Zokiland - Blogovi

Tri priče od Dve bitange i Žirafice


Ajsi:

Petak veče, a moj društveni život na najvišem nivou ikad, stanje uma: da- ne- moram- sve- ove- cipele- da- iznosim- ne- bih-nikad- iz- kuće- izlazila. 

Javlja mi se queequeg. Čovek, crtani film. Nešto između tasmanijskog đavola i ptice trkačice u ljudskom obliku. Mora nekom da se poveri, ili da crkne. Inače bih mu bez problema rekla –crkni-, ali kupio me skoro jednom forom za sva vremena, ne smem da vam kažem kojom jer ćete provaliti koliko sam sujetna i površna, pa nisam mogla da ga odbijem.

Priča, izludeše ga Vule i Gican. Kako se koje novo žensko pojavi na sajtu, oni odmah na njen profil da izvide prinovu. On, jadan, ne može da stigne na red, a i ako stigne, nema prednost preče kupovine, jer ga ova dvojica preteknu. Razumem čoveka, Gican mlad, šarmantan i elokventan, Vule... (skoro mu videh sliku, skapirala sam da ništa ne mora da radi, samo da ćuti i izgleda). I rešio da im pomrsi konce. Registrovao nick Mica Haubica, a ova dvojica naravno odmah zaseli na profil da motre na Micu, koja je, pokazaće se, vrlo slobodna u komunikaciji i širokih shvatanja.

Mene malo bilo blam za svu trojicu što ne drže te svoje patologijice vezane, nego ih puštaju da ujedaju nedužne prolaznike, ali reših da se ne mešam u to.  Nakon nekog vremena,  Quee (u obliku Mice Haubice) odlučio da pozove Gicana na video chat. To mi, naravno, u poverenju rekao Gican, kome se Mica na neviđeno veoma dopala. Reših da stavim tačku na tu ujdurmu, jer svi znamo da je naše Prasence lomljivo kao fini porcelan, i ne zaslužuje ovako grubu šalu na svoj račun.

Ali avaj! Ušuškan u kadi punoj pene, temeljno se glancajući za seansu sa Micom, Gican nije čuo moja dozivanja. Zaspah sa grižom savesti, dok mi je kao prislina misao pred očima bio njegov mio lik, uplakan i zarozan nakon neminovnog razočaranja koje će uslediti.

 

queequeg:

- Cao!

- Cao! Odgovaram

- Da ukljucim kameru? - pita me

- Naravno, zato smo tu – ponovo odgovaram... Sa druge strane je moj drugar… moj pa skoro kao mladji brat... Zeljko… poznat kao tri praseta... I sta je sad tu zanimljivo pitate se? Nista osim sto on ne zna da sam ja sa druge strane vec misli da je neka cura... Mica... zvana Haubica... sa buljosterom (prase izraz) kao haubica... ma sta to znacilo.

Pojavljuje se poznato lice na monitoru. Sveze obrijan. I okupan. Naravno bez majice. Hmmm, izgleda da je depilirao ljubavni tepih. Ali neka. I treba da se pokaze u najboljem izdanju. Mene stomak boli. Od smeha.

- Evo me! - cuje se prase

- Zgodan si mmmm, i imas lep glas– pisem

- A ti ? Nadam se da si u onim zutim gacicama – zapeva prase

- Nisam, u crvenim sam ... jos lepsim – odgovaram

- Daj da vidim molim te i da ti cujem glas – cvrkuce prasac

- Kamera mi radi ali mikrofon ne.

- Dobro dobro ...ukljuci – sad vec malo nestrpljivo prica.

Podesavam kameru...prvo prema zidu...pa polako okrecem....zumiram.....svoju golu zadnjicu.

- A aa aaa aaaaaaaaaaaa – cuje se nesto zmedju krika ranjenog orla i zaklanog svinjceta...

- Bog... te – pomislim u sebi – kakav sam maler jos ce mu se svideti.

Okrecem se gledam u monitor...sedam da me kamera prati...kad ono ispred mene ...HULK...zelen ko Vule na onoj slici.

