Moonlight shadow - Blogovi

 

Strpljivost je teška


Trošim još jedan dan. Dopustim sebi da se vratim koju godinu unazad, zatim prozujim kroz budućnost. Može mi se! I zaista ništa novo pod suncem. Gledam ovaj moj narod i mislim kako je došlo vreme u kojem se više ne vežba besposlica. Postali smo eksperti u tome. A uporno nas ubedjuju da smo mi jedini krivci. E, zato ja dodjem u situaciju da ne znam kome da uputim čežnjikav pogled. Istoku ili Zapadu ?! I onda shvatim, da je za mene pametnije da se udobno smestim u fotelju, i dopustim bilo kome da me zadovolji čitanjem  „hiljadu i jedne noći“. Meni nekako najdraža „Princeza na zrnu graška“. Ali, o tome neki drugi put.

To što sam sada pisala, ne znači da sam objavila neku davno zaboravljenu mudrost. To samo znači da imam vremena… Taman toliko da se zavučem u neku Grimovu bajku dok neko ne zamahne čarobnim štapićem..

3MaljenA0, 10god

Ne znam koliko ti je pametno sto zelis da neko mahne carobnim stapicem ... nikad neznas ko ga ima u ruci.

tri_praseta, 10god

ako bash hotjesh zawutzi se pod tri praseta (ako nije grimowa, onda jbga), netju se buniti  

Male zainteresovanosti me ne zanimaju. Ja sam velika cura!

Moonlight shadow
Popularni u poslednjih 30 dana
Najpopularniji blogovi

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.