AniRey - Blogovi

Radoznalost


Radoznalost je glavni temelj obrazovanja. A ako mi kažete da je radoznalost ubila mačku, mogu samo reći da je mačka umrla plemenitom smrću. 
Arnold Edinborough

I tako, radoznalost je ubila mačku iz poslovice, pa ipak, radoznalost je jedan od najvažnijih aspekata života. Kroz radoznalost i želju da se nešto pronađe, život se promoviše, obnavlja i najefikasnije prikuplja resurse. Nedostatak radoznalosti može voditi nedostatku življenja. 

Ono što mene interesuje je gde moze  radoznalost da nas dovede, do novih saznanja, napretka  i deja ili do zabadanja nosa u tuđe živote. Ili negde između? 

 

 

 

 

{#emotions_dlg.001_smile} Povod za ovaj blog je moja radoznalost ...) Ko mi je pozeleo lep vikend, a nije se potpisao. Rekla bih da mu se dogodilo isto sto i meni kad sam pisala blog pod naslovom Ponekad te zivot i nauci necemu....{#emotions_dlg.001_smile} ...Ako ovo citas. i ja ti zelim lep vikend !!!

branka-013, 15god

Nisam ti pozelela lep vikend, samo navatah slobodnog vremena da iscitam sve sto imas postavljeno

AniRey, 15god

Kissss{#emotions_dlg.10900}

 

 

 

 

AniRey

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.