queequeg - Blogovi

Pravda za s...grudi (18+}


Procitah pre neki dan na netu kako je neka nazovi "agencija za moral" ili tako nekako, zabranila reklamni plakat za drugi deo filma sin siti. E pa ludih li amerikanaca. Jel' oni mene za*bavaju?

Obrazlozenje. Vide se s... grudi! E pa zemljaci ovakve i treba da se vide. Treba ih pokazivati sto vise sirokim narodnim masama. A ne smeta vam pistolj? Pa sta sad? Ubijajte se a si..grudi ne gledajte.

Nemam pojma sto ovako reagujem. Mozda sto doticne volim od rodjenja. Sad ih ne volim, sad ih obozavam i rado ih se secam.

Ja cak imam i antistres igracku. Kupio sam sam sebi za rodjendan. Trenutno su mi one prave nedostupne pa se antistresiram onim cim imam. I nikad se ne zale ako stisnem malo jace.

 

 

tri_praseta, 10god

owe silikonske antistres igrachke se prodaju u radnjama kompjuterske opreme... znam i ja imam jednu... chak i USB flesh mi je tog oblika

queequeg, 10god

Ja kupio u paru....beZveze samo za jednu ruku.

tri_praseta, 10god

pa desna je uwek zauzeta.... ili mishem.... ili...

queequeg, 10god

A jes' ima i toga.

quietly, 10god

Pročitaš blog i saznaš kako neki ljudi žive.

Uf..ovo je već ogovaranje.

Voljena, 10god

Kad su grudi na "izvolte", da top drzi u ruci, to niko nebi primjetio ( osim mozda neka zhena, kojoj nedostaju pomenuti atributi ). 

Naprijed Quee, uz tebe smo.

Make love, not war 

Sofija, 10god

Džaba...ja ga sad zamišljam sa obe...kako vežba

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.