IceCold - Blogovi

Kako je Medias magazin ostao bez sex rubrike


 

Pre par dana pričah sa saradnicom našag magazina. Pitam je kako joj se čini, ima li neki predlog ili zamerku.

  • „Nema sexa“- reče kao iz puške.

Gledam u čudu, u pravu je. Pokušam da nas opravdam, reko’, pa šta tu ima da se piše, to je malo besmislena tema, koliko ljudi toliko afiniteta, svako radi ono što voli, što bismo o tome pisali.

  • „Kako što, cico? („cico“ me zove kad poželi da kaže „ćurko“, a ja redovno elegantno preskočim preko te istine) Pa pogledaj malo okolo, sve novine o seksu pišu, na svim medijima to glavna tema, voli narod to da čita.“

Ja već zaustila da prospem „kojinarodštamebrigazanarod“ i slična asocijalna sranja koja gajim kao trademark, ali se ujedoh za jezik. U pravu je. Magazin bez seksa kao torta bez jaja. Ne biva.
Trkeljišem po tabletu, svebogamoleći da se umrežitelj od letališče Jožeta Pučnika danas o nekom jadu zabavio pa ne stiže da se motri na web search nasumičnih korisnika, i krenem u istraživanje da vidim na koji način tu nezgodnu temu obrađuju poznati mediji. Da sam juče umrla (pu, pu) ne bih znala...


„Muškarce privlače žene koje liče na njih“- odlučili da nam saopšte francuski naučnici. Bolje da su ćutali. Okolnosti nam pokazuju da se na viskoke ultrahot plavuše najčešće manijački lože dlakavi kepeci, i ne žale truda, vremena i para da se na njih uspenju. Teza u startu propala.


„Pet uputstava da u onim trenucima procenite da li se stvarno loži na vas“- 5? Pet? Sad, nisam sigurna da li su ovu temu razradili naučnici, filozofi ili haremski evnusi, ali postoji samo jedan pouzdan način da rešite dilemu iz naslovne teze, i on nema veze sa širinom zenica i brzinom pulsa. Dalje...


„Seks saveti japanskih gejši“- sudeći po tom članku, tajna gejši se sastoji u kvašenju strateških mesta muške žrtve prohlađenom vodom, nakon čega u nafajtane delove treba „nežno puhati“. Znajući za balkanski strah od promaje, krajnje rizičan savet. Zatim, upozoravaju da ga nipošto ne grickate po telu dok doživljavate orgazam, jer postoji mogućnost da ćete ga gadno ujesti. Lanac japanskih mudorsti se završava zaključkom da biste mu svakako povremeno mogli gurnuti prst tamo gde Sunce ne sija. Ne znam kako ću posle ovih saznanja nekog Japanca u oči pogledati.


„Pronađen hormon monogamije za muškarce“- koliko li je mučenica nakon čitanja tog članka potrčalo u apoteku i viknule s’ vrata daj- ovamo- lek- protiv- švaleracije- da- pelcujem- nesrećnika. Lek protiv vannastavnih aktivnosti je sveti gral svake napaćene žene, nije lepo zezati se tako surovo sa ljudskim slabostima. Mada bi, posle ovog članka, legitiman muški izgovor „nisam ja, to je moj hormonski poremećaj“ bio majstorska finta.


„5 najvećih ženskih strahova u seksu“- ovde je već angažovan psihoanalitičar, imenom i prezimenom Ivan Radonjić, koji je treblo da pruži legitimitet nizu nebuloza koje slede. Da ne dužim, u tim redovima je spomenut problem koji je adresiran kao „sedo međunožje“. Razumete? Strah od „sedog međunožja“. Dvajes’prvi vek, bokte! Pa šta ću ja kad sam kreten, sve mi smešno.


