Sehel - Blogovi

8. Mart pred vratima


Odbijam da slavim taj 8. Mart kao dan zena, odbijam jer dan kada je Cetkinova 'dala' Lenjinu, ne zelim da bude neki 'moj' dan. Ako cu vec da slavim nesto tako, slavicu dan kada sam ja 'dala' ili kada je On meni 'dao', a ne Cetkinovu krevetsku predaju... blah!
(- Draga Klara Cetkinova, kako da ti se zahvalim za ovu predivnu noc?
- Ljubljeni moj Vladimir Ilich Lenjinu, daj mi ovaj dan, neka sve zene uzivaju u njemu i pamte ovaj dan kada sam ja s tobom dozivela sve slasti koje je tvoja snazna muskost tako izdasno pruzila mojoj izgladneloj dusi i telu. )
Odbijam da slavim taj dan i zbog one ruze ili karanfila u kolektivu kada je tesko videti treznog muskarca koji, naravno, slavi Dan Zena.
Dragi muskarci, ne treba mi 8. Mart, samo ostanite trezni i ne utrpavajte mi gomilu sudova za pranje ili vase neobavljene poslove zbog sprecenosti usred proslave.
Odricem se te ruze jer iznajmljena konobarica i kafe kuvarica kosta vise od te jedne ruze, a ja cu morati zbog nje ceo dan da izigravam konobaricu i smeskam se pripitim pricama o tome kako mi zaista zasluzujemo taj dan da praznujemo.
Odbijam i da se specijalno doteram tog dana samo zato da bi tako nasminkana i napirlitana docekala 'moj dan'. Elem, ja imam 364 dana u godini, i svi su podjednako lepi i moji, a taj 8. Mart ostavljam Cetkinovoj i Lenjinu.
- Srecan ti 8. Mart!
Ma nemoj, a sta je sa ostalim danima, oni ne moraju da mi budu srecni?
- Cestitam ti Dan Zena!
Stvarno?!? Cestitaj mi rodjendan, diplomski, udaju, rodjenje deteta... sta ima da se cestita hromozomima u telu koji odredjuju moj pol? Koji je moj udeo u tome?
Aaaaa... cestitate mi sto sam zena i sto zene zasluzuju taj jedan dan jer su rmbacile gneracijama i genercijama, sluzile muskarce i bile inferiorna bica. E pa nismo vise i ne morate se osecati obaveznim da ne ratite tog dana.
Ne zaboravite da cestitate bakama, mamama, strinama, tetkama taj dan, one su navikle godinama da dobiju tu ruzu... manite se nas koje se ne osecamo vise potlacene i kojima taj dan nije potreban.

queequeg, 14god

e neka si rekla...gde da potpisem a i ta Klara.jb Cetkin ..i ime joj ruzno...

Hatidza, 14god

urple">nisam znala ovu pricu.................prolazila sam cesto preko njenog mosta u berlinu sva ponosna sto imam tu cast................a sad evo odma mi se ogadila.............znaci ja sam ko dete izludjivala nedeljama kako da obelezim taj dan kada je doticna dozivela mozda prvi orgazam?!?!......................uzas.................kolko sam ja miksera, i servisa, i srebrne lancice poklonila na dan klarinog orgazma...................bljak.................a i ime joj bezveze sto jess jess................bar da je bila Clara-Luna recimo...............uprkos svemu svidja mi se sto su nam blogovi sve eroticniji...........hihihihi

slika, 14god

hahahahahah dobra prica prvi put cujem za to al ja cu ipak da cestitam i mami a i tebi ma svima hahahahahahh i ostavicu ti ruzu u profilu hahahahahahha

Sehel, 14god

E pa quee, i ja mislim da i nije neko ime to 'klara'.
Hato, nemoj bas sve da mi verujes, ali se jesu svalerali ).
Drugo, to je tacno da zene zenama kupuju vise poklona nego muskarci . Zena kupi mami, tetki, baki, strinama, ujnama ( Njegovoj mami, di da ne kupi, bozesacuvaj), sestrama, prijateljicama, koleginicama, komsinicama, doktorici i kucnoj pomocnici... ako ima decu, onda i vaspitacicama u vrticu, uciteljicama, nastavnicama. Uglavnom, zena za taj 'svoj' dan bankrotira! Muskarac kupi nesto zeni i mami, i tu je posao zavrsen. Jeste li culi za muskarca koji je kupio poklon prijateljici (ne svalerki), koleginici (osim onih zajednickih karanfila), uciteljici ili komsinici?
Trebalo bi zabraniti zenama da kupuju zenama poklon za taj dan. Jedino vaspitacice i uciteljice profitiraju, ostale cede novcanik ceo mesec.

