Milan k2 - Blogovi

Posle kise pojavi se sunce


Zivot je nije mazio. Sa samo tri godine ostala je bez majke. Nedugo potom, nju i godinu dana mladjeg brata otac je ostavio i otisao. Hteli to ili ne, ovi malisani su se morali pomiriti sa cinjenicom da ce ziveti sa babom i dedom. Nije im bilo lako. Dok su ostalu decu u vrtic dovodili roditelji, Mariju je vodila baka. Za 8.mart druga deca su majkama pisala cestitke a ona baki. I na priredbi su svi recitovali pesme o mami, samo je ona recitovala pesmu Stara baka. Bolelo je. Prvi dan u skolu vodila ju je baka.

Puno puta Marija se skrivala u sobu i pitala se zasto bas njoj to da se desi, kako da baki isprica sta je muci, kako da sa njom deli tajne, baka to nece razumeti. U skoli je bila odlican djak. Svi su joj se divili, hvalili je, ali bez obzira na sve, ona je uvek bila tuzna. Nedostajala joj je mama. Krenula je Marija u srednju skolu, u istu skolu koju je pohadjala njena mama. I u srednjoj skoli nizao se uspeh za uspehom, sve do jednog kobnog februarskog dana kada joj se ceo svet srusio.

Saznala je da boluje od iste bolesti kao i njena mama-od tumora na mozgu. Lekari u Beogradu su dijagnostikovali benigni tumor precnika 1,5cm i savetovali joj da ga sto pre operise. Dvoumila se. Nije se plasila operacije, samo joj je bilo zao sto ce da joj osisaju njenu divnu dugu crnu kosu. Ali kada su joj rekli da tumor raste i da mozda za dve godine nece moci da ga operise jer ce biti kasno, popustila je i odlucila se na hirurski zahvat. Operisana je 3.aprila 2004. Imala je tada samo 17.godina. Brzo se oporavila,a na njenu veliku radost ni kosa joj nije bila skroz osisana vec samo na mestu gde je bio tumor. Ubrzo je kosa porasla i ona je opet bila kao pre. U18.godini imala je prvog decka, a u 21.se verila sa deckom dosta starijim od nje. Nazalost to je kratko tarjalo jer mu je smetalo sto ona pije lekove. Nije razumeo da ona mora da prima terapiju zabog njenog zdravstvenog stanja. Ostavio je.

Ali ona je danas srecno udata zena,ima supruga koji je voli najvise na svetu, a i planiraju da uskoro prosire porodicu.

Sofija, 11god

Uh teška priča ....preteška....ipak na kraju sunce, zaslužila je

tri_praseta, 11god
bash teshka pricha
Milan k2
Popularni u poslednjih 30 dana

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.