Tatjanka - Blogovi

I tako je to danas....Nazalost!


Kroz zivot upoznajemo razne ljude pre svega iskrene prijatelje i neiskrene prijatelje.Neiskren prijatelj nosi samo masku prijateljstva da bi se od njega okoristio.Laze kada kaze da je prijatelj i skriva lukavstvo pretvarajuci se da je odan.Poziva prijatelja u pomoc a sam odbija da mu pomogne izgovarajuci se na hiljade nacina.Prijatelj je samo u uspesima prijatelja a u neuspesima ga se odrice.Sve cini da pokaze prijateljstvo a zaboravlja ga brzo ako se dogodi kakva nesreca pa ni ne pita za njega.Prebacuje mu gluposti na neuspeh,kada je bolestan zaboravi ga.,odvraca se od njega ako je zalostan,kada je ponizen prezire ga,osiromasenog ga se kloni,kada oskudeva ne pomaze mu i kada umire ne zali ga...

IceCold, 11god

Smeta mi to stalno povezivanje prijateljstva i pomoći koje je uobičajeno u našem mentalitetu. Prijatelj ne bi trebalo da služi kao štaka, već da bude neko u čijem nam je društvu prijatno, ko nas inspiriše i čini naš život sadržajnijim.

Za pozajmice postoji banka, za bolesti lekar, za istovar uglja profesionalni istovarivači uglja, za vozikanje okolo taksisti. Od prijatelja se može zatražiti samo savet, ukoliko se već nešto traži.

Sve ostalo je zloupotreba.

Tatjanka, 11god
Slazem se Ice sa tobom ali ima ih dosta koji samo u prijateljstvu vide korist.Zovu te kad im treba pomoc a kad ih trebas nisu tu.Ne mislim samo na materijalne stvari vec kad je i savjet u pitanju.Uvjek imaju neki izgovor.
Chichi, 11god

marsovciceeeeeee {#clapping},drago mi je sto ti napisa ovo.

Da je chiii napis'o ne bi ga razumjeli,niti shvatili al'.....mi sa iste planete isto mislimo !

Zato,chiii ima drage svoje nikove / prijatelje/ s kojima voli da uziva u prici i igri ovdje {#smile}.

{#volem}

Voljena, 11god

Neiskren prijatelj po moje nije prijatelj, vec neko ko je tu, upoznas ga a kroz vreme se pokaze dal je toj osobi stalo do tebe, il je spremna pregaziti sve pred sobom, unisititi sve kraj sebe, da bi dostigla neki cilj, da bi njoj bilo bolje. To ne znaci da te mrzi, vec jednostavno da ne voli nikog osim sebe. A takvi kad se sve sabere, uvjek ostaju praznih ruku i sami. Tako da, takve ljude treba zaliti, ne mrziti {#wink}

branko68, 11god

oduvek je bilo da je tesko naci prijatelja a jos teze sacuvatiprijateljstvo se vidi u teskim trenucima tada se spozna ko je ko i ko je kakav od cega je napravljen U DOBRU JE LAKO DOBAR BITI NA MUCI SE POZNAJU JUNACI

kamelija_mn, 11god
Bolje receno.."Cuvaj me BOZE prijatelja.neprijatelja cu se cuvat sam"
delta, 11god

Prijateljstvo je najteža stvar na svetu za objasniti. To nije nešto što se uči u školi, ali ako nisi naučio šta je smisao prijateljstva, nisi ništa naučio.

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.