Ubranjena - Blogovi

Od vas postenih mi kurve...


Najopasnija "sorta" zenki homosapiensa - POSTENE DEVOJKE. Znate to su one sto su uvek fine, sto kazu molim, hvala lepo, izvinite i sto onako iritantno trepkaju trepavicama umrljanim od maskare. Ma sto one uopste i stavljaju maskaru kad su toliko fine da bi ih cak i nevin muski pogled posramio i naterao ih da pocrvene ispod vec naglasenog kristal crvenog rumenila istog onakvog kakvo fura i Lisa Ann. Izadju naravno u coporu od po 3 i vise u njihovim divnim mirisljavim cvetnim haljinama u baletankicama jer one tako slatko stoje na nogama ili onim heklanim nakazama koje nazivaju "letnje cizme". Gledajuci iz basti kafica u devojke koje su slobodnije obucene i koje za ruku vode svoje alfa muzjake mrze sve sto ima veze s njima od ispeglane kose do vrtoglavih potpetica. E sad javlja se problem izmedju 3 i 4 ispijene djus vodke ili keglevic vodke sa ukusom jagode i slaga cvetnu haljinu leptirici zadizu a pogled vise nije tako nevin. Postenjusama se spustaju kriterijumi a u svojim pametnim loknastim glavama kontaju da one stikle i nisu tako lose resenje jer uvek fali par centimetara i vizuelnih par kilograma manje, da bi kosa mozda i bolje izgledala kad bi umesto vihora u kosi koristile fen i tako dalje... Sta sad, nista strasno zategnu bretele od brusa, haljinicu nonsalantno onako u hodu dizu i kikocu se kao koale pred parenje, ali sve to krajnje simpaticno i ljupko, aliiiiii simpaticna i ljupka je i bogomoljka (insekt) bogomoljcu pred parenje pa mu nakon ljubavnog cina odgrize glavu. 

Postenjuse su u akciji popile su i petu vodkicu odlaze u najmracniji klub jer tamo su sve iste, kao pustene s lanca dobijaju nadljudsku energiju i bacaju se od jednog do drugog uspaljenog alfa muzjaka koji ce im kasnije ponuditi voznju kuci i jos tamo nesto o cemu cu pisati vec ako vam se ovo svidi.

Postenjuse se bude, niko nista nije video, misle da niko nista nije cuo. Aktiviraju selektivnu amneziju u svojim mozdanim vijugicama i pffff cega se ne secaju nije se ni dogodilo. Sutradan se ponovo nalaze na limunadici i ponovo mrze ceo zenski rod jer su sve zene kurve a svi muskarci isti, a zar vam se ne cini da je to malo previse iskustva...

quietly, 11god

A šta ćeš. Neiživljene. Treba ih razumeti. Zar ne ?

Ubranjena, 11god
Ma izivljene su one vise i od mene i od tebe zajedno...
Ubranjena, 11god
Ma jok... Izivljene su one vise od nas
IceCold, 11god

A da menjamo naslov u "Što su druge gore, ja sam manje loša" ?

queequeg, 11god
Ili u .." Kad su druge gore ja sam dole" ....stvarno nisam tacan u glavu. Kazni me Ajsi.
IceCold, 11god
Aha, da, hajde da nas proglasimo za careve besmislenih izreka. Tebe i mene.
queequeg, 11god
Zar vec nismo?
IceCold, 11god
Majstori konciznog stila. Jesmo. Da.
queequeg, 11god
Kratko jasno ebitacno.
Ubranjena, 11god
Haha predlog naslova moram priznati jeste zanimljiv ali nekako necu da unosim licnu notu... A i ovako je lakse, zna raja sta je logican nastavak recenice
tri_praseta, 11god

soulless, 11god

Nije sve tako crno kao što izgleda

Sofija, 11god

Kad muškarci jednog dana postanu pametni onda će im izbor biti drugačiji....

Znači nikad

Ubranjena, 11god
E ja se tesim onim da su muskarci i zene s razlicitih planeta tako da imaju i razlicita poimanja inteligencije
queequeg, 11god
Pa mislim, dokle trpeti ovo. Muskarci svih zemalja ujedinite se!

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.