queequeg - Blogovi

Moj dnevnik - Septembar 2013


Injao. Zanimljiv septembar. U ovo vreme razvijene tehnologije, podataka dostupnih sa svih strana, coveku se zavrti u glavi. Meni se vrti odavno. Kazu kicma. Nije da se zalim ali boli.

U ovom mesecu osim sijaset sportskih dogadjaja koji me interesuju kao svakog normalnog muskarca, jedan od najjacih utisaka mi ostavi ljubavna poruka g-dina Bogoljuba Karica svojoj dragoj zeni MIlanki. I posle kazu da muskarac ne ume da voli...ma 'ajte...tolika kolicina ljubavi u samo 6 minuta i 16 sekundi...

citiram: "  Razdragana po kisi ti si bila vedra, srecna, nasmejana, sva oblivena vodom. Milanka, ljubavi moja, shvatam da u anđela gledam… Smešim se i ti se smešiš… " Nego nesto razmisljam, mora da je kisa bila letnja jer u suprotnom tesko da bi se smesila oblivena novembarskom kisom...i dalje " Milanka ljubavi moja, ponosan sam na nas, na tebe koja si izdržala mnoge bure i oluje sa mnom uvek kao andjeo od Boga poslan u najtezem vremenu da štiti svoje ljude, svog princa i tri princeze koje si tako vaspitala da nas Bog sada gleda na njih kao na svoje anđele..." Cini mi se da je opterecen vodom...i ovde pominje neke bure i oluje...i dalje " Milanka ljubavi moja oblaka nad nama nikada nije bilo više, ti si sunce koje sija ne samo za nas koje najviše voliš već i za sve druge... " ili ne, mozda mu je hobi meteorologija...nikad se nisam snalazio u onome kako bese...eh da metafore. Obaska sto su mu slike sa Milankom uglavnom sa promotivnih skupova njihove partije...fali samo zelena salata...

 

A imali smo bogami u septembru i gay paradu u pokusaju. Opet. Mislim na pokusaj. A mozda se racuna i ona nocna setnja. Mogli bi ovi huligani i huligancici u pokusaju i da ih puste da se prosetaju jednom. Okrenes glavu ili tu subotu presedis u kuci, ne odes do centra. Neka ih bre. Mislim meni gejovi ne smetaju, smetaju mi pederi...kao karakterna osobina, njih je daleko vise.

I za kraj ceca plakala uz kukavicu pred nislijama. Njih 20000 sa sve komsijama bugarima i bliskim nam narodima iz okoline. Iskreno pre bih na paradu, makar me navijaci prebili, nego na njen koncert.

 

Edited by queequeg, 2013-09-30 20:59:56

nefes, 11god

Milanka zivote moj ... ostadoh bez komentara

queequeg, 11god

Sta ti je ljubav

nefes, 11god

Koje emocije ... pitam se : gdje li sam to ja pogrijesila

queequeg, 11god

Eto, sad lepo zapamti...i vezbaj

nefes, 11god

Cekam kisu ... skontala sam - u tome je ta carolija i jos par detalja

queequeg, 11god

Ima samo jedna caka, moras da budes "oblivena" sta  god to znacilo.

Voljena, 11god

DoMbarrrr, sad samo gledaj da te opet ne cekamo kao ozebli sunce, da napises neshto 

queequeg, 11god

E hvala lepo. Nesto me nisu svrbeli prsti u zadnje vreme.

tri_praseta, 11god

a shta je sa milankom, kad owaj tol`ko pichketje za njom? jel zhiwa? neshto ne pratim westi u zadnje wreme, ne postizhem, eto... ne znam ni dal je jowanka zhiwa? treba li ochekiwati neki wideo na jutjubetu kako tile tzmizdri za jokom, ili barem leka rankowitj... obawestite me

Bosank@@, 11god

I men' te lakše zamisliti na paradi,neg' na ceculjkinom koncertuNice omiljeni

Tea_bg, 11god

Kada su u pitanju vremenske prilike u kojima obitava Milanka, izdržala sam do duge.

