_maca - Blogovi

Opet spominjem tvoje ime...


Opet spominjem tvoje ime ... crne me misli more...uzimam chashu u jednu ruku i ovu smesnu cigaru u drugu , secanja naviru ,vikend je a ja sama sedim ovde i odlazim u neke moje snove , ti si tamo ,gde bi nas sada talasi strasti nosili da smo...ma ne , necu da mislim na tebe ,necu da sanjam budna ...teram te iz mojih misli , zelim te izbrisati iz secanja ali kako ... znam ,zabranio si mi da te volim , rekao si da odem , rekao si ... boli , ipak ne mozes mi zabraniti da sanjam , u mojim snovima ti si moj ,  osmeh mi na licu , osecam ... znas sta osecam ali ti ne zelis to ne , zelis moju ljubav , ne mozes biti moj ,kazes mi da sam luda a ja se pitam da li ima neko normalan ... ma da , mozda sam luda ili samo ludo zaljubljena ,ko zna , znam samo da je uzaludno , da cu i dalje biti sama i sanjati o tebi ,tebi koji si mi tako daleko .Zasto ne mogu da volim njega ,njega koji me moli za samo malo paznje , koji ne trazi previse jer zna... da ,on zna ko je u ovom delicu mog puknutog srca , on zna , zna zbog koga se seta oglda u mojim ocima i zbog koga one ostaju tuzne cak i kad se smejem .

Volela bih da te sretnem ,da zavirim u te tvoje lepe smedje okice i da ti kazem , ne, nista ti ne bih rekla , shvatio bi , mozda bi shvatio a mozda bi glavu okrenuo ...ko zna , sreco , sta bi bilo kad bi...znam mrzis kad te zovem sreco ali ... Kazu ,ovo je virtuala , sta trazis ovde ... Ne znam , mislim da sam nasla neku utehu ovde onog momenta kad sam prestala da zivim , kad sam izgubila i poslednju nadu da cu opet osetiti ljubav i srecu kao nekada... Osecam da si mi tako blizak iako si daleko ,iako si samo nick u nizu , iako si jedan medu njih 1000 , zasto bas ti Ne znam , nemam objasnjenje ... znam samo ...ma nista ne znam , u pravu si , potpuno si u pravu  , luda sam ,ne treba ti to a ni meni ali... da uvek postoji ono ''ALI'' ... volim te , nije to ljubav kao iz bajke sa srecnim krajem ili bar iz real life ali je ipak ljubav , budis osecaje u meni , nedostajes mi kad te nema , budim se s mislima o tebi , pitam se gde si i kada ces doci...

Casa je prazna ,cigareta dogorela ,jedna se suza skotrljala niz moje umorno lice ... Idem , idem iako ne znam gde da krenem , na koju stranu da podjem  , gde da te sretnem .

Zasto ...zasto , zasto ... 1000 zasto a ni jedno zato...

RuznoPace, 15god

Mala,glavu gore,niko nije vredan te tvoje suze...vel poz

_maca, 15god

znam moj labude ali iskrade se ponekad... ma kisssssssss

_maca, 15god

ma kissss vilooo

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.