„Od pornića se gubi pamćenje“- vrlo korisna informacija. Kad vam sledeći put dragi kaže da se uopšte ne seća šta ste pričali u vezi sa planovima za letovanje, istog časa se uputite do njegovog računara, iščupajte hard disk i zafrljite ga kroz prozor u pravcu šajble njegovog auta. Čim ga odvojite od tog kompromitujućeg materjala, setiće se i onoga što mu nikad niste rekli. Ili će vas miriti na traumatologiji. Visokorizičan savet.


„Kako rođenje utiče na vaš seksualni profil“- ukratko, ako ste prvo dete ili jedinac, batalite seks, nije to za vas. Ako ste srednje dete, imate neke šanse. Ako ste treće dete, vi ste seksualni manijak koji nasumično prepipava ljude jer ne može da se obuzda. Pa vi vidite...


„Istina o varanju: Šta psiholozi znaju, a javnost ignoriše”- ovo sveže današnje štivo nije prepričljivo, citirati se mora: “Nije stvar u vezi, već u osobi koja vara. Nešto duboko u toj osobi je pokvareno i ponekad se jednostavno ne može popraviti.” Jedan poučan, nepristrasan i nadasve objektivan tekst, koji je bez sumnje pisala nikad prevarena žena. Otkud znam?


„Šta smo saznali o seksu u 2012. godini”- ovo slobodno možete da preskočite. 2012 je prestupna, baksuzna godina, znanja usvojena u njoj se primiti neće. Nemoj džabe oči da habate.


Eto, zato nema. Na prvom „tako svi“, gubi se kriterijum.
U međuvremenu, ima drugih divotica raznih.
Svratite.

TTajanstvena, 11god

„Pet uputstava da u onim trenucima procenite da li se stvarno loži na vas“


voljela bih procitat clanak u kojim trenutcima

IceCold, 11god
Ne dolazi u obzir! Šta ću ako mi i tebe kontaminiraju, dušo draga?!
Vucko84, 11god
TT...sutra u 10 i 30 na kafici se vidimoo, pa ce sve pojasnjeno biti
IceCold, 11god
Epilog: Bila je jedna divna žena. A onda je upoznala Vuleta...
Sehel, 11god
Crni Vule... ne opra te sada nista.
Sofija, 11god
"Bako, bakoooo zašto su ti tolikeeeeeeeeeeeee očiiiii?"
IceCold, 11god
Tako nešto...
Sofija, 11god
Možda APOLON pozajmi svog pez Vučka
tri_praseta, 11god
wuchko owu sliku na profil do jaja je
TTajanstvena, 11god
VULE jaa bi vise voljela da me vodis u pozoriste,da gledamo predstavu
IceCold, 11god
Voljena, 11god

Svaka ti je za medalju {#bigsmile}extra si ovo napisala

Sofija, 11god

Znači, neprikosnovena kraljice bloga moja obožavana! Smejala sam se glasno da su me svi ukućani zbunjeno gledali i onda "daj čitaj, daj i nama da čujemo". I jesam!

Ako ti je išta lakše imaš nas puno istomišljenika, kako na takve vrste članaka, tako na te nazovimo savete  

Samo što još ne kažu da stavimo muškarce u turšiju za rad obostranog zadovoljstva!

IceCold, 11god
Sofka, krasotice, pozdravi mi fan klub!
Sofija, 11god
Maritza, 11god
ja bih se bash oprobala u pisanju sex clanaka...uuuuuuuuh tu se svasta moze smisliti, kraja mashti nema...il to il horoskope, hahahahahaha
Sehel, 11god

Meni nije jasno ovo drugo... na sta si mislila kada si rekla 'u onim trenucima'?  Sunce mu zarko, ako smo vec u onim trenucima, pa vec se nalozio, sta dalje da istrazujem?

