queequeg - Blogovi

Sms


Takooooooo.......vecera je gotova...pomazih svoj trbuscic, bas je sladak ovako okrugao pa jos pun. Iskapih casu sa pivom i zadovoljno podrignuh. Cerka me samo pogleda i ustade i iz fotelje i sa pogledom kioji ubija rece:"nikad se necu udati!!" i izadje iz sobe. Hihihihi treba znati osvojiti trofej zvani fotelja. Privukoh je tv-u , daljinski u levoj ruci pivo u desnoj i upalih televizor. Oho, "milioner", volim da gledam taj kviz. Taman se ukljucih na pitanje za gledaoce. Ajoj lakog li pitanja , ko je napisao "11 minuta". Gledam gde mi je telefon da posaljem sms. Piiiiiiih ima 3 metra do njega i mojoj guzi se ne ustaje ali nagrada nije losa. Ustajem uzimam telefon i saljem sms..."B"...odgovor je pod "B". Stize mi povratna poruka. Otvaram. Zamisljam u glavi , sada ce pisati "cestitam dobili ste nagradu". Cvrc...pise nesto kao "servis ne radi". Djubrad. Ode 30 kinti + pdv.
Nastavljam da gledam , odgovor je pod " B " . Pa naravno da jeste znam ja to. Nesto mi u levom cosku ekrana privlaci paznju. Zmirim da bolje vidim. Pise , sitnim slovima mmu im lopovsku ...........REPRIZA

Svaki komentar koji sadrzi bilo kakve elemente smeha bice uklonjen

Tea_bg, 14god

lack">Ukloni ovaj i bice REPRIZA )

Olivera, 14god

Dal ste culi shta kazu Paracini za covek bez stomak?

"Covek bez stomak, je kao mercedes bez onaj znak"

Hatidza, 14god

urple">zasto su svi blogovi u zadnje vreme meni jako sexy?.................jesam li dobro?........sve poce od hulahopke, sad stomacic fini okrugli.........bas, bas sexy

IceCold, 14god

I sta je sad spram toga 100-86=16 ?
Sitnica, malenkost.

:crying_on_floor:

queequeg, 14god

KS i Luda ...BAN!! Svaji ne odgovaram....Olivera... Tacno!!!! Hato ko jos video vajde od onih stomaka sa plocicama...okrugli su ko jastuce Ice moj odgovor je bio tacan )))

makiziki, 14god

ahahahahahah...e tako sam se i ja ispaljivala par puta....ali sam skontala pre nego sto sam uzela fon u ruke....ahahahahahha )

branka-013, 14god

mukice moja

Mali_Mrav, 14god

ispod velike stene .. velika zmija krije se

Olivera, 14god

haahahah!

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.