slika - Blogovi

Kako DA joj POMOGNEM ?


Radi se o moju jako dragu rodjakinju,koju ja punoo punoo volim.Prica ide vako:

Upoznala ona neki tip u neki nas kafic i bas se zaljubila u njega a i on je kao puno voli .Razveziva je on autom od faksa do kuce  idu u kino na ruckove al kad prodje 24h on uvek zuri ostavi je kuci i ode.Traje to tako oko 5 meseci i pametnica moja skuzi da nesto nije kako treba.Jedno vece ostavi je on pred kucom i ode ,ona se uvali u prvi taksi i sledi ga.Ih a mozda i bolje da nije neznam sta rec.Parkira on kolu u neki za nju nepoznati dio grada i sad sledi horor  priblizi se ona birtii u koju  uso tip i zamislite on ljubi i grli decka mislim....Neznam kako se moja rodjakinja tad osecala a nezelim ni sad znat , znam samo kako se sad oseca.Ustvari neznam.Mislim da mrzi ceo muski rod . Sad malo prica i samnom mozda joj stid al nema razloga za to ,povukla se u sebe zao mi je nje .Neznam kako joj pomoc.Nikad nisam imao predrasude oko te stvari nek zivi ko kako hoce al da upropasti pe... njen zivot to nemogu da svatim mislim da  ga znam i vidim neznam sta bi mu napravio nabio bi mu kol u dupe da se zasiti p........ p......Ali sam svesan da to ne bi ublazilo bol  , mrznja,patnja...... KAKO DA JOJ POMOGNEM!!!!!!!!!!!!!!!!

B lara, 10god

Ne mogu ni da zamislim kako se tvoja rođakinja osječala.,vjerojatno i sada joj kroz glavu prođe ta scena,ali da li bi se bolje osječala da ga je zatekla kako ljubi neku drugu ženu.Mislim da je ona povrijeđena jer joj se raspala slika o ljubavi i budučnosti koje je vidjela između njih.Ne želim da nikoga branim ali i heteroseksualci i homoseksualci imaju slične probleme u odnosu,upravo zato jer se stide reći otvoreno što žele...što misle i što očekuju od nekoga.Žao mi je svakog bića koje pati,duševna bol je najteža,ali vrijeme pomaže,nadam se da je sada to sve daleko iza nje i da joj nije toliko bolno.

slika, 10god

a bas me briga kakve oni imaju probleme oni su sami to odabrali  al upropastiti zivot nekom to je druga prica i da ona bi se mozda i udala da je prevario sa zenom i mozda bi oprostila sta pricas ..

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.