IceCold, 11god
Ha! Naivna li si, moja Šmrljana? A šta ako je drmnuo plavu pilulicu?
Jovic, 11god
Kakvi trenuci?
Sofija, 11god
Neiskusno stvarnooo
Sehel, 11god
Pored mene da drmne plavu pilulicu? Slusaj Ajsi, ako cemo da se vredjamo...
IceCold, 11god
Jao, jao, taj si ego-trip od mene nasledila! Pa ne pišu svi visokocenjeni ženski mediji imajući tebe, i lično tebe, i samo tebe u vidu!
Bosank@@, 11god
Vala Šmrljanice,neka si joj rekla!
IceCold, 11god
Podržava se Šmrljanica na mom blogu? Doobro, pobiješ izdajnike, odeš u samicu, čitaš knjige... nije ni to loš plan.
Sehel, 11god
Dobro ajde, brzo napisi tih 5 nacina da vidim da li se lozi na mene dok se sexamo. Da mu merim puls ili pritisak?
IceCold, 11god
Tebe poslala "cico" osoba da me na tanak led navlačiš? Sašdobit'batina!
Bosank@@, 11god
Dakle,slažem se s tom saradnicomA 05...kad ovo čitam....sva sreća da tamo neJma sexa
Sofija, 11god
Nisam Ajsi pa tebe mi!!!!
Sehel, 11god
Dobro, hoce li mi neko otkriti vec jednom tih 5 nacina za otkrivanje foliranata koji se 'kao' lozi na mene, ili da zivot provedem u zabludi?
IceCold, 11god
Evo, ovaj mukica i pre onoga prošao sve testove:
Sofija, 11god
Hm.....ovoga su u turšiju...pa vidi mu se
Sehel, 11god
Znaci 1. test u metrou. Ako proverava da li je vreme da odem na depilaciju, onda se lozi?
TTajanstvena, 11god
JEDAN OD NACINA
Maritza, 11god
haahahahhaa, bem ti tu podzemnu zeleznicu...ako Srbi ne izgrade uskoro taj metro, ostacemo slepe kod ociju za te nashe napaljenke
sloba68, 11god

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA bemti komentare kad ne mogu na miru procitati blog

Sehel, 11god
Kako ne mozes ... ne uzbudjuj se.
Sofija, 11god
ima 5 načina čoveče
IceCold, 11god
To zbog ovih trolova, svaki blog oglodaju! I ne moš' im ništa.
sloba68, 11god
pa svaki put pocinjem iz pocetka da citam,nikako da se naviknem da citam u nastavcima
Maritza, 11god
ih, bre, Ice...kako ne mozes nista...pustish Apolona i miran si od trolova bar nedelju dve
Maritza, 11god
jbg, samo treba onda njega da prezivish te dve nedelje hihihihihihih
IceCold, 11god
*APOLON*-eeeeeee, upomooooooć!
Maritza, 11god
nenene, draga...rekoh ti: prvo prochitaj uputstvo, pa se posavetuj sa lekarom, pa onda vichi Da ne bude kao ricinus, otklanja zatvor, ali zato....
Sehel, 11god
Postala sam impotentna ... trol impotentna.
slika, 11god
nije valjda
Maritza, 11god
kazem ja Ice-ici, to ti je k'o ricinus...a onda dernja li se dernja...bice joj posle kriv djavo
Jovic, 11god
Kakvi ste vi to trolovi? Kako vas je lako upropastiti. HaJde glavu gore i vracajte se u akciju...
Maritza, 11god
I'm back
IceCold, 11god
Da povratite inspiracuju, kolačići za trolčiće:
Sehel, 11god
Ajsi nevaljalice, sada ce istrolocati te kolace, a ja nikada necu opdbiti odgovor na ona preostala 4 nacina da otkrijem lozi li se na mene, ili samo proverava da li sam dobro depilirana!
Maritza, 11god
mmmmmljac mljac mljac...evo povratih se :d krecemo u trolovanje Mada, prvo da se odgovori Seh kako da zna da l je uzbudljiva ona ili mala plava tabletica !!!
Jovic, 11god
Maritze nadam se da je moj kratak komentar uticao bar malo na tvoj povratak u trol biznis
Maritza, 11god
hahahaha, jes malkice...a i biznis je biznis...mora od neceg da se zivi
Sehel, 11god
Pa yes, ja ili coldex night tabletice?
Maritza, 11god
ona fora sa metroom otpada...bar u Srbiji...hajd josh te 4 da cujemo !!!
tri_praseta, 11god

