delta - Blogovi

Prohujalo s' vihorom


Epizoda 1

Bio je kisan i tmuran dan...jedan od onih kad vam se ne izlazi iz kuce..al ipak morate,jer obaveze na fakultetu od vas to zahtevaju.Al ipak da je mogla,mlada Rosalinda bi prespavala kod kuce.

Ipak je odlucila da ode...jer je mislila da ce negde usput sresti mladog veleposednika Casanovu.On je bio jedan od tri sina bogatog vlasnika lanca restorana na Dalekom Istoku.Mlada Rosalinda,nije se zagledala u njegov novcanik,vec u njegove divne kesenjaste oci,koje kad bi pokisle,od prolecnog pljuska...delovale su kao dva kestena(jbt,,,kakav dasa).

Polako je spakovala svoje pinkle,koje svakodnevno nosi na faks i krenula lagano.

Epozoda 2

....................................trutj trutj trutj

Epizoda 3

..................................bla bla bla

Epizoda 850

(ne brinite,nista nista propustili u predhodnih 849 epizoda,tek sad se zahuktava)

Rosalinda: Casanova...vidis li sta nam rade? Ne daju nam da budemo zajedno forever!

Casanova: Ne brini moja lepa Rosalinda..bicemo nas dvoje zajedno..pa makar i na pustom ostrvu.Znas da sam obecao da cu te voditi.

Rosalinda: O moj Romeo..zasto si Romeo??Zasto si glasao za JAroslavu za najlepsu Zokilendovku?

Casanova:Morao sam prelepa Rosalinda...znas da sam bio smrtno zaljubljen u njenu sestru...to je bio samo jedan opak plan da se docepam nje.

Jaroslava(sobarica u vili gde zivi Casanova,inace rodjena sestra Casanovine zarucnice El Kroasane  ulazi u predvorje vile...i zatice Rosalindi i Casanovu u strasnom zagrljaju.

Jaroslava:Casanovaaaaaaa...grom te ne ubio! Sta to radis?

Casanova: Ma nista svajo..samo proveravam jel bi mogla Rosalinda da bude uspesna kao maneken/ka, voditelj/ica, foto-model...kontas?!?!?!?!

Jaroslava: Ma kontam ja..al ako sam lepa..to ne znaci da sam glupa!!!

Casanova: Ali svajo..iz njenog pogleda izvire suva inteligencija!  

Adam Don Pekinjos(otac Casanovin,vlasnik velikog bogatstva)...: Alo bre sinko...Ala ti toopis jbt, koliko vidim njoj je sve  u zivotu manekenstvo, televizija i tome slicno. Pa pile malo, i voditeljka (voditeljica) da bude, mora imati iole mozga. Manekenka i foto model meni dodje na isto, mada i za to treba imati mozga...treba znati izvuci bumbarima lovu.A njoj to ide izgleda odlicno..barata sa tobom kao dete sa igrackom... Elem, mani se ti nje  knjigu u ruke, ona mozda jeste lepa... za neciji ukus...licno meni je prenabudzena, ali to je samo moje misljenje. 

Rosalinda:Iskreno,Don Pekinjose, Vasa  me dusa ne zanima. ne poznajem Vas - ne poznajete me.... prema tome, ne sudite o mojoj inteligenciji na osnovu mog izgleda jer meni ne pise na celu moj IQ. Kad sam onomad pomenula voditeljicu, mislila sam na onu tipicnu ciji je zadatak samo da lepo procita ono sto na blesimetru pise. ali eto,,niste shvatili sta sam htela reci.I jos nesto, meni nije sve u zivotu manekenstvo i televizija. meni je cilj da svaki dan naucim nesto novo...i svaki dan ja ispunjavam taj cilj....a i jako mi je bitno da izletim na prvo mestu u Zokilend kvizu,kao i da postanem missica Zokilanda..us pomoc mojih prijateljica Sehelezade,Sanjolinice i ostalih...Sad me izvinite,imam preca posla. 

I odlazi iz vile....pretuzna..jer Adam Don Pekinjos nije voljan da se njegov sin ozeni njome.

Ulazi El Kroasana ....

 El Kroasana:Cika Adame, samo da znas, u kuci je malo losa atmosfera.
Adam Don Pekenjos: Ujka Praslin?
El Kroasana: Aha. Mada, prema meni je dobar. Kupuje mi Q5 semenke i svaki dan mi menja vodu.
Adam Pekenjos: Znao sam da se tom matorom liscu ne moze verovati. El Kroasana, idem da ostavim ovu opremu i da se presvučem. Onda idem da se pozdravim sa ostalim ukucanima. Vidimo se kasnije.