Heheheh slika, i ja cu tebi cestitati 8. Mart i ostaviti ti ruzu u profilu.

Tea_bg, 14god

lack">E, ako si im svima rekla Mogu li i ja da se potpisem ispod ovog bloga? Evo, necu te saplesti kad izlazis sa lobija, samo kad ulazis ))
p.s Ako se zbog toga naljutis na mene, znas sta? Ne moras da mi cestitas 8. mart
ljub ***

IceCold, 14god

http://img169.imageshack.us/img169/1543/manwithflowers.jpg

8. mart je jedinstvena prilika da dobijete cveće a da ne morate da se pitate "Šta li je mučenik sad zabrljao kad se setio da kupi cveće?"
Sa ostalih, političko- feminističko- erotskih aspekata taj mi je praznik potpuno nezanimljiv.

queequeg, 14god

znam ja kad je dan muskaraca) skoro svi ostali....mada ima i zena koje imaju vise osmihmartova....kako se kojoj zalomi....sudbina sta li je

Olivera, 14god

Sve to dodje u svoje vreme, cestitaj mi! Svaki dan i svaka cestika su bonus!

paulina, 14god

Ovim blogom ocrni musku populaciju!
Nije bitno sta dobivas i kada dobivas , vaznije je od koga

"manite se nas koje se ne osecamo vise potlacene i kojima taj dan nije potreban."
Promeni okolinu "potplatnika" tako da ti se taj dan nece razlikovati od drugih danova .

gipsy, 14god

ook Antiqua">Moze da se desi i gore od ruze za 8. mart - karanfil

Sigmund_Freud, 14god

Da se ja pitam, k`o sto se mozda i pitam, al` nekako duboko u sebi, ja bi za 8 mart posek`o sve shume i umesto njih postavio od traktore gume

Sigmund_Freud, 14god

I da kad si vec spomenula Lenjina nije on za dzabe rekao sledecu stvar:
Droga je opijum za narod

explorer, 14god

layboyuper, nikom necu cestitati 8. mart...hvala Sehel

branka-013, 14god

Prvi Dan žena je obeležen 28. februara 1909. u SAD deklaracijom koju je donela Socijalisticka partija Amerike...a sad se slavi 8. marta...i kako sad da budem sigurna kada su se oni....ono...mislim njih dvoje .. khm...odoh googlam

branka-013, 14god

Ju...zaboravih...Seh ze tebe

http://i302.photobucket.com/albums/nn119/ban1960/8-mart-ruza.jpg

Sehel, 14god

@ Ice;
u pravu si, to je jedinstvena prilika da dobijem cvece, ali i da dam slicno njegovoj mami, sestri, babi...
Muskarci uglavnom uzmu dva buketa, eventualno tri, i zavrsili su osmomartovsku kupovinu, no big deal. U slucaju da je zaboravio tvoju sestru, nasmesice se sarmantno i reci kako je sve cvece vec rasprodato. Hoce li mu neko zameriti? ma naravno da nece, vazno da je na tebe mislio.
A zene? E one moraju da misle i na vaspitacicu, na strinu, na tetku, na njegovu mamu, na kucnu pomocnicu i spisak moze biti beskrajan. Dok muskarcima niko ne zamera jer oni 'ionako ne znaju da kupuju poklone' a i ne bi da ispadne da ti muva prijateljicu ako i njoj pokloni buket, zenama se pise minus ako su zaboravile na Njegovu sestru.
Volela bih da cujem neku mamu koja nije vaspitacici odnela bar impresivni buket ako vec ne kristalne case ili biserne mindjuse.
- Alo vaspitacice, ti si samo zena, isto kao i ja!!!
Ajd' chik ne kupi joj nista ako smes. )
Sad ce da ispadne da sam nepopravljivi materijalista, ali zaista ne zelim da ispraznim svoj ionako tanak novcanik na dan koji mi je Cetkinova odredila za 'moj' kupujuci, kao sto je Hata rekla, miksere i servise.

@ Gipsy
Da znas da si u pravu, karanfil je gora varijanta.
Ma zbog tog karanfila ja cu radni ponedeljak provesti kuvajuci bar tridesetak kafa, posluzivajuci isto toliko sokova i rakijica (ko je ikada video da to rade muskarci? ) a u utorak cu isplatiti taj karanfil preuzimajuci deo pacijenata koje moje premorene kolege nisu u stanju da prime jer su do zore slavili 'moj dan'.
E bas ti hvala Klara Cetkin!!!

@ Explorer
Hahaha, nemoj da ispadne da sam ja posejala seme zla, cestitaj onim zenama koje to ocekuju od tebe, i daj, skuvaj ti njima tu kafu i posluzi ih sokom.

