Hatidza - Blogovi

prica o jednoj devojci sa andjeoskim glasom (naravno samo dok peva)


iako znam da nakon 6 meseci vise i ne zeli da procita nista o sebi, mislim da je sada pravi trenutak napisati nesto o njoj...........mozda me tuce neka griza savesti, pa zato...........ko ce ga djavo znati..........juce bejah gruba pricajuci joj istinu u oci.......i sad naravno pitam se kako sam uopste i mogla..........evo dok ovo pisem, ona meni peva na uvce, a ja.............ja sam uzas............ali necu se sada valjda baviti sobom

znaci rec je o jednoj devojci sa andjeoskim glasom..........zovemo je andja........... jako skromna i fina dok ne pocne da prica..........e......al kad pocne da prica, onda polako u vasim glavama nastaje problem............mucite se misljom kako neko ko peva ko andjeo, moze da ima ruzan glas dok prica ........... ali istina ziva........ ponekad zaista mislim da je to tako da bi neki ljudi proveli citav svoj zivot samo pevajuci.......... cak i da gresim u tome sto mislim tako, ne zanima me!..............ja iz sveg srca joj zelim da bas zivot provede kako ja mislim i zelim!

inace nikad vam nisam o tome pricala da ja svakog coveka dozivljavam ko neku zivotinjunju.......sad ce se moji obozavaoci masovno oglasiti sa lako pretpostavljajucih pitanja, al da od samog pocetka kazem NISTA necu vam reci ....ponekad se pitam zasto ja dozivljavam ljude ko zivotinje........jel to zato sto zivotinje volim mozda vise od ljudi?!...........no, ne bih da ulazim sad u tome..... nije vreme za to..........a i nije vazno sta je samnom.....

vazno je da kazem da ja nasu andju dozivim ko neki delfin..........ko neki delfin koji odlucio eto u inat svima da provede zivot sanjajuci........... koji je skroz zaboravio da od svih putovanja najlepse je putovanje do sebe.........ali s druge strane dovoljno instinktivna da cuje glas u sebi koji joj ovo ponavlja vazda..........ona itekako zna da se neke stvari samo gledaju srcem.........nije uopste ista ko svi ostali delfini koji plivaju oko nje.............ne trosi dane na pranju sudja, lakse se odluci da sanjari...........podseca na jednog delfina iz jedne knjige, koje sam davno davno jos ko dete citala............ e da ......odluci se ona da sanjari al ako joj neko posmeta u tome ona odluci da celu svoju energiju ulozi u surfanje.............(da se razumemo, kad kazem surfanje naravno da mislim samo na surfanje u moru...........ne mislim ni na surfanje u zivotu, ni na surfanje na netu)............ trazeci mudrost u dubinu mora.............ubedjena je da se tamo nalizi razlog njenog postojanja...................i sve ovo joj se jednog lepog dana obistinilo.........cula je glas iz mora koji joj govorio...........(nazalost, al nije Hata ta koja joj govorila!)

"Docice jednom trenutak u zivotu, kad nece ti preostati nista sem da hodas po svojim sopstvenim putem. Vreme u koje moraju da se ostvare sve tvoje snove. Vreme, u koje covek mora da se pomeri i da zastupi sve ono sto samo prizeljkuje. Ne boj se sve dok sledis tvoje snove. Bicu tu, da ti pomognem. Veruj sebi, otvori oci i gledaj sve ostalo oko tebe dok hodas tvojim putem. Tako ce se tvoji snovi ispuniti. Nacices pravi smisao zivota onog dana kada budes surfala na perfektnom branu. Uvek u najvecim razocarenjima postoji sansa da pronadjes sebe. Isto ko sto i snove postaju realnost, najmanje kad ocekujes. Odgovori se nalaze u svakom pitanju, cak i u onom za kojeg sada mislis da je neresivo. Pusti nadu da otera sve strahove."

tako andji postalo neugodno...........nije ni naslucivala da je neko citao njene najvece potajne misli..........a s druge strane bas je to ucinilo da veza izmedju mora i nje postane jaca........moram reci da od tog trenutka se podobrilo njeno surfanje po talasima............sad, i kad joj ne uspe, trudi se da nesto nauci iz toga, trudi se da izvuce najbolje sto moze........suocena svojim neuspehom uvek cuje glas koji joj sapti:

"Vecina od nas nije spremna da prevazidje neuspehe, zato nam i ne uspeva da ispunimo nasu cilj za koju smo stvoreni. Lako je da zastupas nesto sto ne trazi nikakav rizik."

to je dalo andji snagu da se baci sto dublje u moru daleko od svoje obale..........da bi pronasla svoj smisao postojanja, morala je da se otkaze od svega sto je ogranicavalo............tada je po prvi put pomislila da joj je sve jasno..............nasmesila se i otpevala Hati andjeoskim glasom:

" Sad znam! Perfektni bran nece nikad doci k meni. Moracu ga sama pronaci".

 

gipsy, 15god

Vec 2h pokusavam da ostavim ozbiljan komentar al mi danas izgleda nije dan.

Endzi dobacicu ti shlauf


p.s. Hato... haknucu te zivota mi

IceCold, 15god

podseca na jednog delfina iz jedne knjige, koje sam davno davno jos ko dete citala

 

Ona na delfina a ja na stonogu ?!

Lepo bogami.

;">andja24
Replika od andja24, 21 October 2009, 09:23

hahahaha da znas da sam pomislila na tebe dok sam hatu nagovarala da me vidi i kao vjevericu, mada... nz, meni isto nekako pashe da si stonoga ice

Hatidza, 15god

kikiana sorry, obrisah slucajno................mada i narocno brisem sladkorecive...............opomenuh vas!

;">kikiana
Replika od kikiana, 22 October 2009, 03:57

Ma nisam ja neki kriticar opasni(osim kad poludim)..narocito ne u ovom slucaju gde je blog o devojci koju obozavam !....eto ne bih se slozila da ruzno prica (kritika )..

ljubcicc andjelija

;">andja24
Replika od andja24, 22 October 2009, 04:07

ljubbbbb kiki )

;">branka-013
Replika od branka-013, 22 October 2009, 01:10

Hato dusho a da promenish slushni aparat i kad pricha...a ne samo kad peva

;">Hatidza
Replika od Hatidza, 22 October 2009, 06:07

kikiana, sad cu da ti dozvolim kritiku, al u sustini znas ja to ne podnosim........mislim nema sta vi da kritikujete..........vi ste tu da vicete WOW...........

brano tebi sta reci............idi sadi bona cvece............mozda posadis nesto korisno

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.