IceCold - Blogovi

Kad ja dunem i vatru sunem... baš ništa neće da se desi !



Na motivacionim seminarima za obuku lidera u poslovanju i političkom delovanju, spominju se mnoge metode i tehnike „borbe za svakog člana“. Posvećenost, podrška, osluškivanje potreba pojedinca, individualni pristup, otvorenost i sl.


Tehniku, „Čuvaj se Aždaje!“ nigde ne spominju. Ta, najnovija, ekspreimentalna tehnika koju je na prostore zoki.com a i šire uvela gipsy, stekla je brojne sledbenike bez obzira na to što efikasnost iste nije dokazana. Ona u praksi izgleda ovako:

Na naš sajt dođe slučajno, ničim izazvan, novi član. Sa željom da se igra, i najboljom namerom. Tužnim žrebom sudbine, odluči da uđe u sobu gde igraju začetnica tehnike „Čuvaj se Aždaje“ i njeni sledbenici. Putnik namernik je, recimo, dama, fina, kulturna i pristojna. Malo se slabije snalazi sa komandama i opcijama na sajtu, i „ekipa“ se svesrdno trudi da je uputi i informiše o tome kako da otvori svoju sobu za igru, kako da se priključi igri u sobama gde traže igrače itd. Tako ostvaruju neophodni most poverenja koji će im pomoći u kasnijim fazama. A onda sledi grom iz vedra neba! Gipsy, ili neko iz ekipe sledbenika koji joj vazda drže stražu, nežno, sa puno takta i empatije, upozori pridošlog člana koji je pripitomljen njihovim prijateljskim pristupom: „Znaš, mi smo ti ovde svi fini, samo je Ajsi aždaja! Zapravo, Aždaja i Baba-roga. Na nju, mila, kad naletiš, da se čuvaš, i biće sve u redu.“ Novopridošli član se nađe u čudu, jer još nikad nije čuo da Čudovište Iz Loh Nesa boravi i na sajtovima za igru.


Treba li da spomenem da Ajsi, ljupka i simpatična kakvu je Bog dao, ni ne sluti kakve joj ujdurme kuvaju !?

Nakon nekoliko dana, kad ustanove da je novopridošli član pismen, duhovit, dobroćudan, i da je shvatio principe opstanka na multiplayeru daruju ga sa autorizovanim avatarom na koji kvarno smeste obeležje bande Leptirića Šarenića i pozovu ga u sobu za igru, gde su, vidi paradoksa, već sva mesta zauzeta ! Tu stalni članovi Akademije „Čuvaj se Aždaje“ (u sastavu gipsy, Tea_bg, TTajanstvena & DvorskaLuda) već uveliko zasedaju na partiji yaya! Gipsy se bez okolišenja novom članu obraća rečima:
 

  • „Idi sad malo, piši blog.“
  • „Kakav blog?“- pita novi član zapanjeno
  • „Kakav hoćeš, samo da bude duhovit i zabavan. I pazi šta pišeš, mi ne marimo, ali ako naljutiš Ajsi...“- masti gipsy, a ostali komentarima podržavaju tu bizarnu priču. DvorskaLuda prednjači. On svaku priliku da oblati Ajsi dočeka kao Indijanci kišu.


Kako to obično biva u svakoj komediji situacije, u tom trenutku u sobu ulazi Ajsi, naivna kao sirće i neobaveštena kao Koštunica. „Akademici“ pasu itison po sobi da ne zavrište od smeha. Znate ono kako u komedijama glavna budala oko koje se vrti radnja uvek napravi najgori mogući potez, koji još više zakomplikuje situaciju?
Baš u takvom maniru Ajsi pita novog člana da li želi da odigra sa njom partiju yaya, 1:1, pošto su u toj sobi već sva mesta zauzeta. Novi igrač promuca da nije to nikad igrao, da ne zna da li će umeti, a sve se nada da će mu se to zlo skinuti s vrata. Kad vidi da nema drugog izlaza, nevoljno i sa zebnjom pristaje.

 

Opet, kao u najgoroj režiji Siniše Pavića, novi igrač biva zatečen razvojem situacije u sobi za igru. Naime, ozloglašena Aždaja dobija 145 šestica u nizu, i završava svaku partiju pre nego što novopečeni Zokijevac uspe da se iskobelja iz kuće. Pokušava da nagovori novog igrača da zamene mesta, jer, kao, zaista ovo nije u redu, što on prestravljeno odbija svebogamoleći da ne razgoropadi Čudovište.

