queequeg - Blogovi

TRUDNICA I ZVER ( TROL - BLOG 2 )


Obozavam trudnice. Jes' da se ugoje, dobiju strije, " malo " su nervozne... ali nekako dobiju lepotu, onu unutrasnju. A tu smo i mi, muzevi, ocevi da im olaksamo. Elem, tako sam i ja sa mojom zenom isao na one redovne kontrole kod ginekologa. Secam se tog prvog i zadnjeg puta. Kao danas, sto se kaze .

Jedva me probudila. Ustao sam sav " veseo " jer noc pre tog dana je bila luda. Jao kako smo se opijanili. I sad treba da ustanem. Boli me izmedju usiju, muka mi je, noge lelujaju ali trudnicama se nista ne odbija. Tako kazu nasi stari. Bem. Decembar je, zimoca, ali u domu zdravlja milina. Greju za sve pare. Toplo. I onaj miris... koji mi bas smeta. Pravi mi lom u stomaku. Tu je jos nekoliko parova. Osmesi na licima. Buduci ocevi i mame se zaljubljeno gledaju. I nas dvoje takodje. Da se pogledom ubija, odavno bih bio mrtav. Neki kreten preko puta poneo i jastuce za zenu da joj bude udobnije. Znam sta sledi.

- Ti se nikad ne bi setio da ovako nesto uradis za mene

- Folirant zeno... ko zna sta je zgresio.

- Jes' ti znas.

- Znam . Niko ovde ne voli zenu kao ja tebe.

- E blago meni.

Srecom , pojavi se neka sestra ...avion ...pa mi misli skrenuse na stranu . Sta je ? Trudnoca . Seks na kasicicu . Naslanjam se na debelu , gledam onu sestru i samo sto ne zadremah.

- Eno je doktorka, idi je pitaj da li cemo stici na red.

- Evo

Ustajem, jedva, prilazim doktorki... gledam sestru... i odjednom lom u stomaku. Sreca te bila tu neka korpa za otpatke. Bacam peglu, gledam ka zeni... i ne verujem kako neko moze da pozeleni. To nije zdravo... biti zelen... mislim. Hitro ustajem i bez reci izlazim iz zgrade.

Cekao sam je na 100 metara od zgrade. Ona mene nije. Otisla je taksijem. Sledecih nedelju dana. Razgovor. Zabranjeno. Izvinjavanje. Zabranjeno. Seks. Zabranjeno na neograniceno.

Ne bojte se. Izneli smo jos dve trudnoce jedino mene nije vodila na te preglede. Nekako mi zao bilo... i gde nadjose onakve zgodne sestre...

slika, 11god

{#bowl}sestre

gipsy, 11god

"Naslonih se na debelu"..... tz tz tz

Sofija, 11god
isto imam problem s tim....
queequeg, 11god
Prvo sam hteo napisem na mecku ..ali odustah
Bosank@@, 11god
Emti omiljeni al' si naopak,žena troodna a ti povraćašTi s' fakat mimo svijetaHanuma ti je kraljica!Nakon svega,rodila ti još 2 kom djece....'si svjestan koliko si sretan
gipsy, 11god
Jos ga izbubecaj Boso, pa ce mi srce bude na mestu!
Sofija, 11god
E ovde mora doć cenzura! Ili da napadnem sirotu ženu koja je bila garsonjera još dva puta ili da stanem uz Soyku i ućutim.... -.-
Bosank@@, 11god
Napasti ženu?SofkaPa dosta joj što ima 'vak'og čo'eka!I previše
queequeg, 11god
Ovakav se ne radja dva puta ....
Bosank@@, 11god
(Sreća!)
Sofija, 11god
Napasti Bosno....šta joj je trebala repriza!
Bosank@@, 11god
A naivno vjerovala da će bit nešto od njega(Možda bih Vas sad trebala nahraniti,prije nego me omiljeni 'protjera' s bloga)
queequeg, 11god
Sve zene vole " reprizu "
Jovic, 11god
serije...
queequeg, 11god
sa vise ponavljanja
Sofija, 11god
horore...... Trudnica istukla razbojnika PANČEVO - Iako u sedmom mesecu trudnoće, Dragana Petrović, vlasnica zlatare 'Zlato' u Ulici Petra Drapšina 4, u četvrtak oko 10 sati sprečila je naoružanog napadača da opljačka zlataru i usput ga počastila batinama koje neće skoro zaboraviti.
queequeg, 11god
uuuuuu znam tu Draganu ...ugojila se 70 kila ...ko sumo rvac je
Sofija, 11god
e tako prodje kod "debele"
gipsy, 11god
Petrovicka! ki ki ki
Voljena, 11god
Mene je zadivio sa prvom recenicom, samo da bi me bacio pod hladan tus al nisam koment, jer kod queequa nikad nz sta misli
queequeg, 11god
mislim sve sto misle mladi ..
Sofija, 11god

Dobio si lajk na.....eto...iskrenost

Soya, 11god
i od mene...komentar sam odlucila da zadrzim za sebe
tri_praseta, 11god
ja sam takodje bez komentara
queequeg, 11god
Izdajnice muskog roda !!!
IceCold, 11god

Sve je vala već ispričao, ostalo samo još da čitamo kako je bio trudan. Sad i to prebrinusmo.

Sofija, 11god
hahhahha a baš....i još kontam nešto....que jesil taj dan imao rozLe majcu?
queequeg, 11god
sto bi rekla Miljkovic...nije lako
Sehel, 11god

E pa bas si bio zver!

I sada ti nist a ne verujem, prvo kazes da su lepe, a posle je zoves debela.... aaaaaa, lazeeessss.  To da su trudnice lepe, cuo si od nekog drugog, izvalio jednom i dobio pohvale, pa sada samo ponavljas, a ovamo.... debela!

Idem sada da stavim jastuk u gatjke sa rolkom, i tako na posao, da vidim hoce li mi neko reci da sam se prolepsala.

queequeg, 11god

Ja stvarno ne razumem da ne procitate naslov . Prvo ..lepotica i zver  a u zagradi trol-blog . TROL . Master trol na delu . Volim vas .

Sehel, 11god
Masteru, znala sam da palis masu, kao i sa prvim... ali moram da dodam malo ulja na vatru!
queequeg, 11god
Obozavam trudnjace , kud se ne rodih u bolje vreme pa bi MAKAR 5 puta bio trudan ..
Voljena, 11god
imas ti jos vremena samo da ti nadjemo kakvog dobrog dasu da bude tata
Sehel, 11god
Pa zatrudni zenu

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.