explorer - Blogovi

Petra


Njen vreo dah na licu me je probudio. Čak mi je i uvo liznula kako bi me naterala da se razbudim...
Mrzovoljno sam se okrenuo na drugu stranu kreveta, ali ustajanje nisam mogao izbeći...Znao sam šta sledi: sišla je sa kreveta i počela da vuče prekrivač sa mene. Pospano sam se protegnuo, bacivši pogled kroz prozor. Posle sinošnje pijanke, snežna belina je bila bolna za moje otečene oči. Mislim da ženski svet nikada neće shvatiti nas muškarce i naše probleme. Kao da je lako biti mamuran...
Dok sam se lijeno vukao prema kupatilu, pažljivo me je posmatrala svojim ledenoplavim očima i kao da me je nemo molila da požurim.
Obožavala je sneg i jedva je čekala da izađemo iz stana. Kad sam otvorio vrata, požurila je ispred mene ne okrećući se da vidim idem li za njom. Istrčala je na sneg i kao dete počela da se valja, skače, trči...
Dok sam stajao naslonjen na ulazna vrata zgrade i posmatrao je kako se igra, pored mene su protrčala vesela komšijska deca vičući i dozivajući je: „Petra, Petra...“. Okrenula se prema njima i radosno potrčala.Sad je igra mogla da počne: ona bi trčala, a deca za njom. Zatim bi zastala čekajući ih da priđu, pa bi im opet pobegla izazivajući ih na neprestanu igru.
„Znači to je Petra“, začuo sam glas iza sebe. Prijatan, malo promukao...
„Deca neprestano pričaju o njoj pa sam i ja izašla da je vidim“. Pored mene je stajala zgodna crnka sa...pa ne znam baš kojeg sprata i posmatrala Petru. Valjda mi je bila komšinica. Kako sam tek uselio u stan, komšiluk još nisam upoznao. Za tako nešto treba valjda više od mesec dana.
„Prelepa je. Koliko ima godina? Koje je rase?“
Uobičajena pitanja, pomislio sam i duboko uzadhnuvši, po ko zna koji put sam strpljivo odgovarao na postavljena pitanja.
„Petra je stara 4 godine i pripada grupi polarnih pasa. Ona je haski. Mislim da je najmiroljubiviji pas koji postoji i ne treba da brinete za svoju decu gospođo. Ako želite, kada se okoti pokloniću vam jedno štene“.
„Bilo bi mi jako drago“, odgovorila je, „ i....ovo nisu moja deca, ja sam im tetka. Došla sam im u posetu pre par dana, a živim u unutrašnjosti. Inače sam učiteljica i koristim zimski raspust da obiđem porodicu moje sestre. A decu obožavam, mada još uvek nemam svoju...“
Predložio sam joj da odemo kod mene na kafu i da se dogovorimo kako da joj pošaljem Petrino štene i da razmenimo brojeve telefona da ostanemo u kontaktu. Ma samo da joj javim kada se Petra ošteni....


P.S. Ovu priču sam napisao na nagovaranje moje sestra, a sve u nadi da će mi srediti....zna ona šta J.

tri_praseta, 13god


petra je o5 notjas pijan, petra je o5 pio sam....
nego ae pokloni i meni shtene pliiiiiiiiiiiiiiiiiiz imam i ja tetku znash kak`a je

IceCold, 13god

Eto za šta psi nekim ljudima služe... ccc.

Šalim se exi, lepa priča.

gipsy, 13god

ook Antiqua">Sta se bre hvalite? Vidi sta je lav !

tri_praseta, 13god

sam da nadjem neki snimak bozhane da okachim da widite shta je zmaj zwer leposawa....
zmajoooooooooo kachi rashu

Tea_bg, 13god

Ovako lepa dama exi?

explorer
Popularni u poslednjih 30 dana
Najpopularniji blogovi

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.