IceCold - Blogovi

Kako je Medias magazin ostao bez sex rubrike


 

Pre par dana pričah sa saradnicom našag magazina. Pitam je kako joj se čini, ima li neki predlog ili zamerku.

  • „Nema sexa“- reče kao iz puške.

Gledam u čudu, u pravu je. Pokušam da nas opravdam, reko’, pa šta tu ima da se piše, to je malo besmislena tema, koliko ljudi toliko afiniteta, svako radi ono što voli, što bismo o tome pisali.

  • „Kako što, cico? („cico“ me zove kad poželi da kaže „ćurko“, a ja redovno elegantno preskočim preko te istine) Pa pogledaj malo okolo, sve novine o seksu pišu, na svim medijima to glavna tema, voli narod to da čita.“

Ja već zaustila da prospem „kojinarodštamebrigazanarod“ i slična asocijalna sranja koja gajim kao trademark, ali se ujedoh za jezik. U pravu je. Magazin bez seksa kao torta bez jaja. Ne biva.
Trkeljišem po tabletu, svebogamoleći da se umrežitelj od letališče Jožeta Pučnika danas o nekom jadu zabavio pa ne stiže da se motri na web search nasumičnih korisnika, i krenem u istraživanje da vidim na koji način tu nezgodnu temu obrađuju poznati mediji. Da sam juče umrla (pu, pu) ne bih znala...


„Muškarce privlače žene koje liče na njih“- odlučili da nam saopšte francuski naučnici. Bolje da su ćutali. Okolnosti nam pokazuju da se na viskoke ultrahot plavuše najčešće manijački lože dlakavi kepeci, i ne žale truda, vremena i para da se na njih uspenju. Teza u startu propala.


„Pet uputstava da u onim trenucima procenite da li se stvarno loži na vas“- 5? Pet? Sad, nisam sigurna da li su ovu temu razradili naučnici, filozofi ili haremski evnusi, ali postoji samo jedan pouzdan način da rešite dilemu iz naslovne teze, i on nema veze sa širinom zenica i brzinom pulsa. Dalje...


„Seks saveti japanskih gejši“- sudeći po tom članku, tajna gejši se sastoji u kvašenju strateških mesta muške žrtve prohlađenom vodom, nakon čega u nafajtane delove treba „nežno puhati“. Znajući za balkanski strah od promaje, krajnje rizičan savet. Zatim, upozoravaju da ga nipošto ne grickate po telu dok doživljavate orgazam, jer postoji mogućnost da ćete ga gadno ujesti. Lanac japanskih mudorsti se završava zaključkom da biste mu svakako povremeno mogli gurnuti prst tamo gde Sunce ne sija. Ne znam kako ću posle ovih saznanja nekog Japanca u oči pogledati.


„Pronađen hormon monogamije za muškarce“- koliko li je mučenica nakon čitanja tog članka potrčalo u apoteku i viknule s’ vrata daj- ovamo- lek- protiv- švaleracije- da- pelcujem- nesrećnika. Lek protiv vannastavnih aktivnosti je sveti gral svake napaćene žene, nije lepo zezati se tako surovo sa ljudskim slabostima. Mada bi, posle ovog članka, legitiman muški izgovor „nisam ja, to je moj hormonski poremećaj“ bio majstorska finta.


„5 najvećih ženskih strahova u seksu“- ovde je već angažovan psihoanalitičar, imenom i prezimenom Ivan Radonjić, koji je treblo da pruži legitimitet nizu nebuloza koje slede. Da ne dužim, u tim redovima je spomenut problem koji je adresiran kao „sedo međunožje“. Razumete? Strah od „sedog međunožja“. Dvajes’prvi vek, bokte! Pa šta ću ja kad sam kreten, sve mi smešno.


