IceCold - Blogovi

Bandidos, Bandidos, Bandidos...


 

Upozorenje:
Oni koji misle da previše pričam o sebi i o još par sličnih sakaluda, da svoj blogerski ‘lebac bez motike zarađujem, i samoprekorevaju se što redovno nasednu na primamljiv naslov pa pročitaju pet šlajfni gluposti neka odmah napuste moj blog jer im se ni ovoga puta ne mogu pohvaliti da blogoevoluiram u poželjnom smeru. Smatrajte ovo upozorenje odricanjem od svake odgovornosti za eventualnu štetu koju moj blogeraj može da nanese vašem duševnom zdravlju.
Ostali, kojima su svrake mozak popile, slobodno mogu da nastave, ni ovoga puta ih neću izneveriti.

 
Bandidos, Bandidos, Bandidos…



Pre jedno dva meseca mi bilo dosadno. Aj’ što je meni bilo dosadno, ja svoje dosade obožavam, nego cela banda Leptirića zapala u kritično stanje apatije. Pitam ih u čemu je problem, kažu, nemaju razlog da žive. Auu, suncetižarko, dotle došlo. Predložim im da se zaljube, ovlaš i rekreativno, tek da oteraju maler. Kažu, nemaju u koga. Proklete su viškom informacija, o svakom sve znaju i tu više nema neophodne magije. I sve me gledaju onim vlažnim kučećim očima, trepću i očekuju čudo.

Hoćete čudo- napraviću vam čudo !
Pustim Tanitu Tikaram, Twist in my sobriety, naravno, i počnem da smišljam gde bih mogla da im pronađem tog idealnog, krojenog po meri Leptirastoj. U pustinji nekoj, pade mi na pamet, ne onoj pravoj, nego pustinji u sred civilizacije, recimo negde na putu između Houstona i Galvestona, pa malo istočno, prema meksičkom zalivu, u nekoj provinciji (jer sve dobre stvari dolaze iz provincije), u San Leonu, na primer. Svideo mi izazov koji je ta lokacija iznudila. Šta da radi čovek u San Leonu, tom, a da bude zanimljiv. Tu rupu u priči nikako nisam umela da zakrpim, pa shvatih da je bolje da ostane misterija. Dakle, on, taj savršeni, skrojen za Rasnu Plavušu i Zajebanu Crvenokosu, on živi negde na jugoistoku Teksasa, bavi se nekim misterioznim zanimanjem, nije previše mlad, nije bebasto lep, onako, više je kao Paul Newman iz mlađih dana, recimo.

I malo je loš. Bad boy. Takvog ne mogu da smestim u auto. On se, kao, vozi na dva točka. Nikako Harley. Harley voze neki olinjali macani sa neurednom kosom i dugom bradom prošaranom sedim vlasima. I nekako su neprijatno, prostački zavaljeni u te precenjene krševe. On vozi Hondu, Gold Wing, opasno moćnu mašinu, model iz ranih osamdesetih, savršeno skockani oldtajmer, i zovu ga... jbt, kako da ga nazovem... oh, kako ne videh ranije kad mi je sve vreme bilo pred očima, zvaće se... Bandidos !

U tom trenutku Ramazzotti je pevao Cose Della Vita, i ja shvatih da je vreme da poradim na finim podešavanjima. Znači, on je lep, intrigantan, drugačiji, ima taman ten i par dubokih bora na čelu od jakog teksaškog sunca, duge noge i široka ramena, ali je onako gorštački vitak, gotovo mršav, kao Highlander neki.


Naleteh na neočekivani problem u svojoj kreaciji. Gde smestiti ovakvog čoveka, da privuče pažnju a da to ne bude bizarno? Ne mogu od njega napraviti šampiona u „yayima“, srozati mu lik u bezličnoj sobi za „ne ljuti se čoveče“, ili nedajbože „yamb“. Na šta bi to ličilo? „Leptiraste, 'ste videle onog opasnog igrača „yaya“?“ 


Znači, on ne igra igrice, ne chatuje, on piše. Za svoju dušu. O čemu piše? Pouzdano znam da Leptiraste ne podnose priučene filozofe, kritičare i mudrosere. Ni njanjave prevarene osvetnike. Toliko ih ne podnose da su postavile Kalimera na cilj „yaya“ samo da bi mu svakodnevno u prolazu lupile šamarčinu.

