IceCold - Blogovi

AMOR(tizer)


Ovaj post (nema veze sa pameti) je postavljen je ovde samo zato što je gipsy dobila inside info da Sigi piše isti blog kao što je Prasetov, samo još gori. Pošto je poznato da su njena rešenja za probleme (ne)efikasna, predložila je da u cilju za spasavaja Zoki Bloga od moralnog sunovrata ubacimo jednog Leptirića.
Argument „NisamVišeLeptirićSadSamŽirafica“ je odbačen (kao izmišljotina) zbog nedostatka dokaza. Zato ste prinuđeni da čitate:

 

BLOG O KOJEČEMU

 

 


Htela ja da započnem jedan projekat, 100 blogova za 100 dana, onako, čisto da vidim da li sam kapacitet za literarno (prostituisanje) opričavanje bledunjave svakodnevnice, ali su me neke obaveze sprečile dok mi misao bila vruća pa stavih tu zamisao na čekanje.

 

Počela da kucam izveštaj na temu „Gde smo bili (i zašto spuckali mašala evra) prošle nedelje za ono što smo mogli obaviti sa tri maila i dva poziva VoIP servisom za dž, kako je to sve bio jedan divan teambuilding, bonding, i jedno sjajno motivaciono (sranje) iskustvo koje je pokazalo da smo adaptibilni, motivisani i onto the same page. I da (smo srećom poneli lozovaču) je vreme bilo lepo, a dani sunčani.“ Toliko se uživela da sam se dozvala u pamet tek kad je miris belog luka iz sosa na šporetu postao nepodnosljiv, skočila kao oparena (u dva laka skoka) do kuhinje i ubacila šnicle u sos. Isključila ringlu, otvorila prozor, (zverala malo po okolini), u međuvremenu izgubila svaki elan da nastavim sa (mudrosranjem) tekstom za korporativni blog.

Obišla svoj bermudski trougao Zoki- Blogoye- Njuz.net. Završila na partiji remija sa Mig_29, koju sam onomad usled svoje neobaveštenosti proglasila za dođoša, a ispostavilo se da je starosedelac. Ona mi je ovom prilikom (otvorila oči) predstavila novu teoriju komunikacije po kojoj je boravak na zoki.com u periodu od Aprila do Okrobra potpuno bezbedan što se tiče spopadača i (ladykillers) tragača za iskrenom ljubavi. Kako zahladni, spasavaj se kako ko ume, menjaj nick, (pravi se mrtav) jer tad počinje sezona lova na emotivno nezbrinute i karakterno labilne posetioce. Ja malo branila teritoriju, (argumentovano) tvrdila da baš i nije tako, a ona mi rekla da ja to slobodno izblogujem kao činjenično stanje i da se na nju pozovem ako me opletu u komentarima. Sad ako me ispali i kaže da ona sa tom terorijom nema ništa, moraću da (je banujem) menjam nick pre Oktobra.

Strčala da se nađem sa (sebi sličnim sakaludama) prijateljicama na zakazanu džoging šetnju kroz Banjičku šumu, zaboravila da ponesem duks i smrzla se kao (dupe) pingvin. (Iscimale) Zamolile me da svratimo u crkveno dvorište da zapalimo sveće, a usput sam sam (se i podžapala) diskutovala sa (babom) gospođom koja je tvrdila da se na gornji nivo pale sveće za žive a na donji za mrtve. Ja joj tiho rekla: „To što vi propovedate, draga moja, je sujeverje i vradžbina, oni što su u rovovima sveće palili nisu imali izborne kaskade, bitno je šta vam je u glavi, a ne u koji peščanik zabadate vosak“. Htela ja da razradim svoju teoriju liberalizacije svećopaljenja, (onako agnostički odvratno), ali je (Mapet babi ) gospođi počela da se trese brada. Plašila sam se da mi je tu ne (opizdi) zadesi šlog, pa da je nosim na duši, te sam odustala od prosvetiteljskog angažmana.

