sofi-mk - Blogovi

Pomesana prokleta osjecanja


Dok sedim sad u ove kasne sate u mojoj tamnoj sobi i tiho slusam muziku...sjecanja me vode negde unazad...Resila sam bar na ovakav neki nacin da ih malo proteram od mene,jer ne znam vise kako da to uradim,a sve sam pokusala...Umesto da nestanu,oni su urezani u mojoj glavi,nikako da izblede bar malo,malo da me puste na miru da mogu da dodjem sebe i budem ona stara kao sto sam bila nekad...Da, ta sjecanja koja sam zamrzela kao nista drugo na ovom svetu...prate me,progone me...i na javu i u snu...ujutro i uvece...kad sam s drustvom i kad nisam!Teraju me da uradim neke stvari koje naprave da se nemogu ni sama prepoznati.Pitam se dokle,dokle ce da bude ovako?Stezu me tih osjecanja... ne daju mi bar malo da se ne secam svega toga... oni osjecaji koji nisam nikada ocekivala,nikada se nadala da se dogode,plasim se da ce to tako i ostati.Ponekad dodje mi da vrisnem,duboko u sebi da me niko ne bude cuo,kao sto sam to i uvek tako radila,ali sta vredi kad znam da vratice se opet...i opet....I OPET.To samo ja znam,samo ja osjecam,samo ja patim...jer je negde na dnu u meni.  I nikada se nece promeniti!!!!

 

 

Edited by sofi-mk, 2013-12-11 03:08:40

 

Edited by sofi-mk, 2013-12-11 03:11:39

tri_praseta, 10god

mozhda alkohol potre ta setjanja... pokushaj shta te koshta

sofi-mk, 10god

i to sto kazes...nista me no kosta ako probam  

slatka_mala, 10god

uhh slatko sam se nasmejala dok citam ove novonastale blogove

sofi-mk, 10god

smejanje je pola zdravlja..dobro je to 

Voljena, 10god

Svako iskustvo u zivotu (ma kako lose ono bilo) gradi tebe kao osobu. Ne zali, ne pati, jer to te ucinilo samo jacom. Vjerujem da ti je bar malo pomoglo sto si na neki nacin izbacila iz sebe, meni uvjek pomogne. Cesto mi nije do price, kad me nesto zaboli kao tebe sto boli. Tad ovako pisanje popraceno  nekom baladicom radi cuda. Nadam se, bices ok. 

sofi-mk, 10god

hvala Voljena...pocecu da mrzim balade hahahha stvarno rade cuda pogotovo ako ih slusas negde oko 2-3,4 izduvala sam se sad 

SANJASDJ12, 10god

Cekaj jesi li ovde opisala moje trenutno stanje Potpuno isto...

sofi-mk, 10god

hahahah Sanjiceee pa gde si mi..?Idemo na po jednu,dve,tri hahahahhaha valjda tako procice nam ovo 

SANJASDJ12, 10god

Hahahaha moze,ne bunim se,uvek za 

sofi-mk, 10god

==------>  

Tatjanka, 10god

Uvek posle kise dodje Sunce.Lepe stvari se dogode kad se najmanje nadamo.I svi mi imamo nekog ili nesto zbog cega na neki patimo

lun@, 10god

da, tako je, Tatjance....

Tatjanka, 10god

sofi-mk, 10god

Slazem se Tatjance,tako je,nada posljedna umire  

Tatjanka, 10god

Marija89, 10god

Lep blog, ali sam oćoravila dok sam pročitala ovo, jedva se vide ova slova

P_t_i_c_i_c_a, 10god

Sofi. procitala sam koliko sam bila u mogucnosti..

sto kaze Marija jedva se vidi..

Bilo u tuzi ili u radosti uvek treba podelit sa prijateljima..

prijatelj je tu da te razume.. da savet i utesi na neki nacin..

U svako slucaju lep blog..

sofi-mk, 10god

nadam se da sada je bolje 

jedina, 10god

pokusaj da se ne kajes za bilo sta sto si ucinila nekada...to puno pomaze  

sofi-mk

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.