queequeg - Blogovi

POSETA


Nas kuvar Dragoljub zvani Dragoljupche , fino mamino i tatino dete kao i svako koje se rodi posle dugo godina cekanja, dobio upalu slepog creva. Nedelja dan za posete pa se mi tako pokupimo i odemo u bolnicu u vizitu. 
Dragoljub se silno obradovao kad nas je video.Inace vazio je za naocitog momka sa uspehom kod zena. Naravno spremili smo mu divan rucak kao sto i dolikuje kolegama.
Poseta ko poseta. On jedva docekao da nas vidi a onda jedva cekao da odemo. Ja sam samo gledao u sestre, ahhhh... kad vidim uniformisanu zeMsku ne znam za sebe. Ja slinim za sestrama ovi drugi se smeju na glas i zasmejavaju ga 
a kad se nash Dragoljupche nasmeje...boli ga....jadnicak. Pri odlasku ga pitamo da l' mu sta treba. Moli nas da mu posaljemo neku stampu , ubija se od dosade. No problemo burazere, dobices je. I te kakvu. Pitam sestru jel mogu da mu posaljem stampu po njoj jer necemo stici dok je poseta. Dobijam potvrdan odgovor.
U hotelu po sobama gosti ostavljaju raznoliku "stampu" i dobro mi je doslo sto sam je cuvao a ne bacao. 
Zovem Dachu da podje sa mnom. Dodajem mu "stampu" za naseg bolesnika. Uzima je i pravi grimasu kao da ce da povraca : "Odakle ti ovo manijace?". Smejem se na glas i kazem :" Cuvao za ovakve prilike" ! . "Neces mu valjda to poslati "- ceri se i pakuje u kesu. " Jok, ti ces!". Vracamo se u bolnicu. Nalazim sestru i vadim casopise iz kese. 
"Bio bih vam zahvalan da ih odnesete nasem drugaru". Samo molim boga da ih malo prelista pre nego sto mu ih odnese. I jeste. 

epilog. Kad se vratio iz bolnice Dragoljupce mi je prisao i samo rekao -" Pa zar ste morali? ". "Stooooo pa najnoviji casopisi, sta im fali? " Malo je bio povredjen. Casopisi su inace bili za gay populaciju sa sve hardcor slikama. Preboleo bi on to ali nije uspeo da preboli poglede sestara...

Voljena, 12god

Zloce zlobne {#tongueout}

IceCold, 12god

Sad kao, čuvao časopise za kolegu, ako slučajno ode u bolnicu da hitno operiše slepo crevo.

Trik decenije.

tri_praseta, 12god

qq pa shto chasopise za deriguze? time nisi ukop`o samo dragoljupcheta kod uniformisanih sheMski wetj i sebe

al ko zna mozhda was neka powede u shoping  

queequeg, 12god

Bez insinuacija molim!! Casopisi su cuvani za slicne potrebe!!

Vesta83, 12god

Jes', čuvao ih za "posebne prilike", a zna tačno koja slika je na kojoj stranici, ma beeeeelj qq

Vesnockaja, 12god

Haha, QueeQueq, nisam se tome od tebe nadala Zar i ti, sine Brute? Oooooooo

Sehel, 12god

Hehe, ja sam bas to od njega i ocekivala! {#rofl}

delta, 12god
cek cek...mene kao medicinskog radnika jako interesuje kakav je to rucak dobio pacijent koji je operisao slepo crevce:-P dodji kod mene na kliniku,imas da paris oci tri dana..pa ti onda bajati casopisi nece ni trebati:-D p.s. odlican blog
queequeg, 12god

Samo ako radis na psihijatrijskoj....vreme je da je posetim

delta, 12god

moje pitanje je bilo...sta ste odneli pacijentu za rucak  koji je operisao slepo crvece?{#tongueout}

atmosfera na poslu je takva..da su prisutne sve psihoze..pa kao da radim tamo{#bigsmile}

queequeg, 12god

Nemam pojma , nije u mom opisu posla , verovatno nesto laganije....stiropor mozda...ja sam imao pametnija posla...da slinim za sestrama...

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.