„Od pornića se gubi pamćenje“- vrlo korisna informacija. Kad vam sledeći put dragi kaže da se uopšte ne seća šta ste pričali u vezi sa planovima za letovanje, istog časa se uputite do njegovog računara, iščupajte hard disk i zafrljite ga kroz prozor u pravcu šajble njegovog auta. Čim ga odvojite od tog kompromitujućeg materjala, setiće se i onoga što mu nikad niste rekli. Ili će vas miriti na traumatologiji. Visokorizičan savet.


„Kako rođenje utiče na vaš seksualni profil“- ukratko, ako ste prvo dete ili jedinac, batalite seks, nije to za vas. Ako ste srednje dete, imate neke šanse. Ako ste treće dete, vi ste seksualni manijak koji nasumično prepipava ljude jer ne može da se obuzda. Pa vi vidite...


„Istina o varanju: Šta psiholozi znaju, a javnost ignoriše”- ovo sveže današnje štivo nije prepričljivo, citirati se mora: “Nije stvar u vezi, već u osobi koja vara. Nešto duboko u toj osobi je pokvareno i ponekad se jednostavno ne može popraviti.” Jedan poučan, nepristrasan i nadasve objektivan tekst, koji je bez sumnje pisala nikad prevarena žena. Otkud znam?


„Šta smo saznali o seksu u 2012. godini”- ovo slobodno možete da preskočite. 2012 je prestupna, baksuzna godina, znanja usvojena u njoj se primiti neće. Nemoj džabe oči da habate.


Eto, zato nema. Na prvom „tako svi“, gubi se kriterijum.
U međuvremenu, ima drugih divotica raznih.
Svratite.

TTajanstvena, 10god

„Pet uputstava da u onim trenucima procenite da li se stvarno loži na vas“


voljela bih procitat clanak u kojim trenutcima

IceCold, 10god
Ne dolazi u obzir! Šta ću ako mi i tebe kontaminiraju, dušo draga?!
Vucko84, 10god
TT...sutra u 10 i 30 na kafici se vidimoo, pa ce sve pojasnjeno biti
IceCold, 10god
Epilog: Bila je jedna divna žena. A onda je upoznala Vuleta...
Sehel, 10god
Crni Vule... ne opra te sada nista.
Sofija, 10god
"Bako, bakoooo zašto su ti tolikeeeeeeeeeeeee očiiiii?"
IceCold, 10god
Tako nešto...
Sofija, 10god
Možda APOLON pozajmi svog pez Vučka
tri_praseta, 10god
wuchko owu sliku na profil do jaja je
TTajanstvena, 10god
VULE jaa bi vise voljela da me vodis u pozoriste,da gledamo predstavu
IceCold, 10god
Voljena, 10god

Svaka ti je za medalju {#bigsmile}extra si ovo napisala

Sofija, 10god

Znači, neprikosnovena kraljice bloga moja obožavana! Smejala sam se glasno da su me svi ukućani zbunjeno gledali i onda "daj čitaj, daj i nama da čujemo". I jesam!

Ako ti je išta lakše imaš nas puno istomišljenika, kako na takve vrste članaka, tako na te nazovimo savete  

Samo što još ne kažu da stavimo muškarce u turšiju za rad obostranog zadovoljstva!

IceCold, 10god
Sofka, krasotice, pozdravi mi fan klub!
Sofija, 10god
Maritza, 10god
ja bih se bash oprobala u pisanju sex clanaka...uuuuuuuuh tu se svasta moze smisliti, kraja mashti nema...il to il horoskope, hahahahahaha
Sehel, 10god

Meni nije jasno ovo drugo... na sta si mislila kada si rekla 'u onim trenucima'?  Sunce mu zarko, ako smo vec u onim trenucima, pa vec se nalozio, sta dalje da istrazujem?