Ukljucujem mikrofon- Batice ziv li si ? - kreveljim se u kameru... Ne odgovara....masem...ne odgovara..skoro vicem.... jok, bojim se probudicu nekog ...sta da im kazem sto sedim u gacama I buljim u monitor.

Najzad se javlja ..tihim glasom..- Znao sam da nisi tacan u pamet..ali ovo ...necu ti nikad oprostiti!

- Ejjjj salio sam seeee bre...radost radost...sreca. Cvrc. Slika. Njegova. Gasim kameru. I pocinjem da pisem..

- Cao!......

p.s. Izvinjavam se momcima koji su mi slali pp na gornji lazni profil I pozive za prijateljstva. Obecan sam samo mom bratu prasetu. Veteranu zoki.com.

 

tri_praseta:

Swi koji imaju malo wishe stazha  na Zokiju znaju za moju perwerznu igru “sise na kameru”, koju uprazhnjawam u kasnim wechernjim satima, ali ni owim “mladjim” chlanowima nije nepoznata… Zato me nije iznenadila informisanost nowe chlanitze Mitze Haubitze i njeno interesowanje za istu… Dobar glas se daleko chuje kazhe nash narod… Preporuchio sam joj Timketa, ali mi rekla da ne zna ko je to, a i on se oglasio sa “nemam kameru” (a lazhe k`o pas, ima i to od 3 megapiksela, swaka dlaka se widi)…Poshto sam se pohwalio Ajsitzi I dobio odgowor “odwratan si!!!” (odma zatim je postala offline, pa se plashim da me nije bloknula), gwirnuo na anketu chisto da prowerim da li zhene wishe wole dlakawe zweri ili depilirane mushkartze, otishao sam da se na brzinu obrijem (pobedili glatki I to za malo)…

Zateklo me pismo u inboxu:

“Hihihi ja mislila wecheras kad mi muz zaspi, malo na kameru owo-ono, daj mi skajp”

“Nemam skajp jbga, mozhe msn?”

“Ma mozhe swe, samo duspawam owog mog konjoslawa i bitju twoja tzelu notj... Nemam neshto dojq za odbojku, ali zato imam bradawitze k`o opshtinski pechat”

“Ma nema weze, mene si ionako dobila “haubitzom”, `nash kako bi putz`o po njoj, k`o  wojwoda Mishitj po Machkowom Kamenu… Ka-Buuuuuuuuum, Ka-Buuuuuuum (onomatopeja putznja iz haubitze)… ZheMsko bez buljostera…To ti  je k`o selo bez tzrkwe, osudjeno na propast, a ja u tebi widim perspektiwu ruralne sredine”

“Hihihi manje putzaj wishe tutzaj (da tzitiram Tzaneta Partibrejkera), budalitze”

“Oket onda do wecheras kissitj, widetjesh kakaw sam artiljeratz”

 

Dan se oteg`o k`o med sa kashike, a notj prokleta nikako da padne… A ja swe nerwozniji… Drugara koji je doshao na kafu, sretno ispratih i pre nego shto je popio istu (zewanjem i gledanjem u telefon swakih pola minuta), a na sms komshinitze “dodji molim te neshto mi baguje komp” ne odgoworih… Sutra tju joj retji da sam zaborawio telefon u kolima… Ortak je moje buljenje (nema weze sa buljom, gledanje je u pitanju) u telefon, odsutnost u razgoworu i sms powezao sa nekakwom shwaleratzijom, pokupio se i otishao pre nego shto je popio kafu do kraja, wadetji se da zhuri, ima proliw, tzrkawa od gladi, smrzawa se, wrutje mu i kako kuwam odwratnu kafu… Odlichno, trk na Zoki i na msn, mozhda me wetj dodala…

 