Što se drugog dela bloga tiče, jel može c/p naše Bosanchice?

 

queequeg, 11god

Mozno, mozno

IceCold, 11god

gipsy, 11god

Mnogo sam ostrascena po pitanju ove parade. Tacno, tek SAD posle svog ovog cirkusa ih treba pustiti i ugaziti. Cela ova zaebancija je kostala 2 miliona evra. Jer drzava za peder bal ima para za Tijanu se nije imalo. I za ko zna koliko bolesne dece. 

Nek mi neko objasni zasto paradiraju u Holandiji. Tamo im je sve dozvoljeno. I vencavaju se i razvode i usvajaju decu i puse marihuanu i opet paradiraju!

I s kojim pravom je ceo svet toliko razocaran neodrzavanjem parade? Svedska gospodja ministarka tuguje jbt! A pre samo desetak dana u istoj toj Svedskoj je odobrena masturbacija na javnom mestu! Znaci i mi moramo da postanemo isti kreteni da bi usli u EU? Danas nas ucenjuju ovim, sutra onim. Izem ti ja drzavu koja nema svoje JA.

Zato je u moj septembarski dnevnik upisana brazilska predsednica.

clockwork, 11god

Zato ti ustani protiv takve drzave ako imas muda,ali posto si zensko,vidim da nemas. Kao ni vecina vas u Srbiji  ili sta vec znam gde,koji se ne slazu sa necim. Zabole onih na vlasti. Uostalom lakse je kokodakati preko interneta. Iz dana u dan zivot vam postaje sve veca mizerija,ljudi zive od danas do sutra. Nekome to sutra ni ne osvane. Nije Evropa toliko ni losa,znas. Lose vas vode u Evropu.

gipsy, 11god

A ti si otisao u Irsku jer ti je u tvojoj drzavi bilo dobro? Jesi li ti ustao da promenis nesto dok si bio jos tu? Vi koji odete imate najmanje prava da kritikujete.

clockwork, 11god

Ne nego su moju drzavu sjebali politicari a ne pederi. Peder ili lezbejka te nece ubiti,opljackati,pretuci na ulici,u nocnom provodu. I to su neciji sinovi i cerke,braca i sestre. Mazu vam oci sa gej i ostalim pomijama dok se iza svega toga nesto drugo okrece. Homoseksualci nisu bas toliki problem koliko se cini. Svet ide onim pravcem kako je neko vec odredio. Spremni smo za to?

gipsy, 11god

Ni ja nisam nista drugacije rekla. Za bacanje para koje su mogle da budu mnogo plemenitije iskoriscene) okrivila drzavu. Niti sam imala nesto protiv gej populacije do bezobrazluka NAKON neodrzavanja parade.

U mojoj drzavi umiru deca od kojekakvih bolestina sto od lekova koje ta Evropa testira na nama i od osiromasenog uranijuma koje je ta ista plemenita Evropa (i Amerika) bacala po nama, pa za lecenje takve dece drzava nema para. 

Vazno da nama sole pamet a nisu uopste bolji. Eno zale se holivudski glumci pripadnici LBGT populacije da su i dalje diskriminisani.

Mislim meni stvarno nije jasno mesanje sveta po pitanju naseg odnosa prema gejevima.

gipsy, 11god

Ili prema bilo cemu drugom.

tri_praseta, 11god

"homoseksualtzi nisu bash toliki problem" kazhesh... pitao bih te isto pitanje, posle izlaska iz mardelja...ili tek onda ne bi bili problem, asimilirao bi se

gipsy, 11god

Zaboravih da kazem za ono kokodakanje na internetu... nemam ja vremena za to jer sam zauzeta kokodakanjem kod kuce i usadjivanjem u glave sopstvene dece da imaju i obaveze a ne samo prava kako ih uci vrli zapad (koji nam je oduvek dobro mislio).

