IceCold - Blogovi

NisiTiBlogova- BlogJeTvoj- PišiŠtaHoćeš- BoliTeUvo



Pošto se stvar sa trigonometrijom, kelerabom i Englezima zakuvala do kopčanja s leđa, ja sam očekivala da će se osoba odgovorna za ovu ujdurmu oglasiti i skrušeno priznati da su stvari izmakle kontroli, naročito kad je Šećerlema dala oglas za udaju. Ali avaj! Iskreno ponosna na to što je poludela (a i mi zajedno sa njom), odlučila je da nastavi u istom maniru, a sa novim zadatkom, da se obrade Španci i rotkvice.

Prvo me ophrvale filozofske misli spram budućnosti Zoki bloga. Sva je prilika, ako nastavimo sa temama koje podrazumevaju povrće, matematiku prvog nivoa i egzotične muškarce, dovešćemo ga do propasti. Onda otvorim svoju fioku sa opravdanjima i kao za pakost izvučem ono najopasnije, ono na kojem piše NisiTiBlogova- BlogJeTvoj- PišiŠtaHoćeš- BoliTeUvo. Upropastiće me ta fioka jer izaziva neodoljivi nagon srljanja u igru koja dovede do toga da počnem da se rugam sama sebi. Zbog intenziteta. Zbog nemanja mere i nesposobnosti da se odredi tačna granica preloma, gde lično postaje previše lično, a iskrenost poprima obrise ogoljene, nepotrebne nevaspitanosti. Nažalost, nema lagodnosti u toj nekulturi, jer je osujećena nesposobnošću da na nogama izdržim udarce tuđih uvređenosti. Samo „tristeza“, rekao bi Španac.

Ja ću, inače, jednom živeti u Španiji. Na severozapadu, u Santiago de Compostela, a možda i na nekom od arhipelaga, možda na Cortegadi. To nema veze sa Špancima, zapravo. U njih sam razočarana još od kad je Felipe oženio onu anoreksičnu novinarku sa sumnjivom prošlošću, umesto recimo... nju. Ona bi bila hit na španskom prestolu. No, nebitno.

U rotkvice se ne razumem, što i nije presudan faktor u blogovanju. Problem je što ih ni ne doživljavam, onako, emotivno. Kapiram da su dobre za dekoraciju, ali kad je ukus u pitanju, potpuno su mi bezlične. I ljute su. Ne volim ljuto. Ne volim ni paprike, ali smatram da bi bilo krajnje šarlatanski baviti se njima ponovo. Volim zelenu salatu. I jedem je na čudan način, kao palačinke. Bez začina, tako što spojim par listova i u njih urolam nešto, ili namažem, kako kad. Tako je volim. Filozofi gastronomske orjentacije tvrde da si ono što jedeš. Ne smem ni da razmišljam do kojih bi zaključaka došli analizirajući tu neslavnu kombinaciju.

Ja zapravo uopšte nisam htela da pišem na zadatu temu, ali se proneo trač da će se Ajsi večeras blogojaviti pa ne htedoh da razočaram milionski fan klub koji broji tri člana.
Aj’, lakunoćko bando.

)

 

gipsy, 13god

ook Antiqua">Nije to bio baš trač... više ono "da ti šapnem da možeš da se organizuješ". Onda se ja tako fino organizujem da umalo vrat ne skrljah na sapun. Pa zapeh za kabl. Pa zviznuh lakat na kvaku. Ali drugarica članica je stigla na vreme, da kaze 'fala i laku noc :***

tri_praseta, 13god

zar za shpantze nije zaduzhen nowak djokowitj? fan klub od tri chlana (nas tri praseta) apsolutno se slazhe sa filozofima gastroentorolozima, da si ono shto jedesh, barem u swom sluchaju, ali mi isto tako ne poweziwa rolowana zelena salata sa twojim nickom "ledenitze" (ochekujem objashnjenje)
i da josh jedno pitanje...stwarno ne wolish rotkwitze?

gipsy, 13god

ook Antiqua">Po sopstvenom priznanju si svašta zavolela uz mene. Voleceš i rotkvice, ne zvala se ja Sandra Bulok !

http://www.zoki.com/upload/img/bhBtMNsVxLj5s0mm.jpg

Tea_bg, 13god

Drage domaćice,
za dekoraciju možete koristiti ili rotkvice ili šargarepu...
važna napomena: nikako ih ne mešati!

Sehel, 13god

Juuuuuuu ( ono dugacko i spustajuce, razocarano 'juuu'), hoces li da kazes da sam ja dala oglas samo zbog domaceg zadatka? Ostacu ti skroz neudata i bice ti zao.
Drugo, ja i nisam nikada volela domace zadatke, to sam radila na odmoru pre casa, pa jos ako mi je neko dao da prepisem na brzinu, da se ne bakcem sa tim previse. )
A te rotkvice - gipsy, izzzvini, to nista ne valja. Zna se koja povrcka rules:

http://www.zoki.com/upload/img/c1y1Woz1sC7dpnkw.jpg

Takoc!

IceCold, 13god

@gipsy, molim lepo i drugi put.

@tri_praseta, vaistinu jeste !!!
http://i55.tinypic.com/2n70dgh.jpg
A rotkvice… zavoleću, k’o i glodare, sva je prilika.

@gipsy, pročitati prethodni odgovor .

@Tea, ja bas kao Duško...

@Sehel,

@Resih da se zenim… jbg… Kao ona škorpija što ubi žabu... “to mi je u prirodi”

cisilej, 13god

Кад се у првој реченици ајсиног блога појавила тригонометрија то ме асоцирало као кад би неки буцко причао о дијети или неки мршавац о прављењу карађорђеве шницле. Једноставно не иде једно уз друго. Али изговор је то што је то била задата тема. Тако да ,Џиспи, убудуће мало пази какве коме теме задајеш. Што се тиче остатка блога,баш ме занима ко је она несуђена пријестолонасљедниковица?:o

IceCold, 13god

Кад се у првој реченици ајсиног блога појавила тригонометрија

Nemoj da zovem Halida Nindžu, pa da vidiš šta je dijagonala !

IceCold, 13god

Што се тиче остатка блога,баш ме занима ко је она несуђена пријестолонасљедниковица?

Kim Kardashian, neuki čoveče!

cisilej, 13god

Бем ли га,морам да гуглам да видим ко је та Ким. Опет ми није најјасније шта је и ко она уствари,али није битно изгледа за остатак приче. Опасан Халид ,а?

Sigmund_Freud, 13god

Da pishem sh`a hotju, a a a a?? Pa ovako jedno 500 grama pileceg filea, jedna krem juha od pechuraka, jedna pavlaka (naravno kisela), i pakovanje sampinjona... e sad, princip je sledeci) Uzeti file, iseckati ga na snicle ili kockice, uvaljati isti u prah od krem juhe od pechuraka...kad to uradite, iseckati sampinjone i naslozite to u vatrostalnu ciniju, takodje preko sampinjona snicle koje ste uvaljali, pa opet preko sampinjone. Onaj prah od krem juhe prosipati preko (da se ne baci), ukljuciti rernu na 200 c, ubaciti vatrostalnu ciniju i petji jedno 20 do 25 minuta, pred kraj izvaditi vatrostalnu iz rerne, preliti preko pavlakom, i vratiti jos malo u rernu )))))
Eto ja napisah sta sam hteo)))

.

IceCold, 13god

Bisera & Dub !?!
Kako je ovo dobro!

Možda se i skinem sa Marčela.
Nikako da ga prerastem.

Sigmund_Freud, 13god

MloGo doMbro, ali bash bash!!!

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.