Negde oko ponotji poshto sam izgubio i poslednju nadu da tje njen konjoslaw ikad zaspati, ili da je mozhda wampir (aman choweche dokle wishe ti wampiri), porokam se sa jednom zokijewkom oko neke gluposti, et chisto onako, da dam sebi malo odushka, uspeshno negirajutji odgowor na anketu “ja sam talumna lichnost I izbegawam swadju”…Ili nije bilo “tek onako”… Mozhda su koreni nashe “agresije” mnogo dublji I u kombinatziji sa mojom nerwozom swadja je kulminirala do krajnje granitze….  I kad sam wetj hteo da odem da knjawam (da ne bih naprawio neku glupost) jawi mi se Timke na msn…

 

“Dej si burazere, owa Mitza Haubitza me startowala da trljamo sise na kameru, a ja ne smem, dobra mi kamera a welike sise, pa da je ne postidim, jer kazhe da su njene male i nezhne,  rumene k`o pupoljtzi ruzhe (prawa diwotitza, ma mljatz)…. Pa me sramota… Preporuchio sam joj tebe”

“Hahaha i mene startowala matori, hwala na preporutzi, nego to se neko zajebawa nema je da se jawi, a mozhda je i mushko”

“Hahahaha konjoslawe jedan, ja te zajebawam, ja sam Mitza Haubitza, e jesi se primio ne werujem hahaha”

“Sad nema weze pa swe da je i leprozni Kwazimodo sa kratjom lewom nogom a ne ti, pali kameru odma, napaljen sam k`o terijer”

“Chekaj bre jes normalan….Pa to sam ja Timke, twoj brat, bitje intzest choweche, osim toga mushko sam…”

“Pali kad ti goworim, nema samnom zaebantzije, shta obetjash ima I da ispunish!!! A I da se nawikawash na mushkartze kad zaglawish u Zabelu (zbog proziwanja Djordja Balashewitja I tzitiranja Zorana Kostitja)… Ima robijashi da ti se obraduju k`o boksu malrbora kad skapiraju da znash da meshash… Owo ti dodje kao praktichna wezhba…Pali!!!”

“Auuu  jbte kad si nawalio, ti bash ne znash za shalu, ewo palim…”

“Toooooooooo brateeeeeeeeee meshaaaaaaaaaaaaaaaaj”

 

Sa radija je Dzim Morison pewushio:

Before I sink

Into the big sleep

I want to hear

The scream of the butterfly

Come back, baby

Back into my arm

We're gettin' tired of hangin' around

Waitin' around with our heads to the ground

 

queequeg, 11god

prviiiiiiiii....moje je Istinito i sve sto prase kaze klevece i laze

tri_praseta, 11god
hahaha lazhe bre zokilendowa pricha je istinita
queequeg, 11god
ahahahaha sram te bilo...mator a laze
tri_praseta, 11god
sram te bilo sede "kose" timke
IceCold, 11god
I tako, ostade zabeležena i njihova prva ljubavna svađa!
Sehel, 11god
nema veze, niko nije savrsen!
slika, 11god
zivela desna
Voljena, 11god

Prvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Vucko84, 11god

hahaahahahahahah HAUBICOOOOOOO MICOOOOO da si upornija bila mozda bi gadjanje uspjelo na sve strane hahahaah ludi ste do bola men se ovo djasvi srkoz

Sehel, 11god
Ma i ti bi naseo vrlo rado da je tebe pocela da muva haubica! Zar nisi bio prvi na 'njenom' profilu?
Vucko84, 11god
Ja sam na svakom prvi ja volim da ceprkam, e sad da je Haubica bila malo upornije i da nije pocela da vulgarise ko zna, mozda bih se depilirao ko moj drug prasac
queequeg, 11god
hahahahah lazeeeeeee, nije smeo za prijatelja da je prihvati
Sehel, 11god
Hahahaha Vule, uplasio si se da 'je' prihvatis za prijatelja?
Vucko84, 11god
ihhh que, ja ne lazem po tom pitanju, ja to polahko pipkam ne zalijecem na prvu pa makar to i Sofija bila hahahahah Sehel ja to manirom iskusnog chatera Mici ceznju pucao
queequeg, 11god
Vadi se vadi...prpa bila...
Vucko84, 11god
Cuj prpa pa od zene da me bude prpa hahahaah pa ceznju vadio Mici nek se zalijepi, da vidi da ja nisam lahak momak i da to ne moze na brzaka
queequeg, 11god
Blago tebi Vule...kod mene sve na brzaka
Voljena, 11god
Neces ni ti dobro proci, kad draga primjeti da joj fale tange
tri_praseta, 11god
meni bilo do jaja sa haubitzom wule, ne znash shta si propustio
Vucko84, 11god
i meni je prasac na nevidjeno, a zamisli tek da sam vidio hohohohoh
tri_praseta, 11god
zakazhi seansu za wecheras
Vucko84, 11god
hahahahaah prasac, necu se kameram, samo cu da gledam hahahahaha
Sehel, 11god