IceCold, 11god

Tekst od prošle godine, "Pogrešne ljubavi i balkanska pravila".

 

tri_praseta, 11god

quietly, 11god

Živimo u zemlji gde nikad niko bejzbol palicu zbog bejzbola kupio nije. STOP NASILJU !!! I TAČKA. Što se mene tiče neka šetaju. Niti će oni tom šetnjom postići to što žele, jer će i posle šetanja nastaviti da se bore za svoja neka "uzvišena prava i ciljeve" u svakodnevnom životu, niti bi batinama od strane "normalnih" bilo zaustavljeno njihovo slobodno pravo na lični izbor. Karići golupčići...hihihi...čist politički marketing..udri emocijama po naradu da glasaju za nas da bi nama bilo bolje..

gipsy, 11god

I niko mi ne odgovori za Holandjane. 

Malo mi je muka od belosvetskog pomodarstva u svakom smislu.

 

queequeg, 11god

Moja je bezbolna...palica

quietly, 11god

Udri policijo moja

queequeg, 11god

Ja stvarno nemam pojma zasto paradiraju po holandijama. Nisam mnogo upucen u to. Samo jedno znam. U Beogradu ima godisnje nekoliko stotina utakmica koje su visoko rizicne za nas obicne gradjane i za te utakmice se odvajaju daleko vece svote novca za obezbedjenje istih. Da ne pricam da su vodje uglavnom iz kriminalnog miljea. Pa i ovih dva miliona evra ne bi bilo potroseno da gore navedeni nisu pretili, tih 200-300 homoseksualaca bi se prosetalo i otislo bez lupanja grada.

gipsy, 11god

Pcelama i osama i omanjim nuklearnim bombama

gipsy, 11god

I utakmice bih zabranila i ajt!

gipsy, 11god

A od koga smo naucili za sta sve moze da se koristi bejzbol palica? O tome ja pricam...

Nekad je bilo sramota kad se pobijes da izvadis noz, machetu, bokser...

Sehel, 11god

E gipsule draga moja, pomesala si babe i zabe bwe. Ne vaspitavaju decu filmovi sa zapada gde se koriste bezbol palice ili gde Kojot genije pada sa litice i ostane zive, vec ih vaspitavaju mama i tata bwe! Nesto je trulo u drzavi Danskoj, a to nisu filmovi vec porodica koja nema vremena za decu koju su napravili. Kada mama zuri u fitnes centar da ostane sto duze vitka, a tata na poslovni sastanak ili kod mladje sekretarice, pa nema vremena da objasni sinu da nije ok razbiti glavu skolskom drugu jer je crnac, zut ili slucajno ima pokrete kao gej.

Ne mogu da se setim ko je taj pametnjakovic koji je rekao da je PORODICA CELIJA DRUSTVA. ali je bio sasvim u pravu.

queequeg, 11god

A akcenat je bio na Bogoljubu I Milanki .......

clockwork, 11god
clockwork, 11god

@ Praseta komada tri kakve veze ima bajbok sa homoseksualnoscu?To o cemu ti pricas je obicno silovanje ili silovanje na dobrovoljnoj osnovi. Nedostatak zenskog pola,

@ Gypsi,ajd vise odluci kakav ti je stav po tom pitanju. Na samom pocetku kazes da ih sad treba ugaziti a u drugom postu pises kako nemas nista protiv LGBzt ili kako se vec zovu populacije. Pazi ovako,spiskano je 2 milke,ne znam cega,jevreja ili dinarjeva za to iako se dzej parada nije ni organizovala. Da ti slicni tvom razmisljanju,koje je kao nekakvo protivljenje bati bojevima i lizalicama,dozvolite da oni prosetaju svoje guzice i sise u miru,samim tim ne bi bilo ni potrebe za obezbedjenje, i policijom i da se trosi novac iz budzeta u te svrhe. A ti pederi su bili od pamtiveka coveka a bice ih i u buducnosti hteli vi to ili ne.

