queequeg - Blogovi

MOD i JA :) DEMOKRATIJA DA ILI NE?


Svidja mi se onaj mod 2 Natera me da napisem blog ponovo.

 

Elem , videh ovaj klip i padoh u nestoneznamkakodanazovem....Da l' da budem srecan ili ne?

Predsednik vlade nama "bratske" Rusije naredi, ponavljam, bukvalno naredi vlasniku neke tamo fabrike i poznatom Ruskom tajkunu da isplati plate...odmah sad i momentalno. 

Sad nesto razmisljam tj zamisljam naseg predsednika vlade kako naredjuje nasim Miskovicbekokosticpeconi i ini tajkunima da radnicima daju plate , dobavljacima ono sto im se duguje , pa iz sve snage zamisljam naseg g-dina Cvetkovica kako mrsteci se kaze doticnima "jos niste potpisali?"...neeeeeeee nece to ici kod nas. Ovo Putinovo nije bas demokratski ali i suvise demokratije ne valja, prelazi u anarhiju....Kad bi mi uvezli nekog (posto ovde takvog ovde ocigledno nema, onog jednog koji je krenuo ubise zlotvori) da makar malo natera nase tajkune da vrate nesto novca..ko zna mozda bih skupio za letovanje...ovako mrka kapa.....

IceCold, 15god

Znači, ovako je to bilo?


   Nakon što su radnici blokirali 400 km puta Putin je doslovno kidnapovao Olega Deripasku i poveo ga u Pikalevo, industrijski grad u kome su u toku najveći socijani nemiri u Rusiji od početka ekonomske krize.


   Tamo je, dok su kamere bile upaljene, vikao na njega na sav glas:

  • „Zašto je ova fabrika toliko zapuštena?“

Deripaska je postiđeno spustio glavu.

  • „Pretvorio si ovo u smetlište. Zašto su svi trčali okolo kao bubašvabe pre nego što sam došao? Zašto niko nije sposoban da donosi odluke?“

Onda mu je bacio dokumenta i rekao mu da potpše istog časa da će isplatiti zaostale dnevnice u iznosu od skoro milion $. Kada je ovaj ne oklevajući potpisao, Putin zadaje završni udarac sa:

  • „A sada mi vrati olovku !“.


   Deripaska je državni, režimski tajkun čije bogatstvo je u proteklih godinu dana spalo sa dvadeset na tri milijarde $. Svoje bogatstvo je stekao trgujući aluminijumom. Ruska Vlada ga je spasla od bankrotstva sprečavajući tako da njegova (i državna) imovina ode u posed zapadnih banaka.


   I sada ova farsa za medije...

  1. Da gladan narod vidi kako moćni Putin postrojava omnražene tajkune.
  2. Da javnost poveruje da je Putin jednog jutra ustao i bez najave i organizacije smotao u kola Deripasku i odlučio da od njega napravi poštenog čoveka.
  3. Da samo dirty minds posumnjaju da su nakon uspešno organizovanog TV spektakla koji je atak na logiku završili negde zajedno na večeri.


„Tito je rekao da su studenti u pravu!“. Ideologija i demagogija. Taj rad.

 

 

queequeg, 15god

Ice svestan sam ja toga ali ipak im je uzeo koliko toliko para....prve pare im nije dirao, provereno je da su morali Rusiji da vrate odredjen deo novca, samo sam hteo da kazem da KGB-ovac nije naivan, bunio se Berezovski, morao je da pobegne u London, onaj drugi ne znam mu ime , mrzi me da guglam, nije hteo da vrati nista mislio je da je jaci, trune u nekom kazamatu, treci je naprasno umro negde u dijaspori.....Demokratija je izmisljena u staroj Grckoj, pa posle mnogo demokratije dodje do rasula, onda dodje tiranin i sredi stvar, bude lepo neko vreme pa mu se osladi da vlada , pa onda opet demokratija, njega proteraju ili jos cesce ubiju, pa sve tako u krug......promeni imena u "Rodoljupcima", stavi imena aktuelnih politicara i mislices da je juce bilo......znaci sve je sr.... osim pi.........a sirotinja je uvek sirotinja.......ocu na moreeeeeee

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.