Znači, izmišljeni, savršeni Bandidos, ne sme da bude mrzitelj sveta, ali ni previše dostupan, mora da zvuči kao da je iskren , emotivan ali ne i lomljiv, povređen ali ne i ogorčen, mora da izgleda kao da šavove svoje duše pažljivo skriva, da svoje ljubavi poštuje i ne otkriva, a da se istovremeno sve to što jeste da naslutiti iz njegovih slova. On će biti soft verzija Alexa, odlučujem, jednako inteligentan, istovremeno nežan i grub, obrazovan i produhovljen, ali lišen Alexovog snobovskog izraza i parade prezira. Neko koga ne želite da zavedete, niti da posedujete. Neko ko će postati inspiracija za viziju u kojoj vas drži za ruku i tiho vam peva nešto, nešto kao... kao... Protiv volje umijesan, U staru zavjeru strana, U staru zavjeru nada, Ja sam jednoga dana, Slučajno našao put, Ispod svih tih zastava, Što vijore.. I kao, kao, i njemu je dovoljno samo to što ste blizu, i ta ruka u ruci.


Ma da, ...
Kažem vam, zajeban posao sa neizvesnim ishodom.

Nakon nekoliko nedelja, sedim u fotelji, udobno zavaljena, sa laptopom na krilu, i nazdravljam svojoj kreaciji sa velikom čašom icecold limunade, zadivljena ushićenjem koje su izazvale „njegove“ reči:


„Ostajem napokon sam. Palim cigaretu, škljocanje poklopca mog Zipa me vraća u realnost. Uvlačim dubok dim, lagano ga ispuštam. Okej, kažem sam sebi, hajde sada dalje. Ideš da tražiš tu Ljubav, nisi ni ti najgori na celom svetu, naći ćeš je jednom, valjda. A kada je nađeš, kada je upoznaš, kada spoznaš šta je to Ljubav, prava Ljubav, onda ćeš i da napišeš priču.........priču običnu kao svaku ljubavnu…”.


Gotovo čujem uzdahe svih onih koje su poželele da budu Ljubav tog sjajnog, nepostojećeg čoveka.
Leptiraste se ludo zabavljaju, potpuno svesne da je u pitanju iluzija. Kao film da gledaju. Glume neko ludilo.
Zajebana Crvenokosa me pita: “Jel’ da Ajsi, samo plaćene ubice pale cigaretu Zipp-om?”
Rasna Plavuša se prenemaže: “Jao, ja bih tako volela da on zaista postoji” i mazi svežu tetovažu leptira na levoj nozi.

Htele su čudo, dobile su čudo.
Volim kad se smeju.
Sve ostalo je nebitno.

 

Tagovi: možda i lažem, ne znam zašto, tako mi došlo, večeras, nadam se da se ne ljuti, bandidos, i da kapira, da nam je mnogo drag, i da nam je do neba falio, pa smo odlučile, da ga malo, … golicamo, a blog, bi bio bolji, da mi Zajebana Crvenokosa, nije naredila, da ga naštancam, za pola sata, aj lav ju, ol ov ju, veri mač, tunajt.

 

 

gipsy, 14god

ook Antiqua">Oduvek mi je bio poznat ! Znaci Ajsi ti si Banditos?? A opet...nepusac si.... znaci ne koristis zip...

IceCold, 14god

Zipp je... stilska figura.