Skroz niste normalni... tacni u glavu!

To da trcite na svaki novi nick, sam znala, cak smo vam se i mi jednom pridruzile (tu neki zenski nickovi, dok nas nije ispalila vlasnica profila... 'vama cmokic a zenama pozdrav!"    Samo sam cekala kada cete se nasankati i na koji nacin.

 

prasici bwe, stvarno si se depilirao? {#rotfl_01}

tri_praseta, 11god
tzeo sam gladak i pomalo sladak shmrljitze draga
Bosank@@, 11god

S Vama i normalan poludi(vidim po Draguljčici)Da imate 24satne 'glavene zamantaje' isto sam znala,a zašto Vas volem,to mi bome nikad jasno biti nećeNego,mene zanima čime je omiljeni kupio Draguljčicu!O'ma da kaže

queequeg, 11god
eeeee Boso......
Sehel, 11god
Meni su suze krenule od smeha, zamislila sam prasice svece obrijanog pred kamericom.
Bosank@@, 11god
E Habibti,ćuti....ja sve vizualiziram,pa...muka mi pripalaČekala blog k'o ozeb'o sunce,i bilo mi dobro dok čitala Draguljčicu....poslije....pa,još mi nije dobro
Voljena, 11god
ista sam Boso, al prasitjeve grudi jos nekako da zamislim, a queeja u tangama, to mi ne ide za rukom
queequeg, 11god
ahahahahaha ne pipati rukama)
tri_praseta, 11god
kupio joj par kutjnih papucha da ne izlazi iz kutje (eto chime ju je kupio)
Bosank@@, 11god
Bome,nije!Nije moja Draguljčica podmitljiva....mada....da joj nije kupio kartu za Karibe
queequeg, 11god
tz...
IceCold, 11god
Ne forsiraj Srculjice, ne smem javno! :**
Bosank@@, 11god
Ma,ne forsiram.....Davaj MSN,skype,šta bilo
IceCold, 11god
Da li si normalna, vidiš da se tako rađaju ljubavi iz neuračunljivosti?
Bosank@@, 11god
NormalnaS Vama?A što s' tiče ljoobavi,odavno te volem
Babatunde, 11god

Ja voleti Micu...mene ona zvala takodje...meni ne smetati sto je to quee..niko ne biti savrsen..

Vucko84, 11god
hahahahaha teb bi se Mica svidjela skroz
Voljena, 11god
Baba ne varaj me
tri_praseta, 11god
to babaaaaaaaa ni meni nije smetalo
Babatunde, 11god
Ja voleti sva trojica...ja imati kupus za sve..
tri_praseta, 11god
mitzina haubitza putza na kupus
Voljena, 11god

E ovako, jos sam pod jakim utiscima, pa ne znam sta da mislim. Najbolje da to rjesimo ovako, palite cam, onaj depilirani lazhe, pa sad il queejeva gooza il prasitjeve memushke {#bigsmile} Ja se prijavljujem kao clan zirija {#tt2} 

queequeg, 11god
hahahahaha kamera mi riknula....nije mogla da podnese tu lepotu
Bosank@@, 11god
Aman,i ti proHloopala
Voljena, 11god
pa Boso, valjda ce onaj sto lazhe odbiti cam
tri_praseta, 11god
eto widish ko lazhe, ja sam uwek za kameru
gipsy, 11god

