IceCold - Blogovi

Prasovdan !


  • Mila…?

Kad krene s “mila” znam da se naoštrila kao katana, i da je svaki odgovor sem „ok, dogovoreno“ osuđen na propast.

  • Samo da te podsetim, da ne zaboraviš, za rođendanski blog... evo, film je spreman.
  • Jesi li sigurna da hoćeš da ga ja pišem? Kad su ti pre svrake mozak popile, pa si zaboravila da si htela da se ’besiš od muke kad si onaj poslednji pročitala !?
  • ... ali, za tri_praseta!

Ućutim u momentu. Neke teme su vruće k’o đavo, nema šanse da se ne upecaš. Blog za Gicana! Hi-Hi-Hi- Oink. Čim je videla da me je pridobila, odmah s’ Mila prešla na Ajsi.

  • I molim te Ajsi, pokušaj da ovaj napišeš trezna!
  • More... ’oćeš sad da te pojede pomračina... pfff, pobeže mi !

Odmah se setih dobrog naslova. „Ko je tri_praseta, zašto je tako sexy i ko mu je to omogućio?“. Merkam, dobar naslov, baš dobar, bolje da ga sačuvam sebi za rođendan, greota ga spuckati za Gicana. Čekamo slavljenika. Tea je isplanirala da nam zox pušta muziku, da se okupimo kod njega u DJ sobi.  Iz nekog razloga svi završiše za šankom kod Vlade, DJ Underdoga, pa čak i zox koji je trebalo da ima ključnu ulogu u ovoj proslavi. Ubeđujem Vladu da ostane malo duže, da pusti neku rođendansku pesmicu oko ponoći. Umoran je, ali rado pristaje, sve za Gicana.


Počinjem remi sa Queeom i najti. Cile bleji sa nama i prepričava nam neki roman. Najti se ovih dana opsela svinjarijama, pa mahnito juri od Turije do Kačareva ne bi li se snabdela zalihama slanine i čvaraka. Udarila holesterolom po krvnim sudovima kao Hitler po Poljskoj i slabo stoji sa vremenom za socijalizaciju. Rekoh im, „pišem blog Gicanu za rođendan“. Quee nam priča... „hehe, slavio sam jednom sa njim rođendan, kupio sam mu malecku tortu od 100 gr. i spakovao je u kutiju za tortu od 10 kila. Moš’ zamisliti kad je otvorio...?“ Mogu... LoL.


Uto se na lobiju pojavi tri_praseta. Quee nastavlja... „Evo ga, stiglo Krme. Kao da ga gledam, uparadio se sad, malo se doter’o, pravi se važan k’o kicoš. Kao slučajno došao pred ponoć, nonšalantno merka po lobiju ko je tu, ko mu je došao na rođendan. Sad će da se pravi nevešt, da zvižduće, kao ne zna da ga čekaju blog i film...“ Smejemo se kao nezdravi. Kopiram priču u blog.


U tom trenutku, kad se spremamo da mu izvučemo uši, panično mi zvoni Tea, glavna organizatorka.

  • Ajsiiiii, otkazuj sve, nemoj da je neko zucnuo nešto, Gicanu uopšte nije danas rođendan!!!
  • Pa kad je?
  • 15.tog! Sutra!
  • (?!&%TELUDU%&!?)

Da ne prepričavam detalje... gipsy je odmunjila na spavanje, DJ Underdog  me ucenjivao sa control freak citatima sa pvt, najti rekla da joj treba odmor od nas sumanutih, a Quee da me voli jer se u sve mešam kao margarin iz one reklame. Cile nam je i dalje citirao delove one knjige za klimakterične domaćice, i nije ni primetio zbrku.
Tako je proteklo to veče, sinoć, kad nismo proslavili rođendan.


Danas već ozbiljnije razmišljam o fenomenu tri_praseta. Interesovanje za psiholgiju svinja nije novijeg datuma.  Nije čudo što smo svi pomalo fascinirani Gicanom. Još je onomad Čerčil govorio „Volim svinje. Psi nas gledaju ponizno. Mačke nas gledaju s visine. Svinje nas gledaju u oči kao sebi ravne.“ Cool. Jel da?


