- Blogovi

 

nesso


 

 

   Ne znam ni zasto pisem ovo, ali eto...od sutrasnjeg dana, posle mnogo godina, nick nesso vise nece postojati ovde, na ovom sajtu. Da se razumemo, njie u pitanju ni ljubav, ni neka svadja...jednostavno, doslo je do zasicenja. Necu da lazem, imam jos jedan nick, uci cu nekada, da vidim jesu neki meni dragi ljudi ok.

  Bilo je svega, lepih i ruznih trenutaka, ljubavi i svadja...svega, i ne bih dao nijedan taj trenutak proveden ovde, za sve pare ovoga sveta.

  Sto bi rekao pesnik...kratko ali ebitacno...


Ljubi vas nesso, od sutra...nepostojeci nick

aurrora, 12god

Ja tebe N potpuno razumijem ali mislim da bi bilo pametnije da ne zakopavas nick nesso pod kojim si izgradio svoj virtualni identitet. Dovoljno je da si uzmes neko vrijeme predaha.

gipsy, 12god
Ne zakopavati nick nikako! Samo dopisati skraćenicu nekog novog grada p.s. 'esam ga sad ugasila?
aurrora, 12god
ako je tako N, od srca ti zelim x stvari koje si propustao sjedeci za PC-em i da se ozenis a mi starosjedioci da pleshemo na stolu **
NeznankA, 12god

Vidis nesso isto tako sam i ja uradila.....sa nikom slatka_mala sam ovde prosla dosta toga..i lepih i ruznih trenutaka...i i iz tog razloga  promenila nick ..i jednim delom promenila sebe  kad je sajt u pitanju ...sa malom sam dosta naucila ..i kakav je ko..i sta od koga mogu da ocekujem..itd....i to znanje prebacila na Neznanku . sad se lakse dise ..udjem da se zezam ..nema vise nervoze ..i extra je...i zato razumem tvoju odloku i podrzavam te

gipsy, 12god

Imam konstruktivan predlog a to je: da niko ne napušta sajt dok ne zaživi novi projekat i dok svi ti koji su doneli čvrstu odluku da odu ne prodju prvo kroz "Kewino ćoše".

Toliko o novom projektu. Mož' me peći, mož' me seći  - ja ti neću ništa reći!

tri_praseta, 12god
to neshto k`o "teta saweta" shto smo se igrali ja i kewa? ja postawlj`o nebulozna pitanja a ona dawala josh nebuloznije odgowore ili neshto josh ludje?
tri_praseta, 12god

nesho delijo sa juga...nemoj gasish nick, naprawi pauzu....i ja sam tako

kuduz, 12god

Nesso delijo, budi ti meni dobar, zdrav, lijep i pametan, sve ostalo ce doci s vremenom.

Imas moju potporu sta god ucinis, dobar si ti drug Nesso.

Sehel, 12god

Nesso darling,

ja tebe znam od kako sam tu, na Zokiu. Ne poznajem te, ali ti znam nick i znam kako pises - nista vise. Ne poznajem ni druge ljude, ni njihove 'dogadjaje', ali znam kako igraju yaya ili jamb.

S druge strane, poznajem  sebe i pomalo ljude uopste i ZNAM da niko kome je nesto dosadilo, ili doslo do zasicenja, ne pise o tome vec samo napusti, ode bez reci i bez da se cima da postavi blog o tome.Eventualno obavesti o tome neke drage ljude i razmeni sa njima mailove ili messengere.

Dakle, nesto drugo je u pitanju. Ali, kao sto sam vec rekla, ja tebe ne znam, ne znam sta je iza toga, i malo ti mogu pomoci osim da ti pozelim srecu.

S druge strane, kao sto Neznanka predlaze da se promeni nick, ja ti tvrdim da se nece nista promeniti. Iza bilo kog nicka, to ces biti TI, a ne neko drugi. Jedino sto ces, mozda, upoznavati ponovo ljude koje vec 'poznajes'.

Nemoj gasiti nick - cemu? Pogotovo, ako ti je, kako ti kazes, doslo do zasicenja. Doci ce mozda vreme kada ces pozeleti opet doci i odigrati koju igricu, ili pozdraviti samo neke ljude. I sta onda? Pozdravices mene sa nekog  novog nicka? : ))

Ja cu se sigurno obradovati da vidim nessu, a ne nekog lessu, kessu ili messu.