Salute,

slika, 11god

a jbg trolovi presednice

gipsy, 11god

Aha objasnicu ti. Dakle ovako... generalno nemam nista protiv gejeva, neka voli ko koga hoce, ali sam rekla da ih treba ugaziti posle raznih bezobraznih i ucenjivackih izjava raznih sekretara i lidera LGBT NAKON neodrzane parade. Nadam se da sam bila jasnija.

Drugo, veliku vaznost ovom dogadjaju daju mediji. Ni jednom drugom javnom okupljanju se ne pridaje tolika vaznost kao prajdu. Mogla je ta parada da se organizuje i da niko ziv ne zna za nju, kao sto je organizovan i protest protiv GMO. Ali neee. to se trubi 3 meseca unapred, 3 meseca nam je to glavna tema svih novina i vesti. 

Trece, sta ima da se mesaju kurta i murta? Jel se bese izvinio nemacki ambasador za onu izjavu da treba da ucimo nasu decu da je bombardovanje bila bas prava stvar? I da treba da ih volimo zbog toga.

 

queequeg, 11god

Ja ipak mislim da su nam veca muka "navijaci", korumpirani politicari, tajkuni itd itd nego gejevi. A usput sta ocekuejs draga moja od sila, da nas vole? Od kako je veka i sveta jaci su ugrozavali slabije, pa tako i sad.

gipsy, 11god

Ne treba da nas vole al nek nas puste na miru vise.

queequeg, 11god

Eeeeeeeee nema pustanja Globalizacija sestro globalizacija

quietly, 11god

Moja gipsy,  niko nama nije veći problem od nas samih....

 

gipsy, 11god

Problem jeste u nama ali nam ga je zapad posejao. Tacno se secam kada se na trecem kanalu emitovala neka tinejdzerska serija, mislim '93. godine... Do te serije nasa deca nisu zvakala zvaku na casu, niti su imala pirsinge na pupku, niti su drzala noge na klupi, niti su se tako krajnje bezobrazno obracala profesorima. Onda su na snagu stupili zakoni koji stite prava deteta. Danas nastavnik NE SME da udalji ucenika sa casa makar mu ovaj skakao po glavi.

Od zapada smo naucili i da ne ustajemo starijima u autobusu. I da njena najbolja drugarica mora da bude frajer koji je gej. I tako nam mic po mic kreiraju zivot. 

 

tri_praseta, 11god

tako je kad se krijemo iza demokratije koju nam kreira najdemokratskija zemlja na swetu, koja je swoju demokratiju ogradila zidom, da sluchajno meksikantzi ne upropaste  

clockwork, 11god

Jbte al ste upeli za taj zapad,gledajte sebe i svoje. Kao sto vec neko rece globalizacija,uvlace se pod kozu mic po mic,uvaljuju svoje zvake. Naravno curo draga,pare su osnov svega.Ali nije sve da zapad moze da uradi,ostaje na nama,vama,tvojoj,nasoj deci da se odupru svom tom sranju i ne dozvole da svakakav shit dolazi sa istog tog zapada.Gledajte da vi da bude vama dobro i tako cete se odbraniti od sve zlog.I posle ce oet mladji ustupati mesto u autobusu starijima,i pozdravljati starije komsije i vise postivati roditelje,bracu,sestre. Danas ljudi kao da se preko nisana gledaju.A to,minjdjusa u nosu,jeziku,pupku,na dupetu ili da vec ne nabrajam...to dodje pa prodje.Prolazna moda.Ono sta ostane u coveku,u kakakteru,to je bitno.

Aj zdravo sa usranog zapada

Tea_bg, 11god

Ko behu Bogoljub i Milanka?