Vratila se kući, (davila se) pričala sa kumom u vezi sa njenim najnovijim biznis projektom zbog koje ćemo svi (završiti u ludnici) postati milioneri (this time next year). U rani sumrak još svaštanešto radila pa posle (pokajnički) proveravala na youtube ima li već negde postavljen Ajsi homevideo i obećala sebi da ću (joškolikosutra) definitvno kupiti zavese, da poštedim komšiluk (jeftine) zabave. Zvala N, da vidim kad polazi u Evropu da se vidi sa svojim (online švalerom) budućim mužem, rekla joj da mi se obavezno javi preko Skype mobile čim stigne, i dala joj par (idiotskih) korisnih saveta kako da prepozna da li je dotični (trgovac organima, budala i zločinac) normalan. Htela da joj kažem da mi se čini da je lik (prsotina) malo čudan, jer je sav u fazonu Ratko, NATO-u, Hag, izdajnici opanak i šljivovica, ali videh da je gipsy počela da se nervozi što nema (naručenog) bloga, a Cile da ucenjuje sa „a ’el ćeš ti da igraš bilijar, ili da ja sad idem da spavam...“ pa joj samo rekoh da se čuva i da se lepo provede, što (jelte) i ne ide u paketu, ali je primereno situaciji.

Onda mi se baš prispavalo, ali mi bilo glupo da odem dok ne otkucam blog i ne završim partiju. Cile mi rekao da je pre neki dan bila AKP (posle sto godina) i da sam im baš falila. Ja (bojažljivo) pitala da li se ona mene seća, i Cile mi rekao da se seća i mene i Bara Na Plaži, i svašta nečeg. Posle smo pričali M-Baby da mnogo volimo AKP, ali nismo znali da objasnimo zašto, pa je Cis (mudro) rekao: „to je zato što nju čovek mora da voli“ i rekao nam da ima snimak njenog smeha. To je nekako skroz (opičeno baš ) cool. Onda se toliko razsentimentalisao da nam je svima bilo neprijatno, pa smo (kolektivno) čitali njegov blog „kako sam smuvao moju Rujku“ iz ZokiBlog arhive i slušali (neku debilnu) muziku što nam je linkovao. Podivljala dok nisam našla gde sam sakrila kutiju AfterEight čokoladica što sam donela iz Beča, smazala pola kutije i u pola partije išla da perem zube da posle ne zaboravim.

Onda se više ne sećam šta se dešavalo, jer mi se užasno spavalo, toliko da sam zaboravila da okačim blog. Srećom, Sigi još sporije (konta) razmišlja, pa će ovaj post (amortizer) biti postavljen blagovremeno.

Sad idem na Sironu, pa ću posle da vam pričam kako je bilo.
Uzdravlje blogeri, i ko je do kraja stigao (znači da nije baš tačan u pamet) srdačno mu se zahvaljujem.

tri_praseta, 13god

to ajsitzeeeee owaj blog kao da sam ja pis`o majke mi... ima psowki, ima dwosmislenih rechi (jedno missim drugo kazhem), ima baba, rakije, chokolade i ostalih sitnitza koje zhiwot chine lepshim.... kako si pochela na kraju tjesh i propushiti
p.s. kad tje taj wideo "ajsitza after (a i za wreme) shower" na jutjubu...shibni mi link pliz

Sigmund_Freud, 13god

NetkiTze information o pisanju posta s`moje strane ti je neprovereno tachna.. Sprema se malo u kuhinji, malo se kuva u zeldcu, tako da bitje, s`tim ima nesto shto ne znash ja i prasitji na petzanju a iz shiprazhja vire Balasevic i Bayaga Sve u cilju anonimnosti i nade da ce leptiriTji napokon biti razotkriveni, i pretji u novu generaciju mutiranih komaraTza, na chemu smo ja i prasitji radili u toku nasheg boravka na petzanju, destinacija slana BARA )
Ochekujte neochekivano i ne menjajte kanal))

Sehel, 13god

Dakle, kada se kaze 'fali mu daska u glavi' to znaci da bas nije normalan. A oni normalni imaju dasku u glavi, da? Oni jako normalni, ili oni jako pametni, imaju celu dashcharu u glavi?

Jesam li ja promasila temu?

Mislim, ako prasici mogu o pecanju, Sigi sprema zlotju od bloga, Ajsi se ljuti na babe sto pogresno pale svecu, sto ja ne bih mogla o daskama - furniranim, presovanim, uglacanim, bajcovanim ili onim u necijim glavama?
I bwe, ako kako moze biti normalan onaj sa daskom? Koji covek ima daske u glavi?!