NeznankA, 12god
nisi me razumela Sehel ...nisam ja njemu predlozila da se krije iza tog novog nicka ..nisam ni ja to uradila....svi su znali ..ko sam ..i javno sam svima saopstila ko se ustvari "krije" iza nicka NeznankA ..ali ja govorim iz licnog iskustva ..meni je ta promena prijala ...sto se tice neta i zokija....a vec u realnom zivotu ....malo morgen
tri_praseta, 12god
a neznanka je slatka mala? mhm...widim ja poznato mi dete
suzyyy, 12god

Nesso, pa ko ce onda da pozdravlja moje ipsilone ako ti odes? ))

Ne zezaj! Odmori malo, pa opet dodji.

Sehel, 12god

Neznanka, ne znam kako ime ili nick moze da promeni odnos prema drugim ljudima ili prema necemu?

Iza svakog nicka, ja cu biti ista makar se zvala i ptica trkacica ili kojot zvani genije, ja cu ostati sehi.

Nick ili avatar nisu bitni, bas zato ne razumem zasto nessa hoce da izbrise ovaj nick i da povremeno navrati sa nekim drugim na Zoki.

To onda nije prezasicenje kako tvrdi , vec nesto drugo u sta ja ne zelim da zalazim.

NeznankA, 12god
evo sada cu ti objasnim ..sto se mene tice....meni je moj stari nick uzasno dosadio...jednostavno ...imala sam potrebu da ga menjam .na taj nacin sam promenila i dosta toga ...sto se tice sajta naravno..mogu da razumem nessu zato sto sam se i ja tada osecala kao on sada....dosadi coveku taj nick...zeli neku novinu ..zeli da kroz taj drugi nick ..promeni neke stvari koje su mu smetale....ne mogu da ti opisem taj osecaj ..
storm, 12god

nemam ti sta reci ,znam da ces se vratiti. ja sam to isto uradio .a sad samo ovo mi preostaje:" z nesso moj drug"

slika, 12god

amam nesso vraticu ti moped ,mozes da kasljas kijas kolko  hoces  al netrebati drugi nik  i ostaj bre gde jesi  zato sto kakav si za nikud nesi a jesam li dobro napiso ovo {#plezz}(a znate da se zezam da se neko ne nadje uvredjen )

luda_mama, 12god

Meni kada je dosao neki period zasicenja, nisam dolazila.... Potrajalo je to neko vreme, pa sam opet tu. Ne kazem da se to nece opet desiti - Boze moj... ( I na poslu mi odavno doslo do zasicenja, ali niko ne razume moj poriv da ne dolazim neko vrme, pa nastavim gde sam stala - neshvatljivo!!!)..... A nick - nikada ga ne bih menjala.... to sam ja - kewa..... Ti si nesso i gotovo. Dakle, idi juri zene....setaj psa....suncaj se....uzivaj u zivotu i sto rece Rora, ozeni se..... Ne znam sta ces raditi svako vece ako ti bude dosadno, a ne izadjes (nije realno da skitas svaki dan), ili nemas sex, (mozda i jeste realno svaki dan, ali je nerealno po celo vece), ili ako na TV-u nema nekog sporta.... A kada se budes opet uzeleo starog drustva, obuci "nesso-gatje" .... i nemoj da me nerviras vise {#nono}

tri_praseta, 12god
uzivaj u zivotu i sto rece Rora, ozeni se..... malo kontradiktorno owo a? inache slazhem se sa kewom u potpunosti (nikad ne bih menjao nick, a kad mi dosadi zoki ja ne dolazim dok se ne uzhelim)....NORMALNO!!!!
Voljena, 12god

Mozda sam zadnja osoba ciji komentar zelis vidjeti ovdje, al razumijem te. Znam kako se osjecas, al razmisli malo. Previse bi nam nedostajao.

Rrorin komentar mi se dopada, u pravu je, odmori pa se vrati, znas ono kao sto ti obicno uradis, par dana pa si tu, pun energije, pun elana. Znam da je nekad ta energija isforsirana, da ne osjecas tako, al mnogima mamis osmjeh na lice svojim ponasanjem, pa i meni.

Ne diraj nessa.


goca03, 12god

zao mi je Neso, sto si tako odlucio, ali lobi bez nesse nece biti isti, ali tvoja odluka, niko je ne moze promeniti samo TI, a ja se nadam da ces s vremenom to uraditi, a do tada te pozdravljam

jedina, 12god

ama nikuda nece

delta, 12god
taman kad sam se izmirila sa nikom nessko..ti odlucis da ga bacis u zaborav...e mile..ne moze to tako {#nono}

aurrora, 12god

Sigmund_Freud, 12god

A di je Nesso)) 

Popularni u poslednjih 30 dana
Najpopularniji blogovi

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.