Sehel, 11god

Ja bas i nisam iz ove price ali ne mogu da se ne zapitam zasto je otkazana ta gej parada i zasto bi obezbedjenje kostalo toliko mnogo? Zasto je potrebno toliko obezbedjenje toj paradi kao da je sam Asad sirijski u poseti? Nije valjda da bi ih posteni, bogougodni,  politicki i seksulano ispravni heteroseksualci napali i izbatinali?

Ma ko to bije homoseksualce i zasto?

IceCold, 11god

Ništa ti za Asada ovde ne brini, oni bi Bašara kao brata dočekali jer, pobogu, i njih su Ameri hteli da bombarduju.

To je ta logika.

gipsy, 11god

Njih mlati saka nekih huligana, naoruzanih pcelama, osama i sonom kiselinom (?!). A vlasti su procenile da 6 ipo hiljada policajaca nece moci da izadje na kraj sa njima. Interesantno je sto imaju dojave a  niko nije uhapsen. 

Al mene ipak vise zanima ko bi platio opravku izlupanog grada, koja bi verovatno vise kostala od ova 2 miliona evra. Ili bi ostao tako izlupan da mi se Rodzer Voters zabezeknjuje kad proseta Nemanjinom. 

Sehel, 11god

A koliko ja onda razumem, manji je problem u gej paradi, a veci u tim huliganima koje policija nece da uhapsi ni nakon dojave (chuj, sona kiselina?!).

S druge strane, ne razumem zast bi homoseksualci razbili grad nakon parade, ili bi to opet uradili ti huligani koje niko nece da uhapsi (ZASTO?!)

KOd nas se te parade odrzavaju svake godine i to uvek ispadne sasvim dobar biznis za svakoga. Prvo, grad naplati tu paradu, kapne nesto kinte i od gomile turista i gledalaca iste parade (to mu dodje kao neki karneval, ljudi vole sarenilo, muziku i heppeninge, makar i gej). Trgovci dobro profitiraju jer masa ljudi ne moze da odoli nekim 'specijalnim snizenjima', makar ona bila i 10 % od cene. Ulicni prodavci brze hrane namlate lovu za nekoliko meseci lagodnog zivota a cistaci ulica dobiju bonus na platu zbog 'povecanog obima posla'.

I eto vam lova, pa cak i za lecenje bolesne dece.

Imam osecaj da se u Srbiji uvek sve nesto izdramatizira i shvata previse ozbilno. Mos' mislit, gej parada, pa sta? Nece nestati homoseksualaca ako im zabranite paradu ili dopustite da ih polivaju sonom kiselinom. Uglavnom, vas gnev je usmeren u pogrenom pravcu, umesto da pohapsite te uligane i profitirate od te parade, svi se nesto ljute na homoseksualce i komentarisete u stilu - Sta imaju da paradiraju uopste. I ja vas uveravam, homoseksualnost NIJE zarazna bolest i deca vam nece biti bolje vaspitana bez homoseksualaca na svetu.

clockwork, 11god

Ma Sehel,seru vise sa tim dzejevima. Bilo ih je i bice ih. Umesto da ljudi porade na sebi i okolo sebe. Sto kazes,porodica je nukleus drustva. Dave i jedni i drugi. Treba se baviti i resiti konkretnije probleme u drustvu i zemlji. Srbija,a tako i druge novokomponovane banana drzave deteriorisu iz dana u dan,nikome to je smeta. Ljudi pucaju ko neonske sijalice,rokaju sebe i druge,droga,kriminal,pljacke,ubistva,nezaposlenost,ocaj. To je ok. Peder,mos misliti,nek se ebu u dupe. Live and let others to live. Proci ce vam zivot.

slika, 11god

sigurno i Milanka I Bogoljub nisu bili protiv parade zabole njih ljudi se vole ja na parade  vidim samo zabavne biznis interese  joj karneval Rio  oticicu jednom kunem se  i samo da znate ja sam lezba volim zene eto ne smetaju mi  homoseksualci i niko me nemoze naterati da radim nesto sto necu 

Sehel, 11god

Ma idi bwe slicko, uvek je neko drugi kriv, samo ne pravi krivac!