(gledacete u sledecoj epizodi...)

Rosalinda nije zapravo ona kojom se predstavljala....

Mladi Casanova tuzan je r je toliko zeleo da ona bude ljubav njegovog zivota....

Don Pekinjos upoznaje lepe strane sobarice Jaroslave....


KikiT77, 11god

Ju ju juuuuuuu {#bigsmile} jel mogu ja da dobijem ulogu u ovoj drami? {#bowl}

KikiT77, 11god
Ma ja bi mogla da budem El Kroasana, jedem semenke menjaju mi vodu i ljuljuskam se
delta, 11god
Ne moze! Ti si glavna uloga...cekaj tek da se zaplete..pa kad udje El Greko..i napravi pometnju!
KikiT77, 11god
HAHAHAHAHA
delta, 11god
moj da ti dam?
Zaratustra, 11god

Ovo ne valja, nije dobro! Cula sam za El Greca. Iz pouzdanih izvora znam da se pojavljuje u pilot epizodi i da je on za sve kriv! Rez. Sve ispocetka!

delta, 11god
El Greko ce da razresi bre sve...kakav crni rez...nema reza....kod Greka su sve karte na stolu..jednom je progledao kroz prste...jeeeednom...al ovo nece!
Zaratustra, 11god
E jes', to si u pravu... jednom za svaki dan u prethodne dve nedelje
tri_praseta, 11god

ja nishta skapir`o nisam osim da owaj don prasanjatz karbonare sprema neko sranje

delta, 11god
SBN1....polako...skapiraces
Zaratustra, 11god

Takodje, ovde je jos nesto sumLJivo. Da li je Don PekInjos jedna te ista osoba sa Don PekEnjosom ili su u pitanju blizanci {#wondering}?

delta, 11god
bravo...on ce na kraju da skapira da je on ustvari..sam sebi rodjeni brat(eto...deo nastavka si otkrila..pffff)
Zaratustra, 11god
Krenulo me... sta da ti kazem
slika, 11god

slika, 11god

slika, 11god

slika, 11god
i eto izgubili seee
tri_praseta, 11god
ne meshaj mi omiljenu seriju u owe sapunjare slichko lost rulz tako tje i tebe jedna seka (a mozhda je i bata) da odwede na pusto ostrwo pa tjesh da widish swog boga, gospodara muwa i belzebuba
slika, 11god
prase i ja obozavam ovu seriju nisam ni pomislio da je mesam sa ove sapunice al mislim lost je moj spas pa na taj nacin ga prikazao tesko mene
tri_praseta, 11god
da podelimo uloge...otjesh sojera ili dzeka? zawisi od toga ko je kejt
slika, 11god
hahahahah ja bi kad vise biram odabrao Jack a oko Kate cemo se dogovorit nismo djaba prijatelji
tri_praseta, 11god
oket meni je sojer ionako simpatichniji lik od doktora perfektzioniste... ako sam ja sojer onda je ONA dzulijet (prepustam ti kejt pa izaberi sam kojoj tjesh dodelish ulogu, samo nemoj poluandjeli)
delta, 11god

{#clap}

timotije_, 11god
Sta cemo mi bez mozga ?
NeznankA, 11god

mislim sta reci a ne zakukati (qqqqqqqqqqqq){#clap} pazi kad razmisljam da  se umesam i smuFam Casanovu {#hoho}

KikiT77, 11god
Misteriozno su nestali pa cak i provereni
Sehel, 11god

Jao deltolinjo, kada ti Sehelinda dodje! 

delta, 11god
dodji dodji moje luče..za tobom mi srce puče
Sehel, 11god
Trenutno sam malo zauzeta, brojim knjige bwe ! E da li se racunaju i one strucne i one i iz srednje koje nisam bacila jer imam tamo nacrtana neka srca, ili se racuna samo beletristika?
Zaratustra, 11god
Cekaj, stani! Odakle si krenula ti devojcice da brojis Meni MI se malo cini da si krenula otpozadi... kakva crna strucna odmah na pocetku! Slusaj, prvo da krenes od lektire. To je prvi korak. Kad to obavis, onda mi se javi da te dalje uputim. E da, moras to posle da zavedes u blesimetar! Ne, katastar..! Ne, kataaaalog! Jaooooo, zbunio sam se!
KikiT77, 11god

Ocekujemo drugi deo price {#confused1} {#whistling}

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.