U tom trenutku, javlja se subverzivni element timotije_, sa izričitim zahtevom da Ajsi obustavi sve aktivnosti, i obrati pažnju na njegov blog , na kojem je „nešto zasr’o i ne pada mu na pamet da sam ispravlja“. Ajsi, naravno, pristaje. Dobar i lud, ta priča. U međuvremenu moli Cisileja, koji je važio za čoveka od poverenja, da je zameni u partiji koja je u toku. Kraičkom oka prati dešavanje u sobi za igru, dok skida 505 „quote“ znakova koje je pod nerazjašnjenim okolnostima timotije_ ubacio u svoj blog. Istovremeno čita radnju u sobi, i ne veruje očima !
 

  • „Znači, dere te Ajsi, a?“- pita Cisilej
  • „Ajsi? Ko si sad ti? Gde je nestala Ajsi?“- osvrće se unezvereno saigrač koji nije ni primetio rotaciju
  • „Ajsi otišla da pomogne nešto mom napaćenom bratu. Ima probleme.“- odgovara Cisilej šturo i intrigirajuće.


Saigrač ništa ne pita. Kulturno pokušava da završi partiju i da se izbavi sa broda ludaka.

 

 

  • „Pustio bih te ja da pobediš, nije problem, ali ne smem zbog Ajsi, znaš... ta kad ne pobedi- huh...“
  • „Dobro...“- pomirljivo kaže saigrač
  • „Znaš“, nastavlja Cisilej, „nije ona ni pola tol’ko loša k’o što kruže glasine- tri puta je gora, Ha-Ha- Ha... !“


Mučeni saigrač, inače jedna zaista simpatična i prijatna dama, na brzinu ustade, reče kako joj se strašno spava i nestade. Ajsi u šoku! Ma, u tri šoka! Znači, i on je dopisni član Akademije „čuvaj se Aždaje“ ! Jbt, koliko ih je! Množe se kao Mardukova familija!

 

 

 

Primećuje da se Cisilej, ranije poznat kao Cile Uzvrnd, a nakon ovog događaja kao ’RaniKeraDaTeUjede već ušunjao u drugu sobu gde sam sedi još jedan novi Zokijevac. Ajsi, sve sluteći zlo u najavi, uđe za njim. Tu je, naravno, kampanja već uveliko u toku:
 

  • „Milijana, sad si najebala! Priča se da ti je Ajsi pre neki dan pozvonila na pvt, i da se nisi odazvala punih 15 minuta. Da sam na tvom mestu ja bih gledao kako da spasem živu glavu...!“ (gospođa se, inače, uopšte ne zove Milijana, to joj je ime nadenuo po liku iz „Đekne“, da je istera iz pameti)
  • „Šta pričaš to? Ma ja... bilo nas troje... pa je ja zvala ako hoće sa nama da igra... nisam rekla da ću da joj naškodim... što izmišljaš ti Cile?“- vadi se Ajsi i sve ne mož’ sebi da dođe, shvatajući da je gipsy-na davno započeta kampanja poprimila oblik epidemije.


Srećom, „Milijana“ je izgleda lik koji bi probio plafon na Ravenovim progresivnim matricama, a uz to i cool kao špricer.

 

 

  • „Pusti ga. Kao da ja uopšte čitam šta on piše?! Aj’ sedi da ga ubijemo jednu partiju“- reče nezainteresovano.


Tako je, tog trenutka, uprkos briljantnim dijagonalama, projekat „čuvaj se Aždaje“ propao kao Atlantida. Jer kao i u svakoj propagandi koja se gradi na nesigurnim temeljima, dovoljno je da jedan zdravomisleći posumnja.

 

 

 

Dragi moji, nazdravlje vam šala, ali nemojte da preterujte !!!


