*DjNalet* - Blogovi

Kukavica i Varalica


Znala sam da me vara,zena ima to u osecaju.

Dok smo sedeli u kaficu pricali smo  dugo o prevarama i intrigama,kaze da nikada nebih varao niti lagao.

Lagao me dok me gledao u oci, nisma mogala da verujem u to.
Ja sam mu rekla kada bih ikada saznala da vara , laze ili bilo sto drugo da  bih bio kraj svemu.

Gledao me u oci i govorio;Draga  kako bih te lagao,varao kada te volim,ti si moje sve moj zivot ,moja radost i nemogu bez tebe.

U moim mislima vratile su se slike, slike  kada sam ga vidjela  sa njom,kako je njezno miluje,ljubi i zaljubljeno gleda u oci dok joj obraze miluje.

Nisam mogla da mu kazem da vec sve znam i da sam ga vidjela, plasila sam se, plasila sta ce bude posle nas.

Htjela sam da mi prizna prevaru, da kaze da mu je zao i da mu oprostim, al ne,kukavica ostaje kukavica, ni pokusao nije i dalje je  uporno lagao.

Tada sam vidjela da nema od nase ljubavi nista, skupila sam hrabrosti, stegla srce da nepukne od bola ustala sam i rekla; Gotovo je trazi neku drugu glupacu al ja nisam ta.

Okrenula sam se i otisla, cula sam da zove moje ime al  nisam se okrenula jer da sam se okrenula vidio bih moje suze i shvatio da ga jos uvek Ludo Volim.

Voljena, 11god

I zaboravices ga, brze nego mislis {#wink}Takvi ne zasluzuju tvoju paznjum tvoje srce, tvoje osjecaje, jednom rjecju, tebe !!!

*DjNalet*, 11god
Bubim Voljeno Istina
Sofija, 11god

Hmmmm jel ovo onaj isti za kojim cmizdrimo već nekoliko blogova il novi? Mnogo si mi konfuzna....ili ja tebe ne umem da ispratim...i voliš ga i nećeš ga i oprostila bi mu prevaru al je eto kukavica da prizna....i osećala si na vreme..al si ipak tu stajala...ne mogu ja to mačko. Kod mene 2 i 2 uvek 4.

tri_praseta, 11god
nikad od tebe knjigowodja butjko moj (ako ti je uwek 2+2=4)
Sofija, 11god
nikad sunce
orhideja, 11god
Sofija ,nekad srce i razum ne idu u istom smeru cak jako retko )
vaga, 11god

Ma teraj ga  u 3 lepe pm...da ti ja kazem takvi gadovi  nisu vredni pomena!!

PASHA, 11god
hahaha, ovo je bez uvijanja, slažem se........treba to!

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.