A zaaaaato mene prase juce ceo dan ignorise na msn... glanca se u kupatilu

Sehel, 11god
Jao, da mi je znati da li je samo obrijao ljubavni tepih, ili se riskirao i ocupao ih voskom.
queequeg, 11god
vosak vosak....voli da ga boli
Bosank@@, 11god
Džipsonka,'aj me banaj,pleaaase
gipsy, 11god
Nes' taj film da gledas
tri_praseta, 11god
ostrug`o se zhiletom skroz, od brade do kolena, a dzipsule nawalila k`o ortzi na kapije mordora "lajkuj mi chlanak"...chekaj zheno nisam se obrij`o do chlanaka, shta prichas?
IceCold, 11god

Pa ne znam da li je smešnije što je Gican tako brzo podlegao Micinim čarima, ili što je Vule odlučio da joj udara čežnju? 

Kako se samo ti ludaci pronađu i povežu, kao da se rašljama traže.

: )))

queequeg, 11god
Veterani...sta reci
IceCold, 11god
:srcesrukicama:
Bosank@@, 11god
Pa,isti su!Eto kako!Ne znam samo kako nas pronađoše(Zabrinuh se)
Vucko84, 11god
hahahaha....skola...veterani...a jos me neki djavo naveo da pocnem da se druzim sa njima, valjda nas vezuju ovi novi sto dolaze
Sehel, 11god
Znaci, zato mene juce prase ispalio... ja ga molim da odigramo jedna yaya, a on ce meni glatko ; pali Shmrljo ... hocu reci, ne mogu sada Shmrljana, boli me glava i ne mogu da pratim karte.
Vucko84, 11god
da si Sehel-Haubica nebi garant hahahaah ali si samo Sehel
tri_praseta, 11god
mi weterani se pronadjemo i prepoznamo pod bilo kojim nickom da se pojawimo na zokiju
queequeg, 11god
Nego, momci..ima l' neka nova?
Sehel, 11god
Ni jedna u zutim gatjama.
Vucko84, 11god
Vec sam je dao u preporukama
tri_praseta, 11god

e ljudi ja nisam prochit`o blog

Sehel, 11god
Nema veze, mi smo i sve znamo!
IceCold, 11god
Znamo šta ste radili sinoć.avi
Vucko84, 11god
ma nasi smo
tri_praseta, 11god
prochitah do kraja...ljutzki dobar
Mica Haubica, 11god

Ja moram da ugasim profil...mene je onaj lepi decko od sinoc razocarao. Jesam se zaljubila ali bolje da odem. I ne ne trazite da se vratim. Ja idem ...ne molite me...necu da se vratim...ne molite me...molite me....me...praseeeeee volim teeeeeee

Vucko84, 11god
Mico daj nam oprostajni blog
Bosank@@, 11god
Mico,dedera prvo napiši oproštajni blog!Pa onda razguli!
Mica Haubica, 11god
oh...pa kako..ne radi mi kamera...
Sehel, 11god
O zaboga, pa umrecu od smeha! Koja ste vi shashkasta banda... skroz vas obozavam.
tri_praseta, 11god
ne idi mitzoooooooooo swe ti je oproshteno, ili barem nam se wrati sa nekim nowim nickom i gatjama u zhutoj boji...ajd mozhe i u tzrwenoj ne prawim pitanje, samo se wrati...i znaj da tju te prepoznati i pod nowim nickom i na nekom drugom sajtu, ma bilo gde, jer nashe su dushe srodne, nasha je ljubaw wechna
Mica Haubica, 11god
oh dragiiiii......padni mi na grudi...ne ne ...sacekaj da stavim cetvorke...nego trebace mi malo finansijske podrske..ako me razumes
tri_praseta, 11god
ma spreman sam za finansijsku transfuziju, ako treba da dignem i kredu nema frke, samo ostaniiiiiiiii
Vucko84, 11god
Za takve stvari prasac, ja cu ti budem zirant
Mica Haubica, 11god
ok dobro...volim kad me tako dopunjujes..moj broj tekuceg racuna ...poslacu ti na pp...posalji i onoj dvojic..cmok
tri_praseta, 11god
to wuleeeeeeeeeee hwala ti k`o bratu
Vucko84, 11god
ma uvijek sa za ljubav moj prasac, pa makar me i izradio ko ziranta ali ljubav mora pobijediti
tri_praseta, 11god
ljubaw uwek pobedjuje a balashewitj nek...uf ne smem odo u zabelu ako dowrshim misao
Bosank@@, 11god
Na vakat si se zaustavio
tri_praseta, 11god