„Ostajem napokon sam. Palim cigaretu, škljocanje poklopca mog Zipa me vraća u realnost....

zvuči bolje nego "Razvlačio sam Orbit Eucaliptus, i svežina mentola me je vraćala u realnost... "

:crying_on_floor:

gipsy, 14god

ook Antiqua">Hm... ako nastavis ovim tempom da na svaki komentar odgovoris... nece te opere ni Dunav ni Sava. Koje boje ti je kaciga?

IceCold, 14god

Hm... ako nastavis ovim tempom da na svaki komentar odgovoris... nece te opere ni Dunav ni Sava. Koje boje ti je kaciga?
ook Antiqua">
lack">Mi, bandidosi, ne nosimo kacigu !

"We are the people our parents warned us about."

IceCold, 14god

Ti bi da golicaš malo, m? Vodim te kod pedikira.

Piranice?
Mora da se šališ. Nama ni ajkule ne mogu ništa, a kamoli pitome piranice iz bazena.
Pokušaj ponovo Plavušo!

gipsy, 14god

KraljicaSrce;bt2325

Nakon što me popustila prvobitna podugačka reakcija totalno histeričnog smijeha
ook Antiqua">Pa da, tebi je do smejanja kad si rasna plavusa...

IceCold, 14god

Još samo da dodaš: "A ona me je pogledala tihim pogledom."

Jesi li ti Plavušo uopšte čitala blog?
Bandidos ne lupeta.
Bandidos je odmeren.
Bandidos je savršen.

cisilej, 14god

Теа БГ је претпостављам Админ а ја сам свакако шампињон у јајима. Ако гријешим исправите ме.
[SIZE=3]E cisi? Ti si moj sampiNjon u beer beer sto jes jes Gispy nesto posustaje, zaljubila se
Ajsice netju pricam dalje posto mi ti ode na zasluzeni odmor bas kad sam ja ovo procitala ... neki ce patiti sto te nema... mozda i napisu odgovor ko zna... (na koga li sam mislila ovde) Mozda ovo promeni moje misljenje da su sve prave ljubavi tuzne... ko zna...

ps. aaaaa ko mi stavio crvena slovaaa nek se javi necu mu nista


[/SIZE]

gipsy, 14god

ook Antiqua">Sofi, vrati mi moj epitet o'ma! Dopada mi se da budem crvenokosa zaebana azdaja kojoj su leptirici popili mozak )

Ajsi, brm brrrm?
http://images.madeinchina.com/562/320562_0/PINK-WHITE-FULL-FACE-MOTORCYCLE-HELMET-BUTTERFLY_320562_0.jpg
ook Antiqua">Cile, ja vise nisam sigurna ni za koga sem za sebe...

ook Antiqua">

IceCold, 14god

Sofi, hvala za divan komentar
Poznato je da živim za afirmativne komentare, tako da je ovaj tvoj imao efekat svežeg kvasca na moj napaćeni ego.

)

IceCold, 14god

Cisilej,

Ако сам ја добро схватио након двије пиве...
lack">Posle dva piva ti sam sebi zaličiš na Serenu Williams, tako da ćemo tvoj komentar zanemariti.

IceCold, 14god

Dopada mi se da budem crvenokosa zaebana azdaja kojoj su leptirici popili mozak
ook Antiqua">
lack">Posle svih ovih epiteta ona još uvek govori sa mnom.
Ljubav je to...

gipsy, 14god

IceCold;bt2337

ook Antiqua">
lack">Posle svih ovih epiteta ona još uvek govori sa mnom.
Ljubav je to...


ook Antiqua">Ni ne slutis koliko bih te volela kad bi mi sredila da me ovo ne izloguje svaki cas
Eeeeej ako si motorizovana, nista od izjava ljubavi !

p.s. nego... jesi dobila priv.poruku?

