Sehel - Blogovi

Leptiricu sarenicu


Yeee, bas me nije bilo dugo, a vi se raspisali i raspricali i jos ponesto sto pocinje sa 'ras', ali je ne mogu vise da se setim ni jedne takve reci. Ne postizem da vas procitam ovde : )).

No, da se ja vratim leptiricu sarenicu koji zasluzuje svoje pravo mesto, i to nisko na stomaku i malo ulevo, tek onako da izgleda kao da izlece iz gatjkica. E, bas takvog leptirica sarenica je imala D istetoviranog na svom stomacicu!

Ijaooo, da ste samo mogli da vidite tog leptirka! najsexyji, najsladji, na najbezobraznijem mestu i nije bilo osobe, sto muskog sto zenskog pola koja nije zalepila pogled na plazi za tog sarenka.

Zavidela sam svojski toj D na tetovazi, i nije da nisam pomisljala da je kopiram. Zaustavila me je jedino cinjenica da ne bih bila prva sa tim leptiricem sarenicem, vec druga a i obecala sam mami da necu vise nista probusiti ili nacrtati na svom telu .

Umedjuvremenu, D je ostala u drugom stanju (naravno, ko ne bi sa takvim leptiricem), dok ja jos trazim po oglasima nekog ko se ne pravi englez, i nekako mi je otisla u zaborav sa sve leptirom. Kad ono, pre neki dan iskrsne D sa svojim sincicem na bazenu, i gle cuda, sa leptirom... uvenulim! Uvenuo joj je leptir od trudnoce, presecen velikom strijom posred lepog sarenog krila. Sav se nesto namreskao, nabrao i ocmoljio.

Ehhhh, na srecu nisam u nekim godinama mogla podneti da budem druga, i spasila sam se uvelog leptira... mada, opet me nesto steglo u srcu kada sam videla tu visoku i dugonogu D sa sve kustravim i nasmejanim klinjom. A mozda i uvenuli leptir ima svoje drazi .

tri_praseta, 12god

i uweli leptir wishe je leptir nego shto tje bumbar ikad biti

 

queequeg, 12god

Nekome je vreme da se udaje Malo si se zaljubiska m? kisko bre

Sehel, 12god

Prasici, u pravu si! Odoh da istetoviram leptirica pre nego sto bude prekasno!

Quee, kako to mislis da mi je vreme da se udam, pa ja prvog decka zaprosila sa tri godine, kada sam shvatila da se i Snezana i Pepeljuga i Trnova Ruzica udaju da bi bile srecne princeze.

Taj prvi decko me je odbio 'ladno, rekao mi da prvo porastem... i od onda nailazim samo na neuspehe.

Izgleda je leptir resenje, makar posle i uvenuo. Mozda ti princevi ne koriste vise konja da bi dosli, vec krila leptira!

slika, 12god

{#volem}{#bowl}

slika, 12god

{#hoho}

IceCold, 12god

Šećerlemo, ocrni mi još jednom Leptiriće ovako, i ima da te izoklagijam !
Inače, Šarenići se nikad ne tetovitaju na sexy parts.
Oni su onako, Bezvezići Zafrkantići, tetoviraju se na šaci, između palca i kažiprsta.
Ovako:


Pa kad pomeraš prste, oni mašu krilima.

Lav ju :***

Sehel, 12god

Slichkice, i ja sam se tebe jako uzelela! {#inlove}

Ajsi, nego, oce li meni takav leptiric na ruci doneti onog princa za pravljenje srece i malih beba? {#itwasntme}

Juuubbb :****

IceCold, 12god

Ajsi, nego, oce li meni takav leptiric na ruci doneti onog princa za pravljenje srece i malih beba?

Nisu testirani u te svrhe. Al' nikad se ne zna, Šarenići imaju neograničene supermoći.

najtmer, 12god

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.