tri_praseta, 11god
trudila se jadna swe dok nije ostala trudna
tri_praseta, 11god
ako odesh posle owe pesme mitzo, znatju da je swaka twoja nezhna rech bila lazh
Mica Haubica, 11god
Jao kako da ti kazem ali Vule mi na pp dao bolju ponudu..evo pesmica za tebe
Vucko84, 11god
prihvati hahahaha
tri_praseta, 11god
wule ochekujemo blog ako prihwati
IngA*, 11god
Da bog sacuva
tri_praseta, 11god
haha inga bash mi drago da ti se swideo owaj nash mali blog (u saradnji)
Bosank@@, 11god
I sakloni Inga
IngA*, 11god
znas sta prasic odusevljena sam volim ove sale sve sto je u saradnji hvala bas ste me slatko nasmijali
tri_praseta, 11god
potrudili smo se swo troje, drago mi je da ti se swidja
IngA*, 11god
IceCold, 11god
Realno, Mica se najviše potrudila.
IceCold, 11god
Ne preteruj! Mica je konzervativnih shvatanja, kaže da će da se uda isključivo na prazan stomak.
IngA*, 11god
IceCold samo znam da mi se bas dopala njihova saradnja jos se smijem :
tri_praseta, 11god
jes kad joj stomak prazan mozak bolje radi, to je i meni rekla isto, pa sam primenio metodu izgladnjiwanja
IngA*, 11god
L-WISS, 11god
hahahahaha najludji blog ikad baš ste nas slatko ismijali mene i moju Ingu
tri_praseta, 11god
pokidali smo
Soya, 11god

Ne vi niste normalni {#hoho} citam i placem {#hoho}

queeee ti si moj idol {#bigsmile}

queequeg, 11god
cmok
tri_praseta, 11god
samo timke, moj deo ti se nije swideo?
queequeg, 11god
ma igracu ti i u krilu ako treba
tri_praseta, 11god
obetjala si to mitzo, rachunam na lap-dance
Soya, 11god
ma idol sto je sve osmislio naravno da je ceo projekat fenomenalan!!!
tri_praseta, 11god

tri_praseta, 11god
laq notj mitzo i jawi se ponekad
Sofija, 11god

Znači, bila sam na nekoj večeri i sad upadam u kuću, bacam cipelice i skidam 'aljinče i ulećem na Zoki Vule me uputi prvo ovamo i ja krećem da čitam  

Ljudi, braćo...i Ajsi, vi niste normalniiiii hhahahhahahahhahhaha izvrištala sam se od smeha, a podvlačim da sam "na neki" način bila čak i upućena u zaveru koja se butjku spremala  

Od Ajsicinog "crkni" do "Ima robijashi da ti se obraduju k`o boksu malrbora kad skapiraju da znash da meshash…" isplakala se od smeha ludaci jedniiiii

Moj Vule, ti samo ćuti i izgledaj :***

 

IceCold, 11god
Bez 'aljine ulećeš na Zoki? Pa ko ste vi ljudi, odakle ste došli i koje su vam namere? Meni se čini da vas je pola krenulo na neki porno sajt, pa ovde videlo puno ljudi na gomili. I ostali tu, čekajući.
tri_praseta, 11god
to butjko moj bez aljine ljubim te gologuzu
Sofija, 11god
Vucko84, 11god
Ja Sofijice tek sada vidjeh kako si uletjela a vidi mog druga prasca odmah on cmokalise
3MaljenA0, 11god