Ja se, zbog svega gore navedenog, odricem tog praznika. Zena sam i bez njega i svaki dan je moj praznik. Zelim i volim da dobijem cvece, ali ne zato sto je Cetkinova rekla muskarcima da mi ga poklone, vec zato sto sam ga ja sama zasluzila ili me samo vole. Podjednako volim i da dajem poklone kada osetim za to potrebu ili sasvim neobavezno, ali ne zato sto je to neki 'moj dan' kada sam u obavezi da poklanjam.

Sehel, 14god

Rekla sam ja, zene najvise cestitaju zenama taj praznik, dok bi muskarci da ga se rese zbog smaranja prilikom kupovine ona dva buketa...
Elem, hvala ti na ruzi Branka i ne moras da guglas

IceCold, 14god

Ice, jesi sigurna da ne moras da pitas ni 8 marta sta je zbrljao?

Ne vredi worki. Ne vredi ti da se umiljavaš, ni da me citiraš...
Nema načina da se iskupiš, trajno si mi se odmilio.
Eto to Hata... pa se družite... tako uzoholjeni...

Idite na more...
Slavite 8.mart...

IceCold, 14god

Sehel, imam i dva muška rođendana 8. marta, tako da mi je taj datum dan za kompletan bankrot.

Razmišljam da smanjim troskove tako što ću da odštampam ovaj tvoj tekst, vežem crvenu mašnicu i krenem da u formi poklona emancipujem drage dame iz okruženja.

Ovako:
http://img168.imageshack.us/img168/8995/redribbon.jpg

tri_praseta, 14god

e ja sad da znam da kachim slike (tea me to josh nije nauchila), ja bih ti okachio sliku ruzhe ili karanfila, nikako sudopere pune sudowa masnih i spremnih za pranje....ili ne daj bozhe sliku wesha spremnog za peglanje
poshto ne znam da kachim slike moratjesh se zadowoljiti mojim skromnim komentarom
pozzdraw seh kiss i sretjan 8i mart

tri_praseta, 14god

Da se ja pitam, k`o sto se mozda i pitam, al` nekako duboko u sebi, ja bi za 8 mart posek`o sve shume i umesto njih postavio od traktore gume
kiselinom ja bih zemlju nawodnjaw`o a detzu bih swakim danom rendgenom slikawo (na osmi mart zhensku detzu i po 2 puta, nek se zna kad je njihow dan)
pozzdraw od prasitja

Hatidza, 14god

urple">ljudi ja zaista ne znam gde vi zivite, al na zapad niko ne zna za 8-mi mart.............dzaba se potresate........tamo vas cudno pogledaju ako im bilo sta kazete ili poklonite na taj dan...............ja mislim da vecina od njih nije ni cula za vladimira, mislim klaru je smesno i da pomenem...............tako da to je samo aktuelno kod nas............u zaostalim post socijalistickim i rano kapitalistickim zemljama u tranziciji............usput ni tu vise ne dolazi niko bez najave (sem moja svekrva, razume se)..............tako da nema mesta od panike (njoj ne otvaram vrata)..............opustite se zene i uzivajte u svakom danu ko da je svaki dan vas 8-mi mart

Olivera, 14god

tako je.... ja sam ovde (Australia) davno procitala 8 Mart International womans day, ne secam se detalja.... bash me briga.... svaki dan je moj dan, i svaki je bonus!

Hatidza, 14god

urple">joj ja bih te skisala iza ugla, ako mi verujes

Hatidza, 14god

luche;bt1074

Da mi je da vam vidim svima face 8-marta ako ne dobijete nista,zivim za to da vam se ta zelja ostvari :crying_on_floor:...mislim da lazete same sebe a crkle bi znajuci da su sve zene oko vas ispostovane od svojih oceva,brace,djece,muzeva itd... Vi se inatite sto je Klara Cetkin dala Staljinu.... :biggrin::biggrin: A ja cu mojim dragim damama naravno pokloniti i tog dana nesto kao i svakog prethodnog i buduceg....

urple">xaxaxaxaxa klara dala staljinu..................xaxaxaxa............xaxaxaxaxa....urple">...ovo samo ti mozes..............xaxaxa.......i tvoja draga naravno

Hatidza, 14god

urple">xaxaxaxa..........hata nema drugog posla prepravlja tvoj post, svakako od muke...............xaxaxaxa..........nego da ti kazem ja sta je Einstein reko..............2 su stvari samo beskonacne..............jedna je svemir, a druga glupost.................zatim je dodao i reko za svemir i nisu bas sigurni da je beskonacna................pa ti sad razmisli i vidi...........mozda se pronadjes...............i upamti.......EINSTEIN reko, nije luj paster.............xaxaxaxaxa

luda_mama, 14god

A sta je to "8.mart"?:think: A jel ga bilo ove godine??

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.