B lara - Blogovi

Ko koga troši (ona njega ili on nju)


Da većina muških ima ljubavnicu,to je opće poznata stvar, a da bi i žene slijedile njihov stav,ni to nije ništa novo.Lakše ga je bome iznajmit nego trpit.ono skupljat za njin pobacanu i šporku robu,skupljat dlake po kadi i lavandinu,dočekivat ga,odčekivat,trpit poniženja.Zašto onda sve to lipo ne izbjeć,triba rentat muškarca,...,,a da on pojma nema.Ljubav je lipša, izazovnija i tajanstvenija kad muškarac ne gleda ženu svaki dan i u svim situacijama,ka na primjer kad pere,kad pegla,kad oda po kući ofarbane kose,kad se depilira,kad sjedi na zahodu,kad se znoji i pada od umora,kad je boli ovo,smeta ono,kad grinta i beštima na čaču i mater i tako to.Lipša mu je kad je povremeno viđa,onako dotjeranu ,namirisanu i nasmijanu,spremnu da ga sluša dok priča o nekim nezanimljivim stvarima pritom trepčući umjetnim trepavicama pazeći da poslije toliko osmjeha ne ostane grč.Dakle pri tom što on vidi sami je šlag,što ližu oboje sladostrasno,a potom odlaze zadovoljno kući.

Žena se ,kad nađe takog jednog,odjednom smiri,postane nekako umiljatija,ništa joj nije teško,čak se počne i zakonitom udvarat,postaje nježnija,neosjetljiva na provokacije,trčkara i leti po kući ko pčelica,ništa je ne može pogodit,prolipša se,produhovi a stalno joj na pameti njezin apaurin i to da je došlo i njenih pet minuta.Najgore što se može tada ženi desiti,e to je zajeb,njen muž se opet u nju zaljubi.Odjednom sve prijateljice i svi poznanici,koji naravno vide promjenu,počnu je ogovarat,a to su naravno oni koji su prije nje znali za muževu nevjeru i tada je žalili.Ipak u vezi s tim imam jednu svoju,bolje da me ogovaraju nego da me žale.

tri_praseta, 10god

kako sam ja razumeo owaj blog pouka bi bila sledetja:  zhene nadjite sebi ljubawnike, da bi was muzhewi wishe woleli ewo preporuchujem tri praseta

B lara, 10god

zaključak......o yeaaaaaaaaaaaaaaa..................

SANJASDJ12, 10god

Jednog ljubavnika,ne tri

Tatjanka, 10god

jedina, 10god

ima, ima istine....

tri_praseta, 10god

a shto ne tri sanja? otje boli glawa shta?

SANJASDJ12, 10god

Ne znam jos uvek Prasence,za sad se drzim prvog 

nefes, 10god

" A gdje je ljubav ... gdje je ljubav nestala ...?"  asociralo me na jednu pjesmu

DvorskaLuda, 10god

Koliko ja vidim, ovo je blog opravdavanja učinjenog. Ono, uradila sam nešto što nisam trebala, pa šta sad, nije to toliko strašno. Valjda nije. Ili jeste. Uvek se nadje neko opravdanje.

tri_praseta, 10god

posle J nema K

DvorskaLuda, 10god

Nema kajanja, ali se traži opravdanje

Znaš ono, dodje tip kod psihologa i počne priču: ''Imam jednog prijatelja, nisam ja, koji je uradio to  i to, ima taj i taj problem, šta da radi. Stvarno nije reč o meni, o mom prijatelju je!''

B lara, 10god

Krivo si shvatio....nitko se ne pravda...jednostavno sam nekima sasula činjenice u lice.....to je to ma koliko god mi sebe zavaravali ili šutili o tom..........

DvorskaLuda, 10god

To je samo jedan pogled na celu stvar, a ne de facto. Nekako ne mogu da se složim sa time da srećan brak, ili veza, zavisi od toga koliko puta prevarimo svog partnera, ili koliko dugo ga varamo. Ako ga već varaš sa drugim, zašto si i dalje sa njim? Ovde ne mislim na tebe lično, već na partnera koji vara. 

Voljena, 10god

Slazem se sa Dvorskim. Prije nego neko pocne varati, treba se pitati dal ta osoba vrjedi gubitka bracnog druga. Vecinoma to nije slucaj, al ako jeste, onda mozda i nebi trebali biti u braku. 

tri_praseta, 10god

mnogo wi to ozbiljno gledate na tu prewaru... ili ja gledam neozbiljno? mozhda zato shto nisam ozhenjen?

DvorskaLuda, 10god

Nisam ni ja A nešto nisam ni previše ozbiljniji od tebe

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.