IceCold, 13god

@tri_praseta, ma ista sam ti + sam prolupala. Otkucala blog i nisam znala da ga objavim, tj. objavila ga, ali samo ja mogla da ga vidim (možda i bolje). Da nije bilo glavne hakerke…
:no_clue:
@Tečice, to se gipsy zabrinula da ti i tri_praseta ne objavite postove jedan za drugim. Smatrala je a bi to bilo kataklizmično, tzunamično i svetakonešto pogubno. Ja ne marim, ionako izbrišem sve što napišeš.

:crying_on_floor:

@Sehel, daščaru? Zanimljiva tema, ja bih da sam na tvom mestu to obradila na naučnoj osnovi, sa sve istorijom bolesti, epikrizom i prognozom.
Dg/ Domus intracranialis chr.
Razradi, molim te, zanima me tarapija.

Što se tiče baba… znaš kako, ja srećem dva tipa baba. Jedne stare lepo, dobijaju neki blag izraz na licu, simpatične su i blagonaklone, vole da vide mlade kad se ljube po ulici, hrane lutalice, klincima iz komšiluka prave pitu sa jabukama i ne buše lopte koje im prelete preko ograde. Nasmejane su, i zovu te “cakana”. A postoje i one druge, kojima se usta pretvore u tanku zategnutu crtu iz koje sipaju pakost.
I Andrić je rekao: Neki ljudi stare kao kaljače, a neki kao katedrale.

cisilej, 13god

То да је Ајсицин осјећај за романтику отприлике као и у дрвосјече у Амазону је познато. Али рећи зе пјесму Емина од Химзе Половине да не ваља,то ни ја нисам очекивао . Како год, вјероватно не може бити човјек за све надарен па да се разумије и у писање и у музику и у билијар. Али,има наде,бар у билијару

Ja došla da me volite!

gipsy, 13god

AndjelimaKvarimPosao;bt4127

Ja došla da me volite!
ook Antiqua">Pa sad... ako napišeš neko blogče, možda i razmislimo Sad bi trebalo da napišem "šalim se"? Ma kakvi, mrtva sam ozbiljna. Dobrodošla, dugo te nije bilo. Imaš neopravdani !

Ajsi, misija uspela. Sigi se uvatio pecaljke, pero mu nije ni na kraj pameti.

IceCold, 13god

@cisilej, glup ti komentar, al’ si sve u pravu. Paradoks.
@AKP? K’o dužnik neki jbt! Ni pisma ni razglednice! Sa’š da vidiš kako ću da te volEm, ali malo sutra !
@gipsy, mislim da sam odvolela Tečicu, nemoj da mi ga spominješ na blozi. Ima karte za Amy, vodiće tamo neke drugarice, mene najljubaznije uputio na tapkaroše (tapkalimupopecaljkidabogda).
Nego, Mig mi iskulirala blog. Toj se nevolji nisam nadala.

Mig_29, 13god

IceCold;bt4129


Nego, Mig mi iskulirala blog. Toj se nevolji nisam nadala.

Ice nisam te iskulirala , al nisam ni ulazila na blogove da bih znala da je postavljeno ono o cemu smo pricale onaj dan. pa evo tacno je sve sto si napisala i naravno da sam dala saglasnost da se to napise. ne sekiraj se nece niko da oplete po tebi , jer mozda su i oni ukapirali da je to tako kako ja vec rekoh onog dana. ostajte mi zdravo i veselo i naravno razigrano

Tea_bg, 13god

Bila je ovo fina trac rubrikica, jos da smo culi detalje, ko mufa preko leta a ko samo zimi... pih... sad moramo sami da istrazujemo...
E jesi zvrkic zirafice jedna dragusna

http://i52.tinypic.com/1zqpzzk.gif

IceCold, 13god

@Mig_29, hvala, mersi boku, tenk ju, danke, gracias.



@Tea_bg, ja najbolje sebe tračim, tako da ni ovog puta nisam omašila. Što se tiče muvanja, muvam i leti i zimi, bezuspešno. Do sad sam samo sebe uspela da smuvam, volimo se i lepo nam je. Moš’ da istražuješ do sudnjeg(a) dana, to ti je zaludan posao, jer ja ne uspem da blogobradim samo ono što se nije desilo.
Dobro me podseti, idem nešto da pakostim kod Cisa na blogu, sabajle.
:belial:

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.