R@CKY - Blogovi

 

Sta to bese LJUBAV?????


Pitas se "sta to bese ljubav"? LJubav je nešto najlepse,najuzvisenije,ljubav je osećanje koje se ne može meriti ni sa čim.Iako cesto boli,LJUBAV je jedina stvar na svetu koju ne treba objasnjavati i traziti joj razloge. Ona se pojavi niotkud,zagrlimo je,prihvatimo je,da bi posle nekog vremena otišla,ostavila nas u suzama,ispratimo je tužnim pogledom,ali ona jos dugo postoji u nama,i jos se dugo,dugo pitamo ZASTO. Treba izdržati taj bol,tu patnju,ali ne dozvoliti da te slomi jer ima hiljadu razloga da se živi. Svako od nas ljubav doživljava na svoj način,svako od nas patnju oseća na svoj način i svako od nas se bori s tim na svoj način! Ne gubi nadu,svako od nas će pronaći svoju pravu ljubav budite sigurni u to,samo je pitanje vremena kada i kako!!!!!
Tea_bg, 16god

Kada nekog volis zbog njegovih kvaliteta... to je zaljubljenost, ali tek kad pocnes da ga volis i sa svim njegovim mana - to je ljubav!

Tea_bg, 16god

Ljubav je i kad neko napise pogresno rec - sa njegovim mana umesto manama - a ti ipak razumes sta je hteo da kaze

R@CKY, 16god

ma cmokkk))))))))))

R@CKY
Popularni u poslednjih 30 dana
Najpopularniji blogovi

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.