IceCold, 10god
Ha! Naivna li si, moja Šmrljana? A šta ako je drmnuo plavu pilulicu?
Jovic, 10god
Kakvi trenuci?
Sofija, 10god
Neiskusno stvarnooo
Sehel, 10god
Pored mene da drmne plavu pilulicu? Slusaj Ajsi, ako cemo da se vredjamo...
IceCold, 10god
Jao, jao, taj si ego-trip od mene nasledila! Pa ne pišu svi visokocenjeni ženski mediji imajući tebe, i lično tebe, i samo tebe u vidu!
Bosank@@, 10god
Vala Šmrljanice,neka si joj rekla!
IceCold, 10god
Podržava se Šmrljanica na mom blogu? Doobro, pobiješ izdajnike, odeš u samicu, čitaš knjige... nije ni to loš plan.
Sehel, 10god
Dobro ajde, brzo napisi tih 5 nacina da vidim da li se lozi na mene dok se sexamo. Da mu merim puls ili pritisak?
IceCold, 10god
Tebe poslala "cico" osoba da me na tanak led navlačiš? Sašdobit'batina!
Bosank@@, 10god
Dakle,slažem se s tom saradnicomA 05...kad ovo čitam....sva sreća da tamo neJma sexa
Sofija, 10god
Nisam Ajsi pa tebe mi!!!!
Sehel, 10god
Dobro, hoce li mi neko otkriti vec jednom tih 5 nacina za otkrivanje foliranata koji se 'kao' lozi na mene, ili da zivot provedem u zabludi?
IceCold, 10god
Evo, ovaj mukica i pre onoga prošao sve testove:
Sofija, 10god
Hm.....ovoga su u turšiju...pa vidi mu se
Sehel, 10god
Znaci 1. test u metrou. Ako proverava da li je vreme da odem na depilaciju, onda se lozi?
TTajanstvena, 10god
JEDAN OD NACINA
Maritza, 10god
haahahahhaa, bem ti tu podzemnu zeleznicu...ako Srbi ne izgrade uskoro taj metro, ostacemo slepe kod ociju za te nashe napaljenke
sloba68, 10god

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA bemti komentare kad ne mogu na miru procitati blog

Sehel, 10god
Kako ne mozes ... ne uzbudjuj se.
Sofija, 10god
ima 5 načina čoveče
IceCold, 10god
To zbog ovih trolova, svaki blog oglodaju! I ne moš' im ništa.
sloba68, 10god
pa svaki put pocinjem iz pocetka da citam,nikako da se naviknem da citam u nastavcima
Maritza, 10god
ih, bre, Ice...kako ne mozes nista...pustish Apolona i miran si od trolova bar nedelju dve
Maritza, 10god
jbg, samo treba onda njega da prezivish te dve nedelje hihihihihihih
IceCold, 10god
*APOLON*-eeeeeee, upomooooooć!
Maritza, 10god
nenene, draga...rekoh ti: prvo prochitaj uputstvo, pa se posavetuj sa lekarom, pa onda vichi Da ne bude kao ricinus, otklanja zatvor, ali zato....
Sehel, 10god
Postala sam impotentna ... trol impotentna.
slika, 10god
nije valjda
Maritza, 10god
kazem ja Ice-ici, to ti je k'o ricinus...a onda dernja li se dernja...bice joj posle kriv djavo
Jovic, 10god
Kakvi ste vi to trolovi? Kako vas je lako upropastiti. HaJde glavu gore i vracajte se u akciju...
Maritza, 10god
I'm back
IceCold, 10god
Da povratite inspiracuju, kolačići za trolčiće:
Sehel, 10god
Ajsi nevaljalice, sada ce istrolocati te kolace, a ja nikada necu opdbiti odgovor na ona preostala 4 nacina da otkrijem lozi li se na mene, ili samo proverava da li sam dobro depilirana!
Maritza, 10god
mmmmmljac mljac mljac...evo povratih se :d krecemo u trolovanje Mada, prvo da se odgovori Seh kako da zna da l je uzbudljiva ona ili mala plava tabletica !!!
Jovic, 10god
Maritze nadam se da je moj kratak komentar uticao bar malo na tvoj povratak u trol biznis
Maritza, 10god
hahahaha, jes malkice...a i biznis je biznis...mora od neceg da se zivi
Sehel, 10god
Pa yes, ja ili coldex night tabletice?
Maritza, 10god
ona fora sa metroom otpada...bar u Srbiji...hajd josh te 4 da cujemo !!!
tri_praseta, 10god