tekstowe o seksu na magazinu ne sherujem na fejsu iz razloga shto moja koleginitza (starija zhena) nas prati preko mog profila (chita swe shto objawim, pa sutradan diskutujemo uz kafitzu), pa se plashim da ne promeni lepo mishljenje koje ima o meni (i o zoki magazinu)... tako da mi ne pada teshko shto ste prestali da pishete o sexu, uopshte...

posle prwe teze sam mislio da ne prochitam owaj blog jer se ne slazhem sa njom i podrzhawam staw da se mushkartzima swidjaju zhene koje liche na njih (datjesh mi link gde kepetzi trse plawushe woleo bih da widim), ali ipak prochitah do kraja i u potpunosti se slazhem sa swim ostalim

retzite ne sexu!!! barem u magazinu...u zhiwotu nikako... ja i fudbal wishe wolim da igram (iako neampojma) nego da chitam o njemu

Sehel, 11god
A da gledas... mislim, fudbal?
Bosank@@, 11god
Ček malko..ček!'prestali da pišu'?Nekad pisali
Jovic, 11god
prase je pesnik "tekstowe o seksu ne sherujem na fejsu"
IceCold, 11god
Pfff, Hugh Hefner imperiju napravio, samo da bi imao sve plavuše na svetu.
tri_praseta, 11god
samo arsenal... swe tzrntzi u timu, mozhda zato... josh tju ispadnem i latentni deriguz qq
sloba68, 11god
kako sam to propustio "nekad pisali"
Sehel, 11god
Cek', sad ce Ajsi da ti iskopa 5 nacina da prveris je l' jesi ili nisi.
Sofija, 11god
butjko , uzorni kolega svoje koleginice :***
cisilej, 11god

Pa pogledaj malo okolo, sve novine o seksu pišu, na svim medijima to glavna tema, voli narod to da čita.“

 

http://www.preporod.com/

http://www.pravoslavlje.rs/

http://www.glas-koncila.hr/

http://www.benevolencija.eu.org/  ...

Ја које год новине узех нигдје секса. Не дао Бог да се ти госпоја запослиш у Политикином Забавнику, не знам шта би ми дијете читало.

IceCold, 11god
Ne čitaš www.pouke.org? Cile, razočarao si me!
cisilej, 11god
Па лијепо сам ставио 3 тачке. Има тога још али не вриједи сад то спомињати, превише си озбиљно ушла у ту тему
IceCold, 11god
Ja? Pa ko se nudio da googla ako je mene blam?
cisilej, 11god
Па то је била само другарска помоћ. Помислих да те блам па се мислио мало жртвовати, рекох боље да се ја црвеним него ти. Али код тебе изгледа несташица црвенила
IceCold, 11god
Idi disejbluj zoki nalog Cis, ja da pljujem čaj po sebi od smeha više ne mogu!
TTajanstvena, 11god
cirilko ti i prika ste to vece djelovali kao da imate kraj sebe cuveni prirucnik
DvorskaLuda, 11god
E, izvinite, samo da pitam, a šta je to sex?
IceCold, 11god
Prika se poveo za lošim primerom, ovaj je zlo!
Sehel, 11god
Auuu cisi, pregledala sam ti na brzinu novine, pa tu bas ima pornografije.
cisilej, 11god
Види Сехелице, то тамо што си прелетјела, то је помало софистициранија порнографија мозга. То не утиче на мој мозак који функционише на примитивнијем и једноставнијем нивоу. Али, кад прочитам „Seks saveti japanskih gejši“ право да ти кажем, помало се препаднем.
Maritza, 11god
Japance mi ne dirajte, oni su mi sad toootalni hit
TTajanstvena, 11god

citajuci blog,komentare,sve vise sam uvjerena da ta tvoja saradnica 100 % u pravu,vidi sto su se raspisali,dobili svakojake ideje..