Deca nevaspitana - ko je kriv? Pa naravno, zapad sa svojim filmovima koji promovisu nevaspitanost i nizak moral. Nisu ovde roditelji krivi, zasto da budu oni kada to moze da bude zapad?

Politicari korumpirani - naravno, kriv je zapad jer su od njih to videli da moze da prodje (khm).

Gej parada zabranjena jer izazivaju jadne i neduzne huligane da ih prebiju i posipaju sonom kiselinom. Naravno, nisu ti jadni huligani krivi, krivi su homoseksualci jer izazivaju te huligane svojom seksualnom orjentacijom. Zrtve ovde nisu homoseksualci, vec ti siroti  huligani jer su, eto krivicom zapada. odrasli na filmovima kao sto su Umri muski (sa bezbol palicom).

Iz ovoga proilazi da bi, ustvari, trebalo pohapsiti sve te homoseksualce jer da njih nema, ni huligani ne bi bili izazivani. A sve te huligane, nasilnike i barabe, mazite i pazite jer su oni samo zrtve trulog zapada.

Inace, onaj ko je ikada bio na nekoj takvoj paradi (na trulom zapadu), sta je mogao da vidi? Gomilu ljudi koji masu nekim sarenim zastavama, glasna muzika koja ih prati i ples, baloni i poneki neukusan kostim ali verujte, nista gori od onih maturantkinja iz nekog drugog bloga.

slika, 11god

de da idem bre pa ja se slazem stobom  nek zivi i nek radi ko kako zna i ume  al iskreno grozim se  i ignorisem sve takve pojave jer su me mozda tako vospitali moi roditelji   na sta lici ovo il mozda ovo al lepo ignorises sve to i ne krivim ja bas nikog njihov izbor njihov zivot

slika, 11god

 i samo da znas za sve ovo Karici su krivi  ustvari que

gipsy, 11god

Pazi naslov u novinama: Miletic: otkazivanje prajda ce uticati na EU. Ko je taj Miletic? Neki Goran. Nije predsednik drzave niti premijer. Clan organizacionog odbora parade. Ko je bre on  i sa kakvim pravom daje takvu izjavu?!

Jesu zaduzeni za bezbednost procenili da je rizik preveliki i da postoji opasnost da bude zrtava i zabranili okupljanje? Jesu! Jel su se uprkos zabrani okupili i mahali zastavama? Jesu! Jel ih stitila policija opet napominjem uprkos zabrani odrzavanja? Jeste! 

A ko je to sve platio? Mi. Od plata, od poreza na stan, od poreza na svaki kupljeni proizvod. Ako hoces da paradiras uprkos zabrani, plati obezbedjenje iz svog dzepa. Isto vazi i za visokorizicne utakmice. Neka klubovi plate iz svog budzeta, pa ako ne urodi plodom neka se igra pred praznim stadionom, 

Druga stvar. Ja se ni kao klinka nisam ljubila u autobusu ili pred drugim ljudima. Ne razumem zasto je nekome potrebna publika za tako intiman trenutak. Za sta se oni tacno bore? Da se ljube po autobusima ili da steknu pravo na brak, usvajanje dece, nasledstvo? Ako je ovo drugo u pitanju za to postoje nadlezne institucije pa neka resavaju tamo gde treba.

 

Sehel, 11god

Hahah slichko, ovi su smesni, priznajem... ali ovi drugi ne izgledaju toliko smesno.

 

Ili ovo, takodje nije bas smeso... sacica nevinih huligana koja vice - Ubi, Ubi pedera!

 

 

Sofija, 11god

Eh dok vas sve pročitam....pomešali ste babe i žabe narode...