tekstowe o seksu na magazinu ne sherujem na fejsu iz razloga shto moja koleginitza (starija zhena) nas prati preko mog profila (chita swe shto objawim, pa sutradan diskutujemo uz kafitzu), pa se plashim da ne promeni lepo mishljenje koje ima o meni (i o zoki magazinu)... tako da mi ne pada teshko shto ste prestali da pishete o sexu, uopshte...

posle prwe teze sam mislio da ne prochitam owaj blog jer se ne slazhem sa njom i podrzhawam staw da se mushkartzima swidjaju zhene koje liche na njih (datjesh mi link gde kepetzi trse plawushe woleo bih da widim), ali ipak prochitah do kraja i u potpunosti se slazhem sa swim ostalim

retzite ne sexu!!! barem u magazinu...u zhiwotu nikako... ja i fudbal wishe wolim da igram (iako neampojma) nego da chitam o njemu

Sehel, 10god
A da gledas... mislim, fudbal?
Bosank@@, 10god
Ček malko..ček!'prestali da pišu'?Nekad pisali
Jovic, 10god
prase je pesnik "tekstowe o seksu ne sherujem na fejsu"
IceCold, 10god
Pfff, Hugh Hefner imperiju napravio, samo da bi imao sve plavuše na svetu.
tri_praseta, 10god
samo arsenal... swe tzrntzi u timu, mozhda zato... josh tju ispadnem i latentni deriguz qq
sloba68, 10god
kako sam to propustio "nekad pisali"
Sehel, 10god
Cek', sad ce Ajsi da ti iskopa 5 nacina da prveris je l' jesi ili nisi.
Sofija, 10god
butjko , uzorni kolega svoje koleginice :***
cisilej, 10god

Pa pogledaj malo okolo, sve novine o seksu pišu, na svim medijima to glavna tema, voli narod to da čita.“

 

http://www.preporod.com/

http://www.pravoslavlje.rs/

http://www.glas-koncila.hr/

http://www.benevolencija.eu.org/  ...

Ја које год новине узех нигдје секса. Не дао Бог да се ти госпоја запослиш у Политикином Забавнику, не знам шта би ми дијете читало.

IceCold, 10god
Ne čitaš www.pouke.org? Cile, razočarao si me!
cisilej, 10god
Па лијепо сам ставио 3 тачке. Има тога још али не вриједи сад то спомињати, превише си озбиљно ушла у ту тему
IceCold, 10god
Ja? Pa ko se nudio da googla ako je mene blam?
cisilej, 10god
Па то је била само другарска помоћ. Помислих да те блам па се мислио мало жртвовати, рекох боље да се ја црвеним него ти. Али код тебе изгледа несташица црвенила
IceCold, 10god
Idi disejbluj zoki nalog Cis, ja da pljujem čaj po sebi od smeha više ne mogu!
TTajanstvena, 10god
cirilko ti i prika ste to vece djelovali kao da imate kraj sebe cuveni prirucnik
DvorskaLuda, 10god
E, izvinite, samo da pitam, a šta je to sex?
IceCold, 10god
Prika se poveo za lošim primerom, ovaj je zlo!
Sehel, 10god
Auuu cisi, pregledala sam ti na brzinu novine, pa tu bas ima pornografije.
cisilej, 10god
Види Сехелице, то тамо што си прелетјела, то је помало софистициранија порнографија мозга. То не утиче на мој мозак који функционише на примитивнијем и једноставнијем нивоу. Али, кад прочитам „Seks saveti japanskih gejši“ право да ти кажем, помало се препаднем.
Maritza, 10god
Japance mi ne dirajte, oni su mi sad toootalni hit
TTajanstvena, 10god

citajuci blog,komentare,sve vise sam uvjerena da ta tvoja saradnica 100 % u pravu,vidi sto su se raspisali,dobili svakojake ideje..