(S obzirom Ajsi nije Aždaja, već simpatični, nasmejani i lepo vaspitani skot, objavljena su samo imena okrivljenih za ovu pakost. Ukoliko zaštićeni svedoci nemaju ništa protiv da im se otkrije identitet, i eventualno žele da traže odštetu za obmanu i pretrpljeni strah, neka ostave komentar, ili neka kontaktiraju advokatsku kancelariju Sehel , koja će preuzeti nadležnost za ovaj slučaj)

(Pošto nema trika da tri_praseta, poznat po tome da samo čeka priliku da se o tuđem jadu zabavi, nije uključen u ovu prevaru veka, proširenje optužnice na svinjac će se obaviti nakon prikupljanja materijalnih dokaza)

 

Mig_29, 13god

svaka cast na ovolikom pisanju. slikovito opisano stvarno stanje na tamo nekom sajtu za igru

Flekica, 13god

Ljudi ne zaborvljaju sta si rekao/la ali zaboravljaju sta si uradio/la. Nije me briga sta mi pricaju iza ledja bitno je kada se okrenem da svi cute!!!! )))))))

TTajanstvena, 13god

Da je azdaja to smo vec utvrdili ..

http://i53.tinypic.com/jzy62v.jpg

Samo moram priznat azdaja sa stilom, samo vi nju pogledajte kako ona dune,sune..sve lepo upakovano a kao nista nece da se desi.. a ja kao osoba kojoj azdaja ma sta ona duvala ipak draga,odlucih joj napravit avatar svojstven azdaji sa stilom...

http://i54.tinypic.com/nfo4s2.gif

ps:ako azdja pozeli mogu dodat i leptirica..

http://i52.tinypic.com/2lly7ir.jpg

e daaa Čuvajte se aždaje sa stillom ta kad dunee...

azdajo i love you**

gipsy, 13god

ook Antiqua">Moguće da sam malo preterala čim nisi celu noć oka sklopila pa poranila ko ljuta nevolja u 7 da se opravdaš. http://www.zoki.com/upload/img/Sk9WQlaVJfUTZwof.gif Ipak, to nije razlog da urgiraš kod mog provajdera da mi secnu net i izmisle kvar na čvorištu, da bih ja čitala sa zakašnjenjem.

Biću dobra, obećavam !

http://www.zoki.com/upload/img/b7dPTTHbTHnv2nF4.jpg

Lothesse, 13god

Povoljno!!!! Kratki kurs u nekoliko lekcia!! Cena po dogovoru (moze i u mačićima)!!! Uspeh zagarantovan!!!

Svi zainteresovani nek se jave u kuhinju kafane "Opamet".

tri_praseta, 13god

ja se zhiw prepadoh kad sam prochit`o naslow...reko "ode kutja"
moja omiljena blogerka ajsitza, pod utitzajem punog mesetza, plime i oseke, pilula za lilule ili chachanske rakije (nije pouzdano utwrdjeno kako), ponekad se pretwori u zlu moderatorq zwanu ledenitza... e ta ledenitza kad udje na multiplejer i nedobog pozowe me na partiju jajjajajaja 1:1, ja se saw prepadnem i oduzmem od struka na dole...
shtash, pustim je da pobedi, jedem samog sebe, gruwam kamenje sebi na kutjitzu, wratjam se nazad kad god mogu, samo da je umilostiwim, jer kad ona dune i watru sune....prasitji lete u wazduh (sa bloga)..
POENTA: ne plashe se samo nowi chlanowi, ima i nas starih kukawitza

tri_praseta, 13god

tt jbte owaj leptir ti strashniji nego azhdaja
zmajo otkrio sam kako "trenirati zmaju" (put do srtza wodi preko stomaka shto bi rek`o pet`o sofronije), zato te poziwam u kafanu opamet na wecheru (kuwar sprema prediwnu pitu od machitja, po twom retzeptu)

Sehel, 13god

Ajsi Honey, nista ne brini, ja cu da te branim uvek, samo kazi koga prvog da bijem. Je l' da pocnem od gipsy ili od ove nove clanice, za svaki slucaj?

http://www.zoki.com/upload/img/rbAYmSNTAQKDMS9t.jpg.

IceCold, 13god

@Mig_29, hvala i dobrodošla. Ne znam da li si imala priliku da upoznaš Akademike lično i da budeš žrtva njihovih izlagivanja, ali ako popamtiš likove iz teksta, znaćeš koga da u širokom luku zaobilaziš na multiplayeru.



@Flekice, hvala na komentaru. Nažalost, ovi moji ne zaćute ni kad im sevnem očima. Šta ću, trpim dok se ne proaždajim zapravo. Izvini za one šestice, i dobrodošla, naravno.
@TT, zbog vas tak’ih kakvi ste, razmišljam da se ocepim od Leptirića Šarenica i osnujem novi klan- Pitome Žirafice.



