Hatidza - Blogovi

prazan blog


izvolte komentarisite, gipsy je prva..............sigurna sam da ce te ovaj prazan  blog savrseno razumeti ))

Hatidza, 15god

eb ga..........potrosih svojih 24 sata na NISTA)))...........a htedoh da vam pisem nesto...........kad ova gipsy navalila da pisem brze da ne smem ni da jedem............uzas......pod kakvim uslovima ja sve moram da pisem blogove bre........nego nocas skocih sa madraca(jer nemam jos krevet) u panici..........sanjala sam gipsy i popadiju..........vi vidite kako sam se provela u snu........i ono znate ja sva naviknuta da resavam krucijalna pitanja cak i u snu.......skocim i iscasim zglob na stopalo.............a u glavi mi vazda pitanje...........sta je gore..............da ti gipsy prva ostavi komentar ili da ti popadija uopste ne dodje na blog.........uzas.......

gipsy, 15god

Vidim koliko si ljuta i zbog proslog bloga i zbog prosvete i zbog zdravstva i zbog ekonomske krize u svetu... ma da si jednu tacku stavila sve bi mi bilo jasno ko dan.

Dodaj ti ovde jos koju recenicu jer mi je jasno i da ce te brisati

:***

gipsy, 15god

Da si mi malo blize pa da te vodim kod nase baba Ruze kostolomke...

Hatidza, 15god

moram vam priznati osecam se sjajno i pored bolova na nozi............mislim da je danas dan kad ste poceli konacno da kapirate mene i moje blogove..........ne mogu a da se ne radujem kad vam vidim srecna lica u oblake.........RAZUMEVANJE nije mala stvar!

Hatidza, 15god

ko da je malo da se ja sama razlomih pa ce js da me vuku po nekim babetinama da mi lome koste...........uzas...........a mogla sam vam fino lepo, polako da vam pisem recimo o detinjstvu.........ili recimo kako se iz aviona vidi ko od one koje dolaze na zoki bio tucen ko dete.........ili mogla sam da vam pisem o recimo nekom asteroidu ili mogla sam da vam pisem o mojim babama koje ne lome kosti, ili mogla sam da vam pisem price o vevericama, mravama i raznoraznim zivuljkama.................ali kad insistirate eto........potrosih moj blog bezveze............sad cekajte do sutra u ovo vreme

gipsy, 15god

Burove obloge su najbolje da znas

svastika, 15god

Jedva cekamo tvoj blog sutra u ovo vrijeme. Pisi o bilo cemu samo nam pisi obozavaju te oblacani i po neki ostrvljanin.      

Hatidza, 15god

a sta mi je trebalo prekidati zenu koja cuti..............popo, popo...........bas si ono slatkoreciva, dokona zenica u godinama)))..........ja znam da u real ti sve citas, al ono bio san bre popo.........jedina realnost je sto mi noga usinuta............nego sacekaj do sutra popo pa ces da vidis PP

gipsy, 15god

Popa je rekla:

Otkriću ti jedan trik, samo psssst.

Odeš na "moji blogovi" i klikneš na olovčicu kojom se menja sadržaj posta. Onda dodaš sta želiš, izbrišeš sta ti se ne dopada... i tako možeš da menjaš sadržaj  iz sata u sat.

Ne znam koliko ti je ova demistifikacija sistema "jednom na dan" uticala na inspiraciju, ali eto, nisam odolela.

Hatomirka pusti ti popu i njene trikove. Kakve olovcice kakvi bakraci, sad kad sam razmislila - NISTA NE TREBA MENJATI U OVOM BLOGU. Kratko, jasno, precizno, sa tako malo reci si rekla sve ! Tacno znam iz tvog bloga kakvog si raspolozenja danas i kakve ti se misli vrzmaju po glavi. Blog koji sam bukvalno progutala, koji se cita u jednom dahu. Samo tako nastavi, imas svu moju podrsku.

popo, popo...........bas si ono slatkoreciva, dokona zenica u godinama)))

javlja mi se da si zbog ovog ugasila karijeru p

 

Hatidza, 15god

e popo bona ne teraj me da te delitnem.............molim te nemojte na mom blogu biti samo beznadezni....tvoja plava glavica se meni dopada....znam ljude sa crnim glavurdama koje su uzas.......podsecaju na gorgone.....znaci nema tu "bolje da ne kritikujem"......opali komotno kritiku bilo kojeg tipa kad dodje vreme za to..........sve varijacije, kombinacije i permutacije duhovnih, dusevnih, telesnih raspolozenja su prihvatljivi.........samo nikad i ni po koju cenu beznadje, na kraj srcu........ovo ovde je isto sto i real............na mome blogu mozete sve da radite, cak i da razmisljate (ogledajte se na gipsinom primeru)................tebe volem nekako s posebnom ljubavju al kad ne tepas slatkim recima...........kad tepas onda te i ne citamPPP

gipsy, 15god

. . . . . . , , , ,

Rasporedi malo znake interpunkcije pa ce nam biti jasnije koga volis, popu ili mene

gipsy, 15god

Cekamo Hatu da se istusira pa da turi komentar. Preslo joj u naviku da se tusira vise puta dnevno od kad je u oblacima (ne znam zasto )

soulless, 15god

/me ne oseca odgovornost za ovaj blog

Sigmund_Freud, 15god

Ponashate se kao da ste na nekom forumu, a ne na bloGGu, lupate koJeshta)

Zasto o5 svi zaobilazite temu koju je Hata obuhvatila u ovom postu, meni se iskreno ovaj post bash svidja narochito ono na kraju Hato divno recheno, i apsolutno se slazem sa tobom)))

I koliko sam ja shvatiJo tema ovog posta je supljina, a ja sam sretjan sto supljine znam da popunjavam ili ti dopunjavam prazninom))))

Hatidza, 15god

a da zasucete rukave i da nesto radfite a?))..........recimo da presipate suplje u prazno malo........dok se ja opet tusiram............xaxaxaxa

paulina, 15god

Ja ovde nista ne razumem i ako razumem uvek je pogresno !!!

IceCold, 15god

hihihihi

Konacno smo "zenu koja cuti" oterali sa blogova. Sada gipsy i ja mozemo do mile volje da sejemo kugu u svom (velicanstvenom) stilu.

Naval'te koleginice gipsy !

(ili kako rece Oskar, "sad cu da vam pozvacem sve zvake")

IceCold, 15god

... a Hatidzu cemo ipak sprovesti do Ruze kostolomke.

VAZNO OBAVESTENJE:

Ovaj blog je prazan zbog porodicne tragedije koja je zadesila Kineza iz prethodnog bloga!




Nek je baka Kineskinji laka crna zemlja, kao sto su nama Hatini blogovi!


P.S.

Sad je sve mnooogo jasnije, zar ne? ))

_maca, 15god

ebote sad mi zao shto ukinushe ocenjivanje (sa svim nickovima moim dobila bi chiste )DESETKEEEE  ....tooooo tidzoooo :-p

gipsy, 15god

Draga Hato,

pisem ti pred spavanje u nadi da ti je splasnuo otok na nozi i da te ovom prilikom obavestim da je nas blog izbio na 9. mesto na listi najaktuelnijih.

vita jela zelen bor cekam brzi odgovor :***

gipsy, 15god

Terala nas Ajs da citamo neki extra blog, al kad sam bacila oko i videla duzinu odlucih se za ovaj

IceCold, 15god

Teracu vas opet.

Extra Blog

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.