" target="_blank">http://www.vkladusa.com/wp-content/uploads/2012/10/121025010-200x198.jpg]


Ajsi pisi oma clanak o sexu !!

DvorskaLuda, 10god
Prijo, šta te zeza link
TTajanstvena, 10god
ma to t maslo tvoje i cirilka da niko ne vidi sliku sem vas dvoice
DvorskaLuda, 10god
pa prijo, ovo je muški mozak, i ne treba vi žene da vidite šta se unutra dešava
Maritza, 10god

hahahahahahhahahahaha, suze mi idu, draga....hahahahahahaha...Japanci su iiiiiipak vrh!!!! Vrh ledenog brega poznanja sexa {#rotfl_01}

i za kraj prst u guzicu, mislim....{#mooning}....ne ide nekako...a mozda se varam...mozda je to ta velichina i broj {#plezz}

IceCold, 10god
Mare, trolu jedan nepristojni! Moraću do sutra da te izblaziram
Maritza, 10god
hahahahahahaaa..dadoh ti gore lek protiv trolova Ali procitaj uputstvo i posavetuj se sa lekarom
Voljena, 10god
'el moze i mene da naucite francuski za 2 sata
tri_praseta, 10god
draga woljena ja mogu da te nauchim da se ljubish frantzuski za 2 minuta
Maritza, 10god
i to je neshto
Voljena, 10god
meni se vishe dopada ona opcija od dva sata
queequeg, 10god
ko te slagao za dva sata ? Koeljo...11 minuta ...
Voljena, 10god
Ma ja sam rekla, sad ne popustam, hocu moja dva sata !!!!!!
queequeg, 10god

Jel se ovo odnosilo na mene ? manijacki kepec koji se lozi na dugacke zene ? I jos dlakav ? 