" target="_blank">http://www.vkladusa.com/wp-content/uploads/2012/10/121025010-200x198.jpg]


Ajsi pisi oma clanak o sexu !!

DvorskaLuda, 11god
Prijo, šta te zeza link
TTajanstvena, 11god
ma to t maslo tvoje i cirilka da niko ne vidi sliku sem vas dvoice
DvorskaLuda, 11god
pa prijo, ovo je muški mozak, i ne treba vi žene da vidite šta se unutra dešava
Maritza, 11god

hahahahahahhahahahaha, suze mi idu, draga....hahahahahahaha...Japanci su iiiiiipak vrh!!!! Vrh ledenog brega poznanja sexa {#rotfl_01}

i za kraj prst u guzicu, mislim....{#mooning}....ne ide nekako...a mozda se varam...mozda je to ta velichina i broj {#plezz}

IceCold, 11god
Mare, trolu jedan nepristojni! Moraću do sutra da te izblaziram
Maritza, 11god
hahahahahahaaa..dadoh ti gore lek protiv trolova Ali procitaj uputstvo i posavetuj se sa lekarom
Voljena, 11god
'el moze i mene da naucite francuski za 2 sata
tri_praseta, 11god
draga woljena ja mogu da te nauchim da se ljubish frantzuski za 2 minuta
Maritza, 11god
i to je neshto
Voljena, 11god
meni se vishe dopada ona opcija od dva sata
queequeg, 11god
ko te slagao za dva sata ? Koeljo...11 minuta ...
Voljena, 11god
Ma ja sam rekla, sad ne popustam, hocu moja dva sata !!!!!!
queequeg, 11god

Jel se ovo odnosilo na mene ? manijacki kepec koji se lozi na dugacke zene ? I jos dlakav ? 

