta da ti shkodi, a ispuni ti stomak (nichim hranljiwim)

B lara, 10god

važno da ga nečim napune...cccccccccc........ogladnih..

 

tri_praseta, 10god

prijatno

Sehel, 10god

Ja sam tvoj blog provitala u Vecernjim Novostima i u blogovima Vedrane Rudan, nisam imala pojma da si to ti.

 http://www.novosti.rs/vesti/spektakl.147.html:480275-Vedrana-Rudan-Kostur-sa-naslovne-strane

 

prolaznik_, 8god

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.