IceCold - Blogovi

Life sucks! (ili prica o tome kako je Ice proterana iz Oblaka)


Gledam ove naše blogove pa me neka tuga uhvati.


Nije da ja ne umem da napišem nešto fino i emotivno kao ovi naši dečaci, ali za tako nešto treba imati inspiraciju. Ili ljubav ili prijatelje.


Zbog gadne naravi i poganog jezika pošten svet me vešto izbegava pa od prijatelja imam samo Hatu i gipsy, a pošto mi je od represivne administracije sajta stiglo obaveštenje da će mi blokirati omiljenu opciju “napiši novi blog” ako još jedan posvetim njima dvema o prijateljstvu ne smem da pišem.


O ljubavi nema ni govora. To je u Oblacima odskora zabranjeno. Gipsy udarila ulaznu poruku “ubiću ko zeca onog ko se sledeći zaljubi u Oblacima” pa pošto to nije bilo dovoljno zakupila i kajron i bilboard sa istom porukom. Ozbiljna kao upala pluća.


I tako, dok klošarski raspoložena i dekintirana (posledica Hatine strateške obuke u tomboli “kupi osam tiketa, kupi osam tiketa”) lutam po sajtu a sve jednim okom virim u Oblake vidim da je svratila branka-013 ! Izljubismo se onako kao familija, i sve mi tako bilo milo oko srca kad je videh da sam je zamalo upitala hoće li da mi bude drugarica (dimam koga da blogujem).


Ice, poče Branka, došla sam da ti prenesem jednu poruku od nekog, znaćeš ti od koga. Uključih u momentu mozak na centrifugu da se setim koga sam u zadnje vreme oblajala ili o nekom jadu zabavila pa sad poslao Branu da mi presudi. Međutim!


Znaš, reče Branka, on te mnogo voli, piše ti stihove i tako to... pa ako ti nije neprijatno ja ću ti to ovde iskopirati, ne radi ti pvt. Ja se toliko obradovah da i mene neko voli da joj iz momenta dozvolih da objavi stihove na javi. Malo zbog toga što nam pvt u Oblacima zaista ne radi otkad je gipsy ukinula zaljubljivanje, a i malo mi bilo drago da nerviram Hatu jer njoj niko ne piše stihove i niko je ne obožava.


Koja je to poezija bila... kao najbolji misaoni konglomerat Pabla Nerude, Tagore i Staneskua, onako emotivno, slovenski,  iz čistog srca i najuzvišenijih pobuda. Bilo je tu patnje i uzdisaja i očajničkih poziva da mu dođem (od silne emocije zaboravio je da kaže gde da mu dođem) i spominjanja srca i krvi (na taj deo sam žmurila jer sam jezivo gadljiva), i izjava da je zbog mene poblesavio, izludeo i zaboravio gde je levo. I sve to lepo i poetski upakovano, nimalo nalik Cisileju koji to formuliše “zbog tebe sam presolio paprikaš”,  “miriše lipa kao da je neko šampon od breze prosuo” i “kad vidim Ice odmah dobijem apetit”.


Taman sam pomislila da će mi sva ta emocija pomoći da napišem jedan sjajan tekst lišen psovki, sarkazma i pakosti, a pun blagosti, nežnosti i ljubavi. Preplavilo me neko vazvišeno osećanje, osetih se kao MirJam na lakim drogama, kad...


Hata, zelena u licu od ljubomore povrati upravo pojeden doručak, opsova život i sudbinu i oštrim zviždukom dozva gipsy koja je sedela na gajbi piva u jednoj ruci držeći džoger genetski modifikovan za druge namene, a u drugoj cigaretu koja je dogorevala.


Organizovanom, munjevitom akcijom udaljiše Branku messingerku iz Oblaka a mene zviznuše džogerom (aka. Dlakolovac) po glavi,  raspališe mi dve precizne macole pride i poslaše me na tombolu da se dozovem u pamet uz prigodnu muzičku pratnju.