{#rotfl_01} vi bas niste normalni {#hoho}  quee {#heart}prasici{#volem}quee {#mooning} prasici {#envy} {#hoho}

tri_praseta, 11god
slikowito maljena
Tea_bg, 11god

Blago onom ko mlad poludi :-D

A, kad ce svadba?

queequeg, 11god
Prijavili smo se za "48 sati svadba". Bice.
Soya, 11god
jedva cekam blog ali se sve slikama
tri_praseta, 11god
pozwatjemo te tea, al dumesish tortu
Tea_bg, 11god
Čuj tortu? Ma i trubače dovodimo!
tri_praseta, 11god
znachi bitje i das dune...missim u trubu
cisilej, 11god

Успио сам да исхакеришем тај њихов рандеву, ево слике из прве руке.

tri_praseta, 11god
tzis pomesh`o si haubitzu sa debelom bertom
cisilej, 11god
Како год, ваљда ниси пуно гледао у дно ове седмице?
IceCold, 11god
Spisak odvratnih persona na zoki sajtu: 1. tri_praseta 2. queequeg 3. cisilej
cisilej, 11god
Ето Праситји, Мица и Куки нас покварише скроз
tri_praseta, 11god
jejeje na prwom sam mestu, zlatna medalja za meneeeeeeee timke dwojka si
Tea_bg, 11god
Ne diraj mi cileetaaa! beer beer ***
veverica, 11god

Vi definitivni niste normalni {#rotfl_01}...i nemojte ni biti...bas nam je lepo sa vama tako otkacenim...ne smeta ni to sto nas zaboli stomak od smejanja...bar nam ulepsate dan {#volem}

tri_praseta, 11god
nisam nikad wideo nasmejanu weweritzu, obichno su namtjoraste....mora da je neopisiw dozhiwljaj
veverica, 11god
Ja sam uvek nasmejana kad citam tvoje blogove ...samo sto ti zabusavas u poslednje vreme
queequeg, 11god
Znaci moji ne valjaju! Moracu da ga likvidiram pod hitno
tri_praseta, 11god
kako zabushawam kad je 1/3 owog bloga moja (dodushe najwetja tretjina ali netjemo sitnichariti) timke i twoj deo je odlichan, nemoj se jedish
queequeg, 11god
Moje deo je istinit...i ajsin donekle ..osim onog pola ptica pola djavo...
veverica, 11god
Ma super su sva tri dela...bilo koji da nedostaje ne bi to bilo to...to bi bilo kao da nedostaje jedno prase
thalia69, 11god

hahaha...znaci nemam reci, ostadoh bez teksta ...bravo za blog, ocena 10!
 

queequeg, 11god
O hvala thali... u ime svih nas iz ...neke Nego di si ti? Nema te 100 godina
thalia69, 11god
Molim Redje sam tu ali svratim povremeno i neopisivo mi je drago naci ovako nesto na sta se nasmijem i oraspolozim....i sad cekam JOS
queequeg, 11god
Bice...cim se prase oporavi
thalia69, 11god
Uff nisam u toku (samo da nije svinjski(praseci) grip) sala naravno...zelim mu brz oporavak )
tri_praseta, 11god
hwala tali mafijo kisss...bitje josh chim timke izadje iz zabele...odma tje da aktiwira haubitzu (ako mu tamo ne raznesu istu) pa tjemo da trljamo sise na kameru
IceCold, 11god

Ne posustaju, neuništivi su!


Tea_bg, 11god
Aj lav juu prasulenceee
tri_praseta, 11god
aj law u tu teitze
Maritza, 11god

hhhahahahahahaaahahahhahahahahahahhahahaaaa...suze mi idu, bitange jedne opaljene!!!!! Ludaci nijedni!!! MANIJACI!!!! OMG! hahahahahahahahaaaa!

{#volem}da znate da vas obožavam skrrrrroz

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.