@gipsy, ti… ti ! Platićeš mi jednog dana! Btw, blog još sinoć napisala, ali me Cile smarao svojim morbidnom snovima (gde ga horde navalentnih žena spopadaju a on iz kornera utrčava u zid) pa sam zaboravila da okačim. S provajderi nemam ništa, ja hakeram samostalno.


@Lothesse, ne podmeći mi svoje himne! Zna se ko je Zmaja ovde. Meni moja luda_mama poklonila himnu još onomad, držim se nje:


P.S. Ja bih predložila da taj vaš “Opamet” preregistruje iz kafane u ordinaciju, pa samo s uputom…


@tri_praseta, … “prasićiii, pa ova kućica je trebalo da se srušiiii, tako piše u bajci! Ali ovo nije ta bajka, ovo je neka druga bajka, hahahaha”



@Sehel, darling, ti si u ovoj priči advokat, a ne bodyguard! Ali ako već čezneš da nekog nabodeš laktom u pleksus, neka to , naravno, bude gipsy.

gipsy, 13god

IceCold;bt4040

@gipsy, ti… ti ! Platićeš mi jednog dana!
@Sehel, darling, ti si u ovoj priči advokat, a ne bodyguard! Ali ako već čezneš da nekog nabodeš laktom u pleksus, neka to , naravno, bude gipsy.

ook Antiqua">Ne zaboravite da me zovu Dzedaj - gipsy !

http://www.zoki.com/upload/img/bZCQkIwJi6nq2H5S.jpg

Tea_bg, 13god

Nista ti ne pomaze dragusna, nikad neces saznati
Gipsy, tebi je srusila SBB, a od mene se toliko prepala da je i sajt hakovala

Mig_29, 13god

[QUOTE=IceCold;bt4040]@Mig_29, hvala i dobrodošla. Ne znam da li si imala priliku da upoznaš Akademike lično i da budeš žrtva njihovih izlagivanja, ali ako popamtiš likove iz teksta, znaćeš koga da u širokom luku zaobilaziš na multiplayeru.


IceCold, hvala na dobrodoslici, da sretala sam se sa nekima iz teksta , al ne ubedise me da su "hogari strasni"mozda i jesu pokusali al nisam tome pridavala vaznost. hah zar neko moze da bude ovde "strah i pakao"? nasmeja me iskreno. ma samo opusteno, igrajte i uzivajte, a dokoni nek pricaju, "dokon pop i goveda krsti". a i nisam ja bas na zokiju nova, odavno sam ja tu, tako da znam sve sta se desava
u svakom slucaju , idemo dalje....
kerovi laju a karavani prolaze (uvek bilo)

IceCold, 13god

@Tea_bg, nemo’ da pretiš u prazno. Ja volim da se iznenađujem, tako da te tvoje trikove „SpremamNeštoAliNećuDaTiKažemŠtaDaNeRazlajesOkolo“ moš’ slobodno da prodaš na drugoj pijaci.
)



@Mig_29, ja to kao…"dobrodošla na blog" jer nas tu nisi ranije posećivala. Što se tiče Akademika, sekoj znae da ih sakam onoliko, a dok ih razvlačim po blogovima i od njih (i sebe, dabome) pravim cirkus oni predu kao mačići.
P.S. Dok dokon pop krsti goveda, a psi laju na karavane… "ja pevam svoj bluz bez namere bitne, i najveće ribe za mene su sitne..."… i takoto.

