delta - Blogovi

I OD MENE IMA GORIH


Ponedeljak.Slobodan dan za mene koja radim po smenama,za ove ostale prvi radni dan posle vikenda.Odlučila sam da spavam malo duže.Negde u malom mozgu čujem zvoni mi telefon....ne reagujem.Malo posle toga,stiže sms...ne reagujem.U jednom momentu,đipim iz kreveta onako rasčupana...uzimam mobilni...pomislim u sebi...Da li sam ja to danas trebala da idem na posao? Neko je uporan da me probudi na slobodan dan....grrr.

-Ja odlučio da dodjem posle sto godina da te vidim.Nadam se da si raspolozena da sa starim drugarom popiješ kaficu? Aj javi se kad pročitaš poruku.(glasila je poruka)

-Ustala...al se još nisam razbudila...raportiram samo! Kad imaš u planu da kreneš?

-Za otprilike desetak minuta,kod tebe sam za sat vremena...najviše.

-Ok...vidimo se....

Stižem u dogovoreno vreme,na dogovoreno mesto.Ne kasnim!Pogledam na sat...prošlo je čitav minut od dogovorenog vremena.Nešto mi je tu čudno.On ne kasni...i uvek je mrzeo kada ja ponekad onako akademski zakasnim.

Bacim pogled...ne vidim poznato lice...vidim samo neku dečurliju,obučenu kao kanarince...nešto tipa...''Sve mi boje lepo stoje''..Kao dečji akvarel na likovnoj sekciji u IV razredu osnovne...što bi Soyka rekla...sve grozotica do grozotice...Onda se jedna matorka od 50 i kusur godina natakarila na neke cipele...ortopedska peta...jedva se kreće...a haljina... kao da je opasala neki ukradeni stolnjak...i tako nabada ... Nedaleko od tih grozotica,pojavljuje se neki mladić...sav raspasan,sa cvikama na čelu...farmerice mu spale na po' kuka...taKa današnja moda...majca ižvakana,kao da mu je na pola peglanja,nestalo struje,jedan deo uvučen u te farmerice,drugi onako laganica visi...K'o ulični svirač iz Lajkovca...

Previše za mene...ne gledam više u tom smeru.Nabacujem i ja cvike,na oči..ne na čelo...uzimam telefon da vidim dokle je gospodin stigao...

-Msm,ima li smisla da te ovoliko čekam?Šta se desilo? Gde si? Dokle si stigao?  Da čekam ili da te ne čekam?

-Alo bre,kao navijena si.Polako...izgubio sam se.Skrenuo sam u pogrešnu ulicu,i sad ne znam gde sam.Ova navigacija koju imam,nije ''apdejtovana'' pa ulice u koje ja ulazim,ovde i ne postoje.

Grohoto se smejem.Znači,ne verujem!!! Pa do skoro mi je umirao od smeha,kada sam mu pričala,kako sam se zagubila sa Kiki do Batajnice...ili ono kad sam sa sestrom išla do Ljermontove,po njenu vozačku dozvolu,a stigle do Bubanj potoka,tj do naplatne rampe...(to nisam blogovala...niti ću...nije bilo do mene {#tt2})

-Ček ček...ti si se izgubio? I dalje se smejem...jer važi za velikog i nepogrešivog vozača.

-I...za koliko planiraš da se nacrtaš ovde? Msm koliko ti treba da se vratiš na pravi put ?

-Paaa,šta znam...oko pola sata-sat...izgovori onako ladno.

-Ti si lud!!! Ja bre nemam toliko vremena.Upali auto na turbo i stiži već jednom.Kafu sam ti poručila...nemoj da se 'ladi.Ajd baj.

Spuštam telefon na sto...gledam onako diskretno u sto pored mene.Deka muvka bakicu,koja je isto kao i on u nekim vrlo zrelim godinama.Doduše,ona malo starije izgleda od njega,ali njemu to ne smeta...Nešto počenje baka da ''koči''...razmeniše par glasnijih reči...ustade ona...promrlja još nešto i besno napusti sto gde je sedela.

-Jesu li to oni raskinuli sad?Deka je dobio korpu od bake?Realno...on i bolje izgleda od nje...mladji je garant...ona po izgledu kao da je jednom nogom na onom svetu,drugom sa dekom ispija kaficu.Kad ode na onaj svet sa obe noge...i Bog će joj persirati. Bi mi žao dekice...baš mi je delovao fino.

Zvrrrrrrrrrrrrnddddddddd....zvrrrrrrnddddddddd...{#phone}neka...neka zvoni malo duže..da mu vrnem makar ovako što ga čekam skoro pola sata .

-Ako me zoveš da mi kažeš kako te je zaustavila policija,a ti nisi bio vezan...pa ti sad pišu kaznu,plus su ti natovarili kaznu za prebrzu vožnju...zaboravi druže...sam se vadi iz svog sranjceta!

-Torokušo jedna...voleo bih da znam ponekad gde se gasiš!!! Stigao sam.

-Aleluja...Mogla sam se našikati ove Rosa vodice dok sam te čekala.

Stiže na dogovoreno mesto u ne baš dogovoreno vreme..objašnjava mi gde je skrenuo,a gde je TREBAO da skrene...Kad se sve stavi na papir...sabere,oduzme...prešao je više oko stotinak km...od predvidjenog! U prevodu...nisam bre najgora,ima gorih od mene!!!

 

 

P.S. Trebalo je da skreneš kod Albukerkija levo!!!{#tt2}

 

KikiT77, 11god

Hahahahahah a odakle je vozio nesrecnik, kad mu je trebalo 100 km do tebe {#bigsmile} Taj je gori nego mi onda {#tongueout} ev ti jedan smajli za cekanje 

delta, 11god
Ćuti...ne smem da kažem...ima da me robija A znaš li koliko se smejao samo meni i tebi...znaaaači,živa nisam bila tih dana.A za smajli....VEEEELIKOOOO HVALAAAA,znaš ti šta je vooolim Ljuuuubim
KikiT77, 11god
Hehehehe znam da volis Hello Kitty pa reko da podelim sa tobom ljubbbbb
delta, 11god
Obožavam je !!! Ponašam se kao neko deturište
KikiT77, 11god
Kupicu ti za rodjendan nesto od Hello Kitty
delta, 11god
Hahaha,hvala drugarice ,ljuuubac :****
KikiT77, 11god
nnc draga :*****
IceCold, 11god

Ubuduće, ko kasni neka obavezno ponese Kitty ili sloNjče, da odobrovolji deltu!

delta, 11god
Nek' si im rekla! Slončića i mačkica,nikada mi dosta
tri_praseta, 11god
shto ne reche za machitje, omatzila mi se machka
delta, 11god
Nije to obična mačka..već 'ello Kity
gipsy, 11god

Ne ne! Od tebe nema gorih! Svakom se desi da zaluta ponekad al' na tebi naftna industrija zaradjuje!

delta, 11god
hahahahhah..ovako je bilo kad smo Kiki i ja dolazile kod vas Ima bre i gorih...kakva si mi ti sestra,kad me jednom makar ne utešiš***
KikiT77, 11god
Da je bar jedan bio ispravan, bilo bi super Izvinite da vas pitam, a gde.... ( i ode zena)

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.