Ovo, naše, domaće svinjče rase zokiland, ima osmeh koji  treba ugraditi u kod sledećih generacija. Neodoljiv.  Poseduje sposobnost  da se zaljubi tri puta dnevno, kad hoće.  I ume kao niko da se šali na svoj račun. Jedan je od onih divnih ljudi za koje nije potrebno uputstvo za upotrebu. Sledbenik kulta SarmaSutra koji na najkomičniji način kombinuje erotiku i gastronomiju.

Ušunjam se ponekad na njegove blogove, pa se glasno smejem. Slušam DJ-ve koje on sluša, jer je način na koji ih maltretira neopisivo zabavan. I muka mi njegova smešna, ( “Ajsi, blog mi objavi u saučešćima, gotov sam ti” ) kad ga zaboli zub.
Sve ostalo bi bilo uzaludno trošenje reči. One prave, iskrene naklonosti nikad ne možemo racionalno da objasnimo. To je- tako. Dođu same i usele ti se u srce.


Dragi naš Gicane, želim ti da ove godine dobiješ jednu raspevanu kafanu za poneti, jednu kovrdžavu crvenokosu koja se stalno smeje i pun džak sreće.  Večeras ćemo za tebe ukrasti  Mesec. I okititi ga, da ti sija gde god da kreneš.  Da ne zalutaš.
Srećan ti Prasovdan.
Srećan je i nama, što te imamo.

 

cisilej, 12god

сретан рођендан Праситји )

Tea_bg, 12god

Opet ja glavni negativac?! Izblogovacu i ja tebe kad - tad MILA

Srecan rodjos prasulenceee nase, kiss da puca ***

queequeg, 12god

Upoznah ga pre 4 godine na danasnji dan , dadoh mu poklone

koje jos nije upotrebio... a tortica je bila bas kul. E pa gudo zelim ti da one stvari sa slike trosis makar jednom godisnje i da se oblocemo ko prasitji. Kisko

najtmer, 12god

ne da mi ajsi da okacim tortu pa ti je saljem na pp

ne znam zasto, bas lepa...

tri_praseta, 12god

hwala wam najlepshe diwni ste kisssssss

ajsitze looda si pa zwechish.... odlichan blog... hwala walhala

timitze dobro znash da sam kondome sputzao josh isto weche (one shto si mi poklonio), dok sam powratjao sa brankowog mosta ispali mi iz dzepa u reku  

TTajanstvena, 12god

srecan rodjos kiss da putza ***


tri_praseta, 12god

hwala tzis tea timi notjna moro i tt kiss da putza (k`o na tzrnogorskoj swadbi)

suzyyy, 12god

Sretan ti rođendan prasulence i još mnooogo mnooogo da ih proslaviš sretan, veseo i luckast kao sto si sad ))  Sve najbolje!!!

 

pig birthday Pictures, Images and Photos

gipsy, 12god

Srećan rodjendan, prase. Našla sam ti curu sa pirgavim ledjima {#bigsmile}

 

Voljena, 12god

Sretan rodjendan i ovdje prasitj, kiss d'spadaju plombe {#icon16}

advent, 12god

Pajcek, neka ti je srecan B-day i mnogi nadolazeci....Ziv ti nama i sretan bio,a za vuka cemo se mi pobrinuti.

Hip hip horay...   {#drink2}

luda_mama, 12god

Srecan ridjendan shunkitze....samo bez ljubakanja.....

tri_praseta, 12god

suzi, dzipsule (otju i kaktus), draga i woljena, adwent, mamamama moja mamamama hwala wam swima

p.s. za kewu poseban kiss

 

 

 

Edited by tri_praseta, 2012-03-15 16:12:09

aurrora, 12god

pa eto....ja sam ti za rodjendan nasla curu




tri_praseta, 12god

e owa sa tzwikama je prawa

branka-013, 12god

Prasence, 

Sve najblje ti želim za tvoj divan dan

tri_praseta, 12god

hwala walhala branka

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.