Flekica, 13god

"Zoki" je kao putovanje u vozu.Ljudi ulaze i izlaze.prilikom nekih zaustavljanja mogu se dogoditi prijatna iznenadjenja.Ljudi prozivljavaju srecne trenutkeali ima i tuge.Kada se rodimo zakoracimo u voz,srecemo se sa ljudima za koje mislimo da ce nas pratiti tokom naseg citavog putovanja.Npr. nasi roditelji..Ali oni ce kad tada sici iz voza .Medjutim u voz ce uci druge osobe koje ce nam takodje biti veoma vazne.to su nasa braca sestre nasi prijatelji koje srecemo i koje cemo zavoleti tokom putovanja.Mnoge osobe koje ulaze u voz gledaju na putovanje kao na kratku setnju.Oni ne uzivaju u predelima kraj kojih prolaze,me zele da se zblizavaju s drugima,pa kraj putovanja docekaju sami..Drugi u ovoj voznji nailaze samo na tugu.Ali ima i onih koji su u vozu "ZOKI" uvek na dohvat ruke i spremno pomazu onima kojima jepomoc potrebna.Mnogi ulaze i silaze a da ih nismo ni zapazili.Cudi nas sto su mnogi putnici koji su nam veoma dragi negde u drugom vagonu.ostavljaju nas same u delu naseg putovanja.Ponekad pokusavamo da ih pronadjemo i da se smestimo u njihov kupe. Medjutim cesto ne mozemo da sednemo kraj njih.Mesto pored neko drugi je zauzeo.
I TAKAV JE VOZ: Prepun izazova mastanja,nadanja,sastanaka,rastanaka.I nikada se ti trenuci nece vratiti.Zato pokusajmo da svoje putovanje ucinimo najlepsim mogucim.
Pokusajmo da sa svima u vozu budemo u ljubavi.Pokusajmo da u svakom putniku vidimo ono najbolje u njemu.Setimo se toga da na svakom ukrstanju koloseka neki od vagona moze da isklizne i da je putnicima u njima potrebna nasa pomoc.I sami mozemo doziveti iskliznuce.Nadamo se da cemo tada naci putnika koji ce nas razumeti.Najveca misterija putovanja je sto ne znamo kada cemo zauvek sisci sa voza,takodje ne znamo ni kada ce nasi saputnici sici.Pa ni oni koji sede do nas.Sigurno cu biti veoma tuzna kada budem morala zauvek da napustim voz.Verujem da ce veoma boleti rastanak sa nekim prijateljima koje sretoh za vreme putovanja i koji su mi postali dragi.Medjutim gajim nadu da postoji glavna stanica i da cu videti kako svi moji drgi pristizu,sa prtljagom koji nisu imali kada su ulazili u voz. Usrecice me pomisao da sam im bas ja pomogal da uvecaju svoj prtljag,i da sam u njega stavila prave sadrzaje.Moramo se truditi da imamo srecno putovanje i da znamo da se na kraju svaka muka trostruko ispalati.
Pokusajmo da pri silasku sa voza ostavimo prazno sediste koje kod ostalih putnika,koji nastavlaju putovanje budi lepe trnutke...

SVIMA ZELIM SRECNO I PRIJATNO PUTOVANJE!!!!

timotije_, 13god

Ovo se zove umetnicka sloboda

„nešto zasr’o i ne pada mu na pamet da sam ispravlja“. dok skida 505 „quote“ znakova koje je pod nerazjašnjenim okolnostima timotije_ ubacio u svoj blog. jelte?

Sehel, 13god

IceCold;bt4040



@Sehel, darling, ti si u ovoj priči advokat, a ne bodyguard! Ali ako već čezneš da nekog nabodeš laktom u pleksus, neka to , naravno, bude gipsy.

Advokat?! Hmmm, mogu ja i to!

Zakon o kleveti kaze da se lazno, neistinito ili iskrivljeno iznosenje 'cinjenica' na javnim kanalima Zokia sankcionise sa tri godine strogog zatvora ili nedelju dana drustveno-korisnog rada u vidu pisanja blogova, te s toga trazimo da se krivci gipsy, Tea, TTajanstvena i Dvorska Luda kazne pisanjem istih bar nedelju dana. Blogovi koje su duzni da nam napisu moraju biti licnog karaktera sa mnogo socnih detalja.

U slucaju da se ogluse u ispunjavanju svojih obaveza... sledi Sehel musashi, Ajsin bodyguard!

Takoc )

DvorskaLuda, 13god

Sehel;bt4053

Advokat?! Hmmm, mogu ja i to!

Zakon o kleveti kaze da se lazno, neistinito ili iskrivljeno iznosenje 'cinjenica' na javnim kanalima Zokia sankcionise sa tri godine strogog zatvora ili nedelju dana drustveno-korisnog rada u vidu pisanja blogova, te s toga trazimo da se krivci gipsy, Tea, TTajanstvena i Dvorska Luda kazne pisanjem istih bar nedelju dana. Blogovi koje su duzni da nam napisu moraju biti licnog karaktera sa mnogo socnih detalja.