Maritza, 11god
ludache!!!!
queequeg, 11god
I insistiram da mi se pokaze tacka G !!
Maritza, 11god
tacka G nije za pokazivanje vec za istrazivanje Dakle, zasuchi rukave i...polako
queequeg, 11god
Istrazivao bre . Citao knjigu zato . Kazu kad udjes , gore , pa levo...ili bese desno ?
Maritza, 11god
mani se ti knjiga...odgovor je u tvojim rukama...il makar u jednoj
queequeg, 11god
Ja sve to imam u "" malom "" prstu
Maritza, 11god
pa sad bas u malom prstu...ne bi toliko kukao i pitao
queequeg, 11god
akcenat je na malom
Maritza, 11god
preskachem taj akcenat...da ne naraste usput
queequeg, 11god
uzBut uzBut
queequeg, 11god
Apelujem na nadlezne da mi se skineo ovo f , twit , g tacka plus i ono in sa ekrana ...ide mi na zivce
IceCold, 11god
Naravno da se taj deo nije odnosio na tebe, što se za deo „Pronađen hormon monogamije za muškarce“ ne bi moglo reći.
Voljena, 11god
a tu si ti dobio inspiraciju (g tacka plus)
queequeg, 11god
TaJ hormon ne radi ajsi darling ...ali zato u zadnje vreme gubim pamcenje
IceCold, 11god
Zar morate da budete tako slikoviti? Vidim ja ovde mnogo kandidata za pisanje kvalitetne sex rubrike! Mig-mig Maritzi.
Voljena, 11god
angazuj je
queequeg, 11god
mogu mogu ja ?
Maritza, 11god
hihihihihihiiiii.... Ajsici
queequeg, 11god
e znate onu pesmu...Ona place on je nezno ljubi ? znate kako ide kod zigola ? ona placa ja je nezno ljubim ..
Jovic, 11god
Dosta sa trolovanjem! Gde je ta G tacka?
Voljena, 11god
evo tu levo, odmah ispod twita
queequeg, 11god
e neka si mu rekla )
Voljena, 11god
pa kad ti ne umijes
Maritza, 11god
Kvi...sumnjiv si mi...ko zna sta ti radish po hotelima
Voljena, 11god
cuj sta radi, krade peskire
queequeg, 11god
Citaj blogove ...videces ...Jovicu ...to su one izmislile da nas nerviraju
Voljena, 11god
Maritze, jesi ti vidjela kakav nov blog od queequa? Meni ochi ispadose, ne vidim
Jovic, 11god
Necu onda da citam lazi... Znaci ne postoji?
Maritza, 11god
eeeee, Voljena da krade peskire dobro bi bilo...ja se plashim da se on tamo presvlachi
queequeg, 11god
epp ...http://www.zoki.com/profile/143/blog/156
Sehel, 11god
Otisao Quee da trazi G!
queequeg, 11god
Vala Jovicu ako neka od njih zna....daj mi 100 evra
queequeg, 11god
Eto ideje za blog....Kako sam trazio tacku g
IceCold, 11god
Tako oni završe svaku raspravu na tu temu. Prvo bespomučno filozofiraju, onda ustanove da ne postoji.
queequeg, 11god
Pa kad bi ste pomogle malo...mozda bi i nasli ..a ne ono cuveno..jao dragi nadji sam ...nisam bre vidovit..treba mi putokaz
Voljena, 11god
Ma to je navlakusa, sad misle jedna ce skocit : Sta nisam zena, sad ces vidis jesam li il nisam!!!
Maritza, 11god
hahahahhahahhhahaa
Maritza, 11god
Kvi, verujem da ima ko bi tebio platio 100 evrica da je nadjesh
queequeg, 11god
Sto volim kad Ajsica napravi kviz ...neprocenjivo
queequeg, 11god
Ponude na pp sifra : bez garancije !!
IceCold, 11god
Cena istaknuta na vidnom mestu:
queequeg, 11god
Di ima ovo da se kupi ?
Jovic, 11god
Ne znaju gde je G tacka, ne znaju gde ima da se kupe ove gace, nista ne znaju
Voljena, 11god
e meni onaj link otvori stranicu sta se sehel svidja
Maritza, 11god
opste neznanje...mora se uciti citavog zivota
slika, 11god

{#hoho}pa kad ste zapeli eto vam je

Voljena, 11god
/me pala sa stolice (ozbiljno)
Jovic, 11god
Posle ove slike sam totalno zbunjen. Cemu to sluzi uopste?
slika, 11god
probaj brate ukusno
Maritza, 11god
i zdravo
Jovic, 11god
Zdravo Maritze.
queequeg, 11god
nadasve ...
Maritza, 11god
Jovicu, urenebesan siiii Zdravo
IceCold, 11god
Ne briši mi komentare, i dalje ti ne gine robija! Vidi kako se izbečio, mukica : )))
Maritza, 11god