Maritza, 10god
ludache!!!!
queequeg, 10god
I insistiram da mi se pokaze tacka G !!
Maritza, 10god
tacka G nije za pokazivanje vec za istrazivanje Dakle, zasuchi rukave i...polako
queequeg, 10god
Istrazivao bre . Citao knjigu zato . Kazu kad udjes , gore , pa levo...ili bese desno ?
Maritza, 10god
mani se ti knjiga...odgovor je u tvojim rukama...il makar u jednoj
queequeg, 10god
Ja sve to imam u "" malom "" prstu
Maritza, 10god
pa sad bas u malom prstu...ne bi toliko kukao i pitao
queequeg, 10god
akcenat je na malom
Maritza, 10god
preskachem taj akcenat...da ne naraste usput
queequeg, 10god
uzBut uzBut
queequeg, 10god
Apelujem na nadlezne da mi se skineo ovo f , twit , g tacka plus i ono in sa ekrana ...ide mi na zivce
IceCold, 10god
Naravno da se taj deo nije odnosio na tebe, što se za deo „Pronađen hormon monogamije za muškarce“ ne bi moglo reći.
Voljena, 10god
a tu si ti dobio inspiraciju (g tacka plus)
queequeg, 10god
TaJ hormon ne radi ajsi darling ...ali zato u zadnje vreme gubim pamcenje
IceCold, 10god
Zar morate da budete tako slikoviti? Vidim ja ovde mnogo kandidata za pisanje kvalitetne sex rubrike! Mig-mig Maritzi.
Voljena, 10god
angazuj je
queequeg, 10god
mogu mogu ja ?
Maritza, 10god
hihihihihihiiiii.... Ajsici
queequeg, 10god
e znate onu pesmu...Ona place on je nezno ljubi ? znate kako ide kod zigola ? ona placa ja je nezno ljubim ..
Jovic, 10god
Dosta sa trolovanjem! Gde je ta G tacka?
Voljena, 10god
evo tu levo, odmah ispod twita
queequeg, 10god
e neka si mu rekla )
Voljena, 10god
pa kad ti ne umijes
Maritza, 10god
Kvi...sumnjiv si mi...ko zna sta ti radish po hotelima
Voljena, 10god
cuj sta radi, krade peskire
queequeg, 10god
Citaj blogove ...videces ...Jovicu ...to su one izmislile da nas nerviraju
Voljena, 10god
Maritze, jesi ti vidjela kakav nov blog od queequa? Meni ochi ispadose, ne vidim
Jovic, 10god
Necu onda da citam lazi... Znaci ne postoji?
Maritza, 10god
eeeee, Voljena da krade peskire dobro bi bilo...ja se plashim da se on tamo presvlachi
queequeg, 10god
epp ...http://www.zoki.com/profile/143/blog/156
Sehel, 10god
Otisao Quee da trazi G!
queequeg, 10god
Vala Jovicu ako neka od njih zna....daj mi 100 evra
queequeg, 10god
Eto ideje za blog....Kako sam trazio tacku g
IceCold, 10god
Tako oni završe svaku raspravu na tu temu. Prvo bespomučno filozofiraju, onda ustanove da ne postoji.
queequeg, 10god
Pa kad bi ste pomogle malo...mozda bi i nasli ..a ne ono cuveno..jao dragi nadji sam ...nisam bre vidovit..treba mi putokaz
Voljena, 10god
Ma to je navlakusa, sad misle jedna ce skocit : Sta nisam zena, sad ces vidis jesam li il nisam!!!
Maritza, 10god
hahahahhahahhhahaa
Maritza, 10god
Kvi, verujem da ima ko bi tebio platio 100 evrica da je nadjesh
queequeg, 10god
Sto volim kad Ajsica napravi kviz ...neprocenjivo
queequeg, 10god
Ponude na pp sifra : bez garancije !!
IceCold, 10god
Cena istaknuta na vidnom mestu:
queequeg, 10god
Di ima ovo da se kupi ?
Jovic, 10god
Ne znaju gde je G tacka, ne znaju gde ima da se kupe ove gace, nista ne znaju
Voljena, 10god
e meni onaj link otvori stranicu sta se sehel svidja
Maritza, 10god
opste neznanje...mora se uciti citavog zivota
slika, 10god

{#hoho}pa kad ste zapeli eto vam je

Voljena, 10god
/me pala sa stolice (ozbiljno)
Jovic, 10god
Posle ove slike sam totalno zbunjen. Cemu to sluzi uopste?
slika, 10god
probaj brate ukusno
Maritza, 10god
i zdravo
Jovic, 10god
Zdravo Maritze.
queequeg, 10god
nadasve ...
Maritza, 10god
Jovicu, urenebesan siiii Zdravo
IceCold, 10god
Ne briši mi komentare, i dalje ti ne gine robija! Vidi kako se izbečio, mukica : )))
Maritza, 10god

