Tea_bg - Posteri

'nači, Munze konza!


kuduz, 11god

'naci 'arane divi breMdo skeMze! {#hoho}

Tea_bg, 11god
Pokvarih mezimčetovo skroz! 'nači Kudo, mojne me žištu Ajsici
kuduz, 11god
'naci Teice, cune te zimtu Ajsici, cu ti pimku likuve laducoko KUMIL sto si me ucilana.
Tea_bg, 11god
'zimcetovo, pa hvala žedru!
kuduz, 11god
You're welcome (mane na muce)!
gipsy, 11god

Zemunci (i Zemunice ) su poznate lokal-patriote. Evo da zirnete malo u moj Zemun, da vidite moj Dunav i Kej, moju osnovnu skolu, moju gimnaziju, moj Gardos i Kulu, moje Lido, moju Staru kapetaniju, moj Saran, moja Tri ladjara, moj shlep i tako svasta moje  {#heart}

Tea_bg, 11god
Divotica :-*
slika, 11god

Tea_bg, 11god
Pravi je, sta reci :-D
gipsy, 11god
Ma gde samo nadjes ove slike
slika, 11god
to izdali mi u Zemunu
gipsy, 11god
Znaci mangupi!
slika, 11god
Otvorilo se zemunsko porodiliste i javljaju na vestima: sinoc se rodilo 5 beba, 2 devojcice i 3 muskarca koja su poznata muriji od ranije!
Soya, 11god
a ne zove se on dzaba "slika" uvek izvuce pravu iz rukava
slika, 11god
Crvenkapa :znači, bakuta je brate, u deal-u s'lovcem znači, ona brate, diluje gudru, š'a mis'iš š'o živi u šumi, znači, tamo sadi vutru brate znači, a Crvenkapa brate, nosi paketiće. znači, i tako brate, jednog' dana Crvenkapu startuje murija znači, i pita je š'a nosi u korpi a ona se vadi mis'im, ovo, ono, kao nosi ko...lače baki i tako to. znači, a 'vamo bakuta brate, oštri noževe i šef je ganga znači, a vuk, pa vuk je brate,...znači, naš'o se brate, u pogrešno vreme na pogrešnom mestu znači, i njega lovac raspori, napuni kamenjem i baci ga brate, živog u bunar znači, da pošalje brate, poruku suparničkoj ekipi znači, da se ne kače s'bakutom brate...znači, i od tog' dana brate, znači, vukovi idu u čoporima...kapiraš brate!
Soya, 11god
joooj ovaj je odlican
slika, 11god
Novi padež:ZEMUNATIV koga čime!
slika, 11god
Upeca zemunac zlatnu ribicu. Ribica mu kaže da će da mu ispuni jednu želju ako je pusti. Zemunac: Dobro, hoću neka dobra kola! Ribica: Hoćeš na odloženo plaćanje ili na lizing? Zemunac: 'Ćeš ti na mast ili na ulje?
gipsy, 11god
A znas onaj stari... ofarbali Rusi Mesec u crveno, Ameri napisali na Mesecu Coca-Cola, a Zemunci dopisali sitnim slovima "puni OUR Zemun"
slika, 11god
hahahhahahh

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.