- Blogovi

 

Zatvorena vrata


Zatvorila sam vrata. Ne možeš ući. Ništa ti do sada shvatio nisi. A možda se samo pretvaraš i namjerno me povređuješ. A ja ti uzastopce opraštam. Ono djetinje, nevino u meni ništa ne može ubiti, ali ubija mene samu. Svakim danom sve više i više...s jedne strane sam sretna što takvo nešto diše kroz mene i u meni, a s druge strane to je dio koji svatko vidi i koji se najlakše rani...najlakše je naciljati iskren djetinji pogled...otrovnom strelicom, a onda se nasmijati kao da se ništa nije dogodilo...otrov ne djeluje odmah...već s vremenom...otupljuje onaj iskreni dio tebe, krade ti snove...osjećaš se izdanom, prevarenom i kako krenuti dalje? Kako otvoriti vrata i pustiti te unutra? Moja su vrata zaključana...Ako ikad shvatiš, da su svo to vrijeme bila otkšrinuta i čekala samo malo nježnosti koju nisi želio dati, možda će biti kasno...Dosta mi je mrvica u životu, dosta čekanja...a trebala sam tako malo.....jer žena koja voli treba samo malo pažnje i ljubavi, ženi koja voli to je sve, sav njezin svijet... Ništa ti ne shvaćaš...gubiš me polako...gubim se polako...sve negdje odlazi i nestaje polako...Samo vrata ostaju zatvorena...

lun@, 11god

lepo Alex.....vse se placa, vse se vraca......{#kiss}

Voljena, 11god

Ovako, citam tvoje blogove, svaki dan napises neki. Znaci procitam, lakujem, vanka. Danas necu, recicu ti sta mislim, makar rizikovala da se naljutis na mene. Ovo nema smisla.

Znaci, tvoja su vrata zakljucana?

Svaki dan pises o njemu, svaki dan il places za njim il si ljuta, il razocarana, il ko zna sta jos. Mozda ti treba Wake up call, makar pomislila da sam odvratna, ponudicu ti ga, jer vidim da to niko ne cini. 

Nisi ti nega zaboravila cim tolike emocije vezane za tu osobu. Nit su tvoja vrata zatvorena za njega. Drzis ih otvorenima, za slucaj, ako doticni skupi ono malo hrabrosti pa se javi, pozove ili dodje. Vjeruj mi, ako mu ovoliko dugo treba da shvati da voli, onda on zaista i ne voli. Ako nekome treba ovoliko rjeci, da uradi nesto, to nece biti zato sto zeli, vec zato sto oseca da treba, reda radi. Kad bi to ucinio, osjecala bi se jos vise jadna, tako da, budi zadovoljna cutnjom, bar te ne ponizava glumom. Popricaj sa doticnim, ako zelis, a ja bi na tvom mjestu zaboravila na to sve. Niko nie vrjedan suze jedne zene {#wink}


Voljena, 11god
No ja, vsak ve zase, sam meni je zal da te tale tkole matra, se ne splaca, verjami mi
Bosank@@, 11god
VoljenO,sjed' 5+
Voljena, 11god
tenkju Boso
nefes, 11god

Zivot je predivan kad shvatis da vrijedis i bez Njega


Popularni u poslednjih 30 dana
Najpopularniji blogovi

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.