U slucaju da se ogluse u ispunjavanju svojih obaveza... sledi Sehel musashi, Ajsin bodyguard!

Takoc )

Kada budem imao nešto pametno da kažem, reći ću...Nisam od onih što pišu samo da bi napisali nešto, bili primećeni ili nešto treće.
( čitaj: vidite mee, vidite mee, napisao/la sam novi blog, nema veze što veze sa vezom nema, ali evo ima ga)
Tako da to prepuštam onima koji se time bave na blog sekciji

TTajanstvena, 13god

ide himnaaa!!

tri_praseta, 13god

"dokon pop i goveda krsti"
prasitje krsti prasitje mig
kerovi laju a karavani prolaze (uvek bilo)
prasitji groktju a karawani prolaze mig
pravim cirkus oni predu kao mačići.
groktju kao prasitji ajsitze kao prasitji

P.S. ja nauchio da tzitiram pa to sad koristim maximalno...ako niste primetili )

cisilej, 13god

Желећи ради своје личне безбједности остати у добрим односима са Ајси а опет схвативши као грађанску дужност упозорити неупућене на незгодну нарав дотичне, нашао сам се у баш незгодној ситуацији, што би се рекло са јајцима у процјепу. Како то извести мудро и државнички. И изгледа да нисам успио. Ајси грми на мене, споменула ме неколико пута у блогу што је врло озбиљан могући проблем за мене. А двије упозорене наводно наивне новопридошле особе и нису тако беспомоћне. Једна се уопште није узбудила што је покушала да побиједи Ајси у јајима,а друга се такође није забринула што није Ајсици одговорила на ПВТ поруке. Ја тако остао на вјетрометини. Остаје ми само нада да ће градоначелник Београда као освјдочени поштовалац храбрих дјела препознати моју храброст и уприличити ми пријем у Скупштини града Београда, тим прије што нисам становник истог.

gipsy, 13god

ook Antiqua">Ako neko misli da je ovo neka zafrkancija - nije ! Hogara još nemamo, ali Helgi koliko voliš... a opšte je poznato da i Hogar Strašni trepće k'o sojka na jugovinu kad se Helga napravi u ćirilicno slovo F.

DakleM, da rezimiramo... Ajsi je aždaha a ja sam pirana (od koje se i aždaje malo plaše kada se nadju u klaustofobičnoj SMZI).

Rečnik manje poznatih reči i izraza: SMZI - nema u rečniku... pitajte Teu

tri_praseta, 13god

tzis ako nije tajna retzi mi ko je bio toliko hrabar da pobedi ajsitzu u jajima i ko se to usudio da joj ne odgowori na pwt...pazi ako je taj neko now, mozhda mu ajsitza i oprosti s obzirom da taj neko ne zna njenu prgawu naraw, ali ako je stari....neka mu se nebo materija i uniwerzum smiluju na ludosti koju je uradio
kad wetj pominjesh klaustrofobiju (strah od zatworenog prostora) dzipsule ewo ti primer za istu: krenesh u kafanu a plashish se da je zatworena

gipsy, 13god

tri_praseta;bt4060


kad wetj pominjesh klaustrofobiju (strah od zatworenog prostora) dzipsule ewo ti primer za istu: krenesh u kafanu a plashish se da je zatworena

ook Antiqua">To Ajsi udarila katanac da nam napakosti ! Za očekivati...

Tea_bg, 13god

gipsy;bt4059

ook Antiqua">Rečnik manje poznatih reči i izraza: SMZI - nema u rečniku... pitajte Teu
Gipsy, ko poraste, kazace mu se samo, a ako je bas nestrpljiv da sazna, malo nek zaviri u lavirint coruma, sve je lepo objasnjeno...
ps. Ako ponudi gajbu vopi, dogovoricemo se lako, zar ne?
)

Tea_bg, 13god

IceCold;bt4049

@Tea_bg, nemo’ da pretiš u prazno. Ja volim da se iznenađujem, tako da te tvoje trikove „SpremamNeštoAliNećuDaTiKažemŠtaDaNeRazlajes Okolo“ moš’ slobodno da prodaš na drugoj pijaci.
)

"Alo Bing, Oliver ovde, imam ovde neku robu za tebe, cena sitnica. Kako brat opet u zatvoru?"

