R.I.P. 1991 - 2015


I danas si imbecilu ceo dan proveo slušajući radio i tupo zureći u ekran.Smrt na rate. Zakačiš krajem uha vesti i u malom mozgu, koji je sačuvao svoje osnovne, primitivne funkcije, počne da se javlja kljucanje, svrab, bockanje.
Flešbek. Setio si se imbecilu kako si jednom bio ljudsko biće. Bilo te je strah, ali strah je po svojoj definiciji jednostavnije osećanje od depresije. Strah te tera na bunt, na borbu, na promenu. Setio si se kako si gutao suzavac, izbegavao polomljena rebra, da bi sutradan opet išao na isto mesto, sa istim ciljem. Imao si nadu, imao si motiv i cilj. Tih 90-ih mogao je neko da ti raspoluti glavu bejzbol palicom u prvom haustoru. A danas...danas te tom istom palicom siluju pred kamerama, direktno u ono što ti je ostalo od mozga. Kad bi se bar neko smilovao i prosvirao ti kuršum kroz glavu, isti onaj od kog si 90-ih bežao kroz blato ratišta. Tada si mogao da umreš u trenutku, a bio si živ. Danas, danas si fiziološki živ, a mrtav Refleksno gutaš splačine kojima te svakodnevno truju. Plutaš kao ..... neumitno prema svom kraju

Soya, 9god

Svaka čast!

quietly, 9god

Bravo!

tri_praseta, 9god

90-e na zhalost ponowo zhiwe u swom punom sjaju, samo shto ti ja i swi mi rodjeni 70ih i 80ih godina, nemamo wishe snage, muda i zhiwatza da uradimo bilo shta po tom pitanju jer imamo 20ak kila wishe, poroditze i mnogo wishe pameti i iskustwa nego pre 15-20 godina... i da, nemamo prokletu mogutjnost izbora, alternatiwu, opozitziju (nazowi kako hotjesh), pa se klanjamo wodji i nadamo se da tje barem da koristi lubrikante dok nas kara onako sagnute

Nije stvar u živcima, mudima, kilaži..stvar je u tome da nema više ni sa kim, ni protiv koga, a sve manje i zbog koga. Čemu da menjamo, kad smo u srži većinom pokvarena, zlobna, korumpirana, neobrazovana, lukava, sklona manipulaciji nacija. Ne postoji kritična masa ovih drugih, a od g..ana se pita ne pravi.

quietly, 9god

Pravi. Al' je normalan ne jede.

 BgH2O

chance, 9god

Travis Bickle
Popularni u poslednjih 30 dana
Najpopularniji blogovi

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.