Džipsule priča o (ne)važnosti gej parade, troškovima iste, namontiranom stavu naših političara i bezobraznom stavu stranih političara. 

A vi ostali pričate o huliganima i potpuno je onda nevažno da li su pretukli gejeve ili ženu vozača tramvaja, koja samo radi svoj posao....

Nemam ništa protiv LGBT populacje i ne bih im uskratila ništa što imam i mogu ja, ne bih ih tukla ni prebijala, ali imam protiv da paradiraju mojim gradom pod parolom "ponosa". 

Žele da nam skrenu pažnju na sebe, da su i oni tu, odlčno, neka se organizuju i svakih pola godine naprave akciju pomoći deci iz Zvečanske, deci sa onkologije pa će verovatno i onaj najgori ostrašćeni reći "beš mater ovim pederima, al vidi brate šta rade i kako dobro čine".

Potenciranje i guranje prsta u oko je dovelo do toga da i oni koje je baš bolelo uvo da li će ili neće "ponosno" šetati, sad nakon svega reći, "E BAŠ NEĆETE"

Kada sam sa jednim gejem pričala, rekao mi je kako su oni ugroženi, te ga ja pitah:

- jel tebe nekad neko napao u ovom gradu?

- pa mene nije

- e, vidiš mene jeste, dva puta, samo zato jer sam žensko

jesu li gejevi na ulicama više ugroženi od žena? 

Dalje ga pitam:

- jel tebi na čelu piše da si gej, imaš neki znak raspoznavanja?

on kaže: pa ne...

- Vidiš, rom nemože da pobeli kad naidju skinhedsi....jel da?

jesu li gejevi na ulicama više ugroženi od roma?

Koliko viceva o plavušama care ima....pa šta bi mi sad trebale ? Da paradiramo u znak protesta što smo ugrožene?

Ponosim se što sam homoseksualan ili pak heteroseksualan? Svašta. 

6 i po hiljada policajaca treba da me čuva jer sam ja ponosan, 6 i po hiljada ljudi koji čak i ne žele i ne osećaju potrebu da me štite....6 i po hiljada nečije braće, sinova, očeva želim da dovodim u opasnost jer ja baš hoću da se ponosno prošetam...

Ceo Beograd neka slome....prodavnice i izloge...i to se dešava baš zato jer ja kao gej imam potrebu da ponosno prošetam.

Ako mi ponude neku manje značajnu lokaciju, ja ni to neću prihvatiti, jer ja baš želim da iritiram i jedne i druge i treće....

Kada se organizuju izbori, predstavnici moje populacije i seksualne "orijentacije" izjavljuju da će dati podršku onoj stranki koja se najviše založi za pravaLGBT populacije. Nije važno šta dalje stoji u programu te stranke ili partije...nije bitno šta bi dalje bilo, samo da podržavaju gejeve...Ja ne plaćam račune, ja ne moram da jedem, mene dobrobit države zanima al na nekom 16-om mestu....

Prvo moram da mašem zastavicama, pa ću onda da se ljubim javno, to mi je mnogo važno, pa ću onda tražiti da se možemo venčavati.....(iako će država fakat više posla imati, posle, razvodeći ih ) e a onda ću želeti da usvojim decu ....to su meni bitne stvari...ja i samo ja, a ostali ...ma boli me baš.

Vratimo se Sofijinoj mudrosti Ja pak mislim da LGBT populacija sa pogrešnim organizatorima i na pogrešan način pristupa našim jadnim, nesretnim, nezaposlenim, nervoznim i gladnim sugrađanima.

Ljutim se jer svoje potrebe stavljaju ispred potreba većine, društva...i to vrlo bezobrazno. 

S druge strane prezirem navijače, huligane, nasilje u bilo kom smislu....i smatram da se prvo trebamo SNAŽNO I DOSLEDNO obračunati sa njima. 

 

 

queequeg, 11god

A niko da obrati paznju na cecu....

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.