queequeg - Blogovi

Brz jezik manjak pameti


Moram da pisem vecim slovima. Izgleda da slabije vidim. Stizu me godine. Mogu ja i sitnijim slovima da pisem ali onda ne mogu da ispravim tekst.

Elem, (samo za Mikolasa, znam da obozava ovu rec) svasta se izdesava u zadnja tri meseca. Dobili smo i novog superheroja. Kao da je izasao iz radionice Magnus-Bunkera. Super PPV (prvi potpredsednik vlade). Covek kome oluja nista ne moze. 'Eb ga, raspisase izbore pa sad zarad boljeg rejtinga sve se cini.  Ali dzaba mu sto se mene tice, zato sto je SVEjeDNO za koga glasas, ode moj glas Brakusu. Brakuse care!! Nego imam veliku dilemu sto se tice njega. M's'm ne Brakusa vec PPV-a.  Dragi Aco ozeni li se ti ponovo? Svasta se prica, Ali ako si stvarno ozenio Loznicanku koliko cujem, nagrabusio si.

Samo ja umem tako da pricam, pisem, bez razmisljanja. Ponekad ume i da bude neprijatno kao onomad kad sam usao u kafanu. Za sankom moj poznanik, zaboravih mu ime, davno bilo. Udjem ko clan biblioteke, javim mu se i nalaktim na sank. Pitam ga za zdravlje, odgovara ali mu pogled upucen na kraj sanka gde dve cure stoje i pricaju sa dva momka. Ona bliza , zena zmaj. Sa pupkom. Nekim salom oko dupeta koji izigrava suknju i tako. Oci mu ispadose. Ja mu pricam nesto on i ne slusa. I onda se lepo ja pokazem u pravom svetlu.

- Hehehe ispasce ti oci. Mada dobra je. Slusaj burazere ovu ni zajedno ne bismo mogli da opsluzimo.

Skrece pogled ka meni. Tuzan.

- To mi je sestra.

Sta reci u takvoj situaciji? Pesnicu nisam dobio preko labrnje, nebo se nije otvorilo, stadion nije eksplodirao, Zvezda nije dala gol.

- O's jos jedno pivo?

Ubili smo se od piva tu noc. Neprijatna situacija ali nema sta pivo ne moze da izleci. Od tada se trudim da prvo izvidim situaciju ali....

 

 

 

 

Voljena, 10god

Da si nekako ukarario i stisnut bold, bilo bi lakse  za nas, koji smo jos coraviji od tebe Al to nisu godine, nego cvike u autu, glumim gljivu.

Sto se tice bloga, sta reci, desi se i najboljima

queequeg, 10god

Jedva sam i Brakusa izboldovao.  Ne trazi suvise od mene

mikolas, 10god

Ej, que, nemoj ljutis, nista lichno  . Primetio sam da je ta rech popularna samo na ovom sajtu, pa mi bilo simpatichno da pomenem to na nekom od komentara. (Mani se politike, qrva je to)

queequeg, 10god

Naravno da se ne ljutim, nego i meni bilo simpaticno kako si reagovao, pa sam namerno napisao. Jeste kurva i zato glasam za SVEjeDNO.

tri_praseta, 10god

a poznawajutji tebe, owo "opsluzhimo" je zwuchalo od prilike "kako bih je trsio, dok nam se salo ne istopi i podmazhe posteljinu da mosh na njoj i (ne znam kako se zowe igra kad kotrljaju kornjachu) igrati" a shto se tiche izbora moj glas ide Mr I Joznom sa tarzanije (shta swe chowek obetja da ne werujesh)

queequeg, 10god

Tako nekako. Nego da ne bi bilo ovde puno biiiiip, morah da napisem tako.

tri_praseta, 10god

nije skwosh, wetj isto tako neka pederska joooooj... stao mi mozak kako se zowe igra?

tri_praseta, 10god

karling mamu mu.... karliiiiiiiing

quietly, 10god

Grešiš !

Oženio je Lozničanku, ali je očigledno da nije nagrabusio on, nego svi mi.

Blago ostatku sveta kojem Lozničanke ne kroje politiku iz senke, njihovo je carstvo nebesko.

slika, 10god

lep blogic pogotovo drugi deo a najvise od svega dopao mi se tvoj avatar sad ga vidim

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.