IceCold, 13god

@Flekice, jeste, da. Na Zoki su primenljive mnoge motivacione priče.

@timotije_, to se zove umetnička sloboda u najširem shvatanju tog pojma, hehe. Ne opiri se !

@Sehel, znala sam da nisam pogrešila u izboru zastupnika! Good job! Naći ćemo mi tebi Williama, ne zvala se ja Ajsi Aždaja.

@DvorskaLudo, i ja bih strašno volela da budem kao ti, sva uzoholjena i inetelktualna, ali mi ne ide. Možda zato što ja u svemu što me zabavlja vidim smisao. Kao što jednom rekoh, volim Kad Njegoši Progovore, štaviše, iskreno uživam u tome.

@TT, dobra himna.

@tri_praseta, čestitam ! Svaka zloupotreba se kažnjava, btw.

@cisilej, samo sam čekala da vidim kad ćeš Orden Za Pretrpljeni Strah da tražiš. To da sam grmela na tebe si sanjao.

@gipsy, ima ona kletva blogerska… “dabogda te gipsy branila”. Cenim da se odgovor na pitanje šta je SMZI krije u onom vašem delu koje je poznato kao remek.

@tri_praseta, gipsy, ova kafana nema katance, nema ni vrata. Svi su dobrodošli. Lumperaj nije poželjan, igranje na stolu je OK.

@Tea, mom ukusu i raspoloženju više prija ona životna mudrost Charlijeva, dok češka Snoopya… "Ovde postoje dve vrste ljudi, oni koji češkaju, i oni koji bivaju češkani". Pa sad ti meni reci, ‘el u redu da me banda ova ujeda po komentarima dok ih češkam po blogu?! Nije!

Laku noć.
:sleeping:

tri_praseta, 13god

"Alo Bing, Oliver ovde... Kako brat opet u zatvoru?"
uhwatili ga dok je otimao sladoled babi u inwalidskim kolitzima, dechko stwarno nema stila...nego zanima li te ....
Ovde postoje dve vrste ljudi, oni koji češkaju, i oni koji bivaju češkani"
ljudi se dele na tri wrste...oni shto peru ruke pre oni shto peru ruke posle shoranja i oni shto uopshte ne peru ruke.... NIKO ne pere ruke i pre i posle (saznao sam da ipak NEKO pere, al ne bih o tome prepoznatje se sam) )

Tea_bg, 13god

E, Ajsice? Tacno sam znala da ces da me raspekmezavis, a bas sam htela da budem vestica... Dodacu samo ovo: Aj lav ju tuuu ***

gipsy, 13god

ook Antiqua">Od kafanče osta' poljanče.

Dobro jutro !

TTajanstvena, 13god

ma kazem ja azdaja sa stilom,ta i kad,, ceska po blogu¨" ona to radi stilski ...

http://i56.tinypic.com/71pkjn.gif

mi smo tako mirne fine...dje bre ujedamo kad lijepo pise da te volimo.....:i_like_you:

IceCold, 13god

@tri_praseta, zašto, aman, svaki blog koji okrznete Cis ili ti mora da se završi nekom fiziloškom radnjom?! Odrastite, jednom.

@Tea_bg, nemoj da mi brkaš likove. Aždaja je… aj’ dobro, zna se ko je, ali zmaj, to jest Zmaja je naša nova moderatorka Lothesse. Htedoh posle ovog tvog komentara da napišem novi post, ali ću ipak primeniti taktiku naše DvorskeLude pa ću reći Ja Ću Jednom Blog Za Zarozavanje Napisati, I Ima Dumreš Od Emocija.
Aj lav ju ol, tuu, of kors.:heart:
@gipsy, više liči na bazen sa peskom. Mo’š po ceo sunčan dan da sediš u njemu i lupaš u pleKano lonče. )
@TT, ovo na sličici ne liči na češkanje, nego sa nečasne bludne radnje sa nečijim mozgom. To mi prva asocijacija. Druga je da gipsy nekom trebi vaške. Temeljno!:crying_on_floor:

DvorskaLuda, 13god

Ja neću ništa da kažem, slika govori kao 1000 reči..a video klip...

IceCold, 13god

Dvooooorskiiiiiiii... hahahahahahahahaha... da ti mene nije nikad ne bi ispao duhovit u društvu !!!
:crying_on_floor:

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.