Nego,cujem Japanci nashli mushku G tachku

{#mooning}

slika, 11god
nasli je i mi pa se ne hvalimo
Sehel, 11god
Opet oni prvi pronasli!
IceCold, 11god
Maritza je fascinirana ovim saznanjem.
Maritza, 11god
kako cujem, nije je tesko naci ni doseci
Voljena, 11god
trebas joj posredovati gradivo, da procita )
Jovic, 11god
doseci ili odseci?
Voljena, 11god
e, vidis Jovicu, ti bi to trebao znati, kao strucno lice msm
queequeg, 11god
E naopako vreme doslo......
Maritza, 11god
to sto Japanci otkrili, ne znam kako je moguce odseci...ipak je to....mislim, stavila sam gore slicicu...
IceCold, 11god
Ne plaši me, otkad je on za te predele stručnjak?
queequeg, 11god
Kupus......cuda cini
Voljena, 11god
pa svi kazu da je gay pa nz
Maritza, 11god
hahahahaha...malo je reci da sam fascinirana
queequeg, 11god
nije gay ako je topdzija !!
Voljena, 11god
ti neces spavati veceras Maritze
Jovic, 11god
Da sam strucnjak ne bih pitao
IceCold, 11god
Hajde što neće spavati, nego se plašim da će je uhapsiti ako sretne nekog Japanca. Neće odoleti da se ne raspita za detalje.
Voljena, 11god
ako mu ne gurne prst u.....
IceCold, 11god
Uho, Voljena, uho. Ne forsiraj!
queequeg, 11god
SEKS: TRAGICNI:lmas s´kim,nemas s´cim. KOMICNI: lmas s´cim,nemas s´kim. STUDENTSKI: imas s´kim,imas s´cim,nemas gde. FILOZOFSKI: imas s´kim,imas´s´cim,imas gde,ALI CEMU?
Voljena, 11god
hahahahhah meni suze idu (sve se okrecem da nije kakav japanac izza mene )
Jovic, 11god
Quee... dokazale su da nemaju G tacku... Vidis kako su skrenule temu
queequeg, 11god
Imas prst bas te briga Smiris ga odmaK
queequeg, 11god
Ma da , oce da nas penetriraju.....
Voljena, 11god
Ako je vi za svog zivota niste pronasli, nz kakvim muskarcima vi sebe nazivate sramota
Maritza, 11god
hahahahaha...nema, Voljena, tih rukavica hahhahaha Kvi, prozreo si nas
queequeg, 11god
Jovic i ja u epizodi prst vrti gde burgija nece
Voljena, 11god
e ovako, ovo cu va objasniti samo jednom, al imate uvjek opciju da se vratite pa procitate (nakon svakog bezuspjesnog trazenja). postavite se u polozaj na koji ukazuje slika gore negdje i onda glmuite da pozovete nekog sebi, bez rjeci, samo prstom Za bilokakve reklamacije, obratite se strucnjaku za japanske metode opustanja (tj Maritzi)
IceCold, 11god
Dodatak na uputstvo by Voljena: obavezno skratite nokte.
Voljena, 11god
e da, kako to da zaboravim
queequeg, 11god
ahahahaha ajsiiiiiiiiiiiiiiiii vorsipujem te
Maritza, 11god
evo kom treba, ja necu moje...tek sam ih metula
Maritza, 11god
i za zapisnik: ja nishta, ali bash nista nemam sa tim Japancima, a ko bi da istrazuje njihove veshtine uz makaze poklanjam i rukavicu ...higijena ipak na prvom mestu
Sehel, 11god
E, ja uvek maznem s posla koju kutiju rukavica, tako da prvom prilikom... rukavice na ruke!
Maritza, 11god
ponavljam: ja sa tim projektom nemam nishta
Sehel, 11god
Draga moja, japanske gejse mora da znaju nesto sto mi ne znamo... imaj ti rukavice u fijoci, za svaki slucaj.
Maritza, 11god
ne bih ja tamo zalazila...mislim, ok da kuvam i sluzim chajeve...pa i da se sminkam onako-na belo, pa i da nosim malene cipele, ali to sa tim...ipak neeee
Sehel, 11god
haaaahahahaha... sada sam i facu zamislila!
Maritza, 11god
hahahahhahahhahahahahaaaa
gipsy, 11god

Ma šta mi napriča. {#bigsmile}

LINK

DvorskaLuda, 11god
Ovo podstrek da se nastavi sa navedenom temom?
gipsy, 11god
Jok, sa receptima!
DvorskaLuda, 11god
Ne spominji recepte, ako krene Baxi, na#ebali smo
Tea_bg, 11god
Ma divoticaaaa
IceCold, 11god
raca, 11god

Ne slazem se sa tezom. Dojile se jednako i muske i zenske bebe.

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.