tri_praseta, 14god

definitiwno si moj omiljeni bloger...owo shto si napisala je tako dobro da neam rechi hwale....ipak imam jednu zamerq "swe je dobro shto dolazi iz prowintzije"
to ne da nije tachno nego si u ogromnoj zabludi ako stwarno tako mislish... slazhem se ako owim poredjenjem mislish na wotje i powrtje, domatje zhiwotinje i tako to... ako mislish na ljude....hmm.... ew ochigledan primer za to sam ti ja (nisam dobar iako sam iz prowintzije)
bandit tje biti prezadowoljan owim blogom (ja bih bio), ako nishta drugo onda zbog poredjenja sa twojim omiljenim blogerom alex-om, kao shto sam ja bio zadowoljan kad si me ono jednom poredila sa dudarimom... lepshi kompliment nisi mogla podeliti (obojitzi)... slichno se slichnom raduje (mada je dudarim mnoooooggggoooo wetja budala od mene)
pozzdraw od prasitja ajsitze....owaj banditu bre

gipsy, 14god

ook Antiqua">Blic pitanje za Ajsi... kad ulazis sa svojom hondicom u krivinu na levo, naginjes se:
a) u levo
b) u desno (logicno)
c) sidjes pa guras

A ja sam u stvari Alex, samo trenutno ne radi registracija )

Olivera, 14god

Bandidos/IceCold ja sam mislila da si ti neko drugi, a onog drugog sam vdela, tebe nisam ali nije ni bilo potrebno.

paulina, 14god

e Bandidos toliko si zbrka napravio da ni sma nisi svestan
a i da ti pricam tesko je razumeti )))

IceCold, 14god

prase,

definitiwno si moj omiljeni bloger...

Nisi morao dalje, ovo je bilo sasvim dovoljno.

IceCold, 14god

ook Antiqua">Blic pitanje za Ajsi... kad ulazis sa svojom hondicom u krivinu na levo, naginjes se:

Ne odgovaram na neprikladna pitanja javno.
pp za gipsy: Ispravljam krivine, naravno.

IceCold, 14god

gipsy,

A ja sam u stvari Alex, samo trenutno ne radi registracijaook Antiqua">

Juče mi stigao mail:
"Sad sam čitala tekstove onog tvog Alexa, i mogu da ti kažem da mi se sve više dopada. Ako nije u vezi bilo bi dobro da ga upoznaš sa X (zajednička prijateljica koja je u sred gadnog razvoda), mislim da bi joj se veoma dopao."
Prva reakcija- oštar bol nepoznate etiologije sa leve strane, negde ispod rebara.

Mail:
Ne mila, znaš, nije on za nju. On je... derpe.
(delete)
Jao, draga, ma gde on?! Ima sedmoro dece, ludu ženu i žive kod šlogiranog dede u suterenu. Horor.
(delete)
Da li si ti normalna? On mi je... jedina rezerva u životu !
(delete, delete)

I sad se krijem od maila, dok ne zaboravi sta me je pitala.

IceCold, 14god

Oli,
[INDENT]

Bandidos/IceCold ja sam mislila da si ti neko drugi, a onog drugog sam vdela, tebe nisam ali nije ni bilo potrebno. [/INDENT]

... mi se samo šalimo...

IceCold, 14god

paulina, 'oš da budeš Leptirić Šerlok?

paulina, 14god

Bicu sve sto pozelite

IceCold, 14god

Bandidos, nisam ni sumnjala da će ti se dopasti.
Što se tiče tvoje pp da sad ne znaš da li da nastaviš da pišeš, moram da ti ostavim odgvor ovde da one dve zlotvorke ne pomisle da ogovaram njima iza leđa.

Odgovor:
Piši.
Samo nemoj da se družiš sa KS i gipsy.
Mnogo su namazane.
Za razliku od njih ja sam ljupka i simpatična.
Odoh sad da se brčkam.
I ništa nemoj da mi veruješ, za svoje dobro.

