- Blogovi

 

Prijatelji


  Videh danas jednu sliku ovde, sliku naseg malog druga...zokijevca, Milana Vignjevica. Sliku sa belim golubom u ruci. Nekada davno, pre 30-ak godina, moj otac meni pokazao sliku jednog decaka i psa. Kada sam ga upitao posle nekog vremena ko je to slikao, odgovorio mi je...

  

  Ja sam slikao Neso moj,i osvojio nagradu...nagradu na nekom tadasnjem takmicenju.

Posle toliko godina, ta jedna slika mi privukla paznju (delta je to primetila), slika tog decaka. Decaka, prelepog, sa toliko naivnim izrazom lica, sa toliko ljubavi u pogledu prema toj ptici. A to je samo...za mnoge...ptica. Ne, to nije samo ptica, to je nesto vise, nesto najvise. To je za tog decaka...ljubav, sreca, toliko toga smesteno u to belo perje. Ako se neko zagleda malo bolje, primetice kako taj golub stoji na prsticima malog Milana, sa koliko poverenja i uzvracene ljubavi.

   Kako posle gledanja te slike da se covek ne zapita...ratovi, Hag, Gotovina, Milosevic i sve te baljezgarije. Pogledajte sliku tog deteta, tog malog Milana, sa tim prelepim golubom, obratite paznju na oci Milanove, na izraz lica...koliko samo tu ljubavi ima...to je neverovatno. 

  Definitivno, mi matori smo....oni (Milan i golub) zasluzuju sve...BAS SVE.  Milane dragi, budi uvek  , pa i kada odrastes, tako fin covek...sa takvim pogledom u ocima, punim ljubavi. Ne dozvoli da te ovaj svet iskvari. Kada kazem Milane, mislim na svu decu ovoga sveta.


  I na kraju naslov bloga...moj otac je nazvao onu fotografiju za koju je nagradjen...PRIJATELJI 

kuduz, 11god

Natjera me covjek ni kriva ni duzna da pustim koju suzu.

Da, baŠ je lijepo vidjeti takvo nesto, kazem ja;

Postoji na svijetu jos dobrih ljudi samo ih treba pronaci.

proveren, 11god

kad covek opise kako je bio na rubu smrti tebi je to deo svakodnevnice, a tamo neki golubic, oFo oNo, e to je nesto o cemu vredi blog napisat.... very interesting, go on!!!! {#rofl}

Voljena, 11god
hahahahahhahah ovaj samo ceko da ti spusti
Voljena, 11god

Ljep blogic Dzone, istina je, zivot je svud oko nas, samo nemamo il vremena il volje da ga primjetimo. Djeca su jos jedina sto posjeduju tu moc, da vide ono sto je za nas neprimjetno.

tri_praseta, 11god

lepo napisano jd...nisam wideo sliku a i ne wolim golubowe (za mene su letetji patzowi) shto ne znachi da ne wolim zhiwotinje... ljubaw izmedju choweka i zhiwotinje mozhe da bude ogromna a ti si je bash lepo opis`o...brawo

sicusna14, 11god

Veoma lijepo napisano..zapazeno..osjecajno{#clapping}

jedina, 11god

{#smile}

TTajanstvena, 11god

prijatelju**

Popularni u poslednjih 30 dana
Najpopularniji blogovi

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.