Nego,cujem Japanci nashli mushku G tachku

{#mooning}

slika, 10god
nasli je i mi pa se ne hvalimo
Sehel, 10god
Opet oni prvi pronasli!
IceCold, 10god
Maritza je fascinirana ovim saznanjem.
Maritza, 10god
kako cujem, nije je tesko naci ni doseci
Voljena, 10god
trebas joj posredovati gradivo, da procita )
Jovic, 10god
doseci ili odseci?
Voljena, 10god
e, vidis Jovicu, ti bi to trebao znati, kao strucno lice msm
queequeg, 10god
E naopako vreme doslo......
Maritza, 10god
to sto Japanci otkrili, ne znam kako je moguce odseci...ipak je to....mislim, stavila sam gore slicicu...
IceCold, 10god
Ne plaši me, otkad je on za te predele stručnjak?
queequeg, 10god
Kupus......cuda cini
Voljena, 10god
pa svi kazu da je gay pa nz
Maritza, 10god
hahahahaha...malo je reci da sam fascinirana
queequeg, 10god
nije gay ako je topdzija !!
Voljena, 10god
ti neces spavati veceras Maritze
Jovic, 10god
Da sam strucnjak ne bih pitao
IceCold, 10god
Hajde što neće spavati, nego se plašim da će je uhapsiti ako sretne nekog Japanca. Neće odoleti da se ne raspita za detalje.
Voljena, 10god
ako mu ne gurne prst u.....
IceCold, 10god
Uho, Voljena, uho. Ne forsiraj!
queequeg, 10god
SEKS: TRAGICNI:lmas s´kim,nemas s´cim. KOMICNI: lmas s´cim,nemas s´kim. STUDENTSKI: imas s´kim,imas s´cim,nemas gde. FILOZOFSKI: imas s´kim,imas´s´cim,imas gde,ALI CEMU?
Voljena, 10god
hahahahhah meni suze idu (sve se okrecem da nije kakav japanac izza mene )
Jovic, 10god
Quee... dokazale su da nemaju G tacku... Vidis kako su skrenule temu
queequeg, 10god
Imas prst bas te briga Smiris ga odmaK
queequeg, 10god
Ma da , oce da nas penetriraju.....
Voljena, 10god
Ako je vi za svog zivota niste pronasli, nz kakvim muskarcima vi sebe nazivate sramota
Maritza, 10god
hahahahaha...nema, Voljena, tih rukavica hahhahaha Kvi, prozreo si nas
queequeg, 10god
Jovic i ja u epizodi prst vrti gde burgija nece
Voljena, 10god
e ovako, ovo cu va objasniti samo jednom, al imate uvjek opciju da se vratite pa procitate (nakon svakog bezuspjesnog trazenja). postavite se u polozaj na koji ukazuje slika gore negdje i onda glmuite da pozovete nekog sebi, bez rjeci, samo prstom Za bilokakve reklamacije, obratite se strucnjaku za japanske metode opustanja (tj Maritzi)
IceCold, 10god
Dodatak na uputstvo by Voljena: obavezno skratite nokte.
Voljena, 10god
e da, kako to da zaboravim
queequeg, 10god
ahahahaha ajsiiiiiiiiiiiiiiiii vorsipujem te
Maritza, 10god
evo kom treba, ja necu moje...tek sam ih metula
Maritza, 10god
i za zapisnik: ja nishta, ali bash nista nemam sa tim Japancima, a ko bi da istrazuje njihove veshtine uz makaze poklanjam i rukavicu ...higijena ipak na prvom mestu
Sehel, 10god
E, ja uvek maznem s posla koju kutiju rukavica, tako da prvom prilikom... rukavice na ruke!
Maritza, 10god
ponavljam: ja sa tim projektom nemam nishta
Sehel, 10god
Draga moja, japanske gejse mora da znaju nesto sto mi ne znamo... imaj ti rukavice u fijoci, za svaki slucaj.
Maritza, 10god
ne bih ja tamo zalazila...mislim, ok da kuvam i sluzim chajeve...pa i da se sminkam onako-na belo, pa i da nosim malene cipele, ali to sa tim...ipak neeee
Sehel, 10god
haaaahahahaha... sada sam i facu zamislila!
Maritza, 10god
hahahahhahahhahahahahaaaa
gipsy, 10god

Ma šta mi napriča. {#bigsmile}

LINK

DvorskaLuda, 10god
Ovo podstrek da se nastavi sa navedenom temom?
gipsy, 10god
Jok, sa receptima!
DvorskaLuda, 10god
Ne spominji recepte, ako krene Baxi, na#ebali smo
Tea_bg, 10god
Ma divoticaaaa
IceCold, 10god
raca, 10god

Ne slazem se sa tezom. Dojile se jednako i muske i zenske bebe.

Copyright Zoki Games © 1995-2023. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.