: )))

IceCold, 14god

Tea_bg,

Теа БГ је претпостављам Админ а ја сам свакако шампињон у јајима. Ако гријешим исправите ме.
E cisi? Ti si moj sampiNjon u beer beer sto jes jes Gispy nesto posustaje, zaljubila se
Ajsice netju pricam dalje posto mi ti ode na zasluzeni odmor bas kad sam ja ovo procitala ... neki ce patiti sto te nema... mozda i napisu odgovor ko zna... (na koga li sam mislila ovde) Mozda ovo promeni moje misljenje da su sve prave ljubavi tuzne... ko zna...

ps. aaaaa ko mi stavio crvena slovaaa nek se javi necu mu nista

[SIZE=3]
lack">[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Ako mi logično i razložno objasniš zašto nisi kao svako normalan ostavila svoj komentar a ne izbrisala pola Cisovog i umesto njegovog umetnula svoj možda te neću ubiti.
Malo li je što čovek ni blog ne može da objavi jer mu odmah izbrišu sa objašnjenjem da je glupos', sad više ne može ni komentar da ostavi ?!
Sramota !
Više nemaš pravo na odsustvo, sve luđa se vraćaš sa tih putovanja !
[/SIZE]
[/SIZE][/FONT]

Olivera, 14god

hm, neko hoce neshto da nauci od mene (Bandidos/IceCold) pogledaj
ovaj link http://www.kartanje.com/showthread.php/830-�-ta-ko-i-kako-su-vas-oraspolozili i procitaj od ocetka.

gipsy, 14god

Ako mi logično i razložno objasniš zašto nisi kao svako normalan ostavila svoj komentar a ne izbrisala pola Cisovog i umesto njegovog umetnula svoj možda te neću ubiti.

Pa Serena i Venus Ne dajte im vise da nazdravljaju !


 

Edited by IceCold, 2011-12-02 23:55:33

gipsy, 14god

ook Antiqua">Sto volim sto sve imam crno na belo...

Leptiric Rambo (kuca iz automobila):
lack">ima novih komentara?
Leptiric Terminator: ook Antiqua">ima, ima, Serena nas malo ogovaraook Antiqua"> i umislja da je sampinjon
Leptiric Rambo: Vilijams?
Leptiric Terminator: ook Antiqua">mhm.... vidi
lack">

cisilej - 4th August 2010 [COLOR=#3e3e3e]15:11

[/COLOR]lue">ook Antiqua"> Ако сам ја добро схватио након двије пиве,испаде да је Бандидос у ствари Ајсица,а џиспика и Краља су иста особа. Теа БГ је претпостављам Админ а ја сам свакако шампињон у јајима. Ако гријешим исправите ме. ook Antiqua">

Tea_bg, 14god

IceCold;bt2354

Tea_bg,

[SIZE=3]
lack">[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Ako mi logično i razložno objasniš zašto nisi kao svako normalan ostavila svoj komentar a ne izbrisala pola Cisovog i umesto njegovog umetnula svoj možda te neću ubiti.
Malo li je što čovek ni blog ne može da objavi jer mu odmah izbrišu sa objašnjenjem da je glupos', sad više ne može ni komentar da ostavi ?!
Sramota !
Više nemaš pravo na odsustvo, sve luđa se vraćaš sa tih putovanja !
[/SIZE]
[/SIZE][/FONT]

lack">Ajsice, ovo je bilo da unesem malo pometnju medju redove plafusa dosla sa mora, logicno da oma mora nesto da zabrlja
Nemoj da me ubijas, uzivaj u brckanju kad smo te vec pustili na odmor
Cisssssi ti ostajes moj sampinjon!!!

gipsy, 12god

E i sad se smejem i sve naglas. A pazi tagove hahhaha

Voljena, 12god

auu prase placeni ubica {#hoho}i on pali zippom, tj palio je sad ganja devojcice sa shibicama.

Super je blog Ajsi, a ni decko nije losh, danas se niko ne pali na ljepuskaste decke, vec mora da ima nesto u sebi, a taj tvoj je mmmm{#wink}

IceCold, 12god

Čovek (žena), mora biti ozbiljno poremećen da bi napisao nešto ovako. To mi je utisak sa distancom.

Jedina olakšavajuća okolnost je činjenica da sam se bila uhvatila lošeg društva.

 

{#headbang}

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.