 

 

gipsy, 15god

PRVA !!!

posle cu turim himnu hahhahhahhah

gipsy, 15god

Ajs, mozemo ovde da razmenimo (kao sto smo se dogovorile) ljubavnu prepisku... a Hati nek pozli jos koji put p

Himna nema veze ni sa cim al neka je tu

cisilej, 15god

Хједох оставити један линк са јутјуба,а везано за љубав, али не смијем од Ајсице и Хате. Хтједох и ово рећи-да ме њих двије неодољиво подсјаћају на ону двојицу чичица са галерије из Мапет шоа,сличност је запањујућа.

 

cisilej, 15god

Или,ако се Хати више свиђа:

 

 

IceCold, 15god

@gipsy, nije to himna, to je pesma za * Luda *. Posveceno.


@andjo, hocu ! Jupiiiiiii


@Sile, udalji se od moj blog, smireno, organizovano i bez naglih pokreta.


@* Luda *, molim te isprati Sileta i zatvori vrata za vama. (ne moras da kucas kad izlazis)


@ Cis, bolji ti je ovaj drugi. Kao ti, Hata i ja. Bravisimo !!!

Hatidza, 15god

ne mogu da verujem madam................dokle ces ti da nas vredjas a?................strasno...........nego cek da se upasuljim ja malo od soka pa cu te napusim dobro................jedino pametno sto si uradila da turis onu istinutu pesmu...............e sad nek te kara taj sto ti pesme pise...............hihihi.............zovu sad i branku upomoc

Hatidza, 15god

a ti cile brisi prvi............znas da se hati drugi vise svidja

branka-013, 15god

Auuu...sta cu ja ovdi...Ice pa zar mene postara...a lepo sam zvonila 2x i prenela sifrovani telegram i jos se nadala nekom ljubaunom... romanticnom... blogicu . More nadjoh se ja medj ovim oblacanima ublogovanim...odok za svaki slucaj operem kosu samponom od koprive....krenula neka grmljavina

 

branka-013, 15god

>Prijatelj je bice koje nas podnosi sa svim nasim manama>. Eto vidla si moje mane...a ima bogme i vrlina...pa evo i ruke prijateljstva

gipsy, 15god

Jooooooj brankic romantican blogic od nekog oblacanina hahhahhahhahha

doooobar vic hahhahhhahhahah

p.s. Ajssss vrati se, necemo te tuci vise dlakolovcem

Sigmund_Freud, 15god

ShvatiJo sam ozbiljno tvoju poruku (comment), povlacim se, i obrisacu prethodni comment

Ae tjaWo!!!!

Image and video hosting by TinyPic

IceCold, 15god

@Hatidza, moz' slobodno da racunas da cu da te vredjam i dalje, istim intenzitetom.

@Brano, ne vredi da zvonis, gipsy nam svima zakljucala pvt.

@gipsy, KS mi rece da se nocas motas po nekom hotelu. Zar i ti, tztztz.

@Sile, glup ti film. Likovi ne napreduju.

gipsy, 15god

@gipsy, KS mi rece da se nocas motas po nekom hotelu. Zar i ti, tztztz.

Solidarisem se... sto samo KS da bude posrnula zenska hahhahhah

IceCold, 15god

Ne staj mi na muku posrnula zeno !

Kod Manola rasprodaja, sa 600 na 100 E.

A ove bi nam tako isle uz font...

 

IceCold, 15god

ne mogu da verujem madam...

I dokle ces ti Hato da me tako zoves?

Osecam se kao da sacuvajbozeisakloni ove dve razvozim po hotelima.

A za posrnule zene od Oblaka, jedna pesma, koja se poklanja samo najboljima, da vam ulepsa dan.

 

soulless, 15god

Ove su kod Manojla recimo 500 eura... na rasprodaji

hata pa hata... dosta! (shakom o sto )

IceCold, 15god

Te cemo tebi da kupimo.

Za parkic

IceCold, 15god

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.