KikiT77 - Blogovi

TRUE BLOOD! VAMPIRES SEDUCTION ADDICTION


Bila je noc, Amy se vracala sama iz grada kuci I ne sluteci sta ce da joj se dogodi. Koracala je ulicom koja je bila slabo osvetljena. U rukama je drzala kljuceve od svoje kuce, igrajuci se njima da odvuce lose misli. Kada je usla u kucu, pomislila je da je tu bezbedna, pustila je tihu muziku, obukla pizamu I sela da proveri e-mail. Otvorila je flasu dobrog crnog vina koje je inace bilo njena omiljena berba I u trenutku kada je sela na fotelju da uziva u muzici I vinu, dogodilo se cudo. Ispred sebe je videla veoma zgodnog, lepog privlacnog muskarca koj je bio visok, izuzetno zgodan, imao je dugacku kosu do ramena, prekrasno belo lice sa prekrasnim tamnim ocima i prodornim pogledom koji osvaja. Amy se u tom trenutku uplasila I nije imala snage da se pomeri. Posle nekoliko trenutaka smogla je snagu da ga pita kako je uspeo da udje u njenu kucu I sta ustvari zeli od nje. Seo je na drugu fotelju I objasnio joj je ko je on zapravo I sta zeli od nje. Rekao je da vec neko vreme on nju posmarta I prati I da mu se ona jako dopada I da je ona osoba koja ga je ocarala svojom lepotom. Objasnio joj je da on nije obicno ljudsko bice, da je ustvari dete mraka, to jest da je osudjen da zivi takav zivot vecno I da se hrani ljudskom krvlju. Amy se u tom momentu uplasila I pocela je da place I da ga moli da je ostavi na miru. Na sve to on joj je rekao da ce joj dati odredjeno vreme da ga upozna I da odluci dali je spremna da prihvati zivot kakav on zivi, jer je samo to jedini nacin da bude sa njim. Rekao joj je da ukoliko joj se ne dopadne sve to, I resi da zivi zivot kao sto je I do sada, obecao joj je da ce je ostaviti na miru I da ga nece nikada vise sresti u svom zivotu. On je bio zanesen njenom lepotom I bio je spreman da uradi sve sto ona pozeli. U tom trenutku Amy se smirila, bila je bespomocna da bilo sta uradi, samo je prihvatila njegov predlog jer joj se on zaista dopao. Dogovorili su se da budu iskreni jedan prema drugom I da spoznaju sve svoje mane I vrline, kako bi joj pomoglo da ona donese pravu odluku.

Poceli su da izlaze na mesta na koja ona ranije nije odlazila. To su bila prelepa mesta, parkovi okruzeni sumom I rekom koja protice kroz njih. Svako vece su odlazili na jedno mesto pokraj reke, razgovarali su satima, uvek su imali temu o cemu da pricaju. Amy je bila ocarana njegovom lepotom I inteligencijom, osecala je potrebu da provede svoj zivot sa njim, ali jos uvek nije imala hrabrosti da se prepusti mracnom zivotu.

Jednog dana ga je upitala dali postoji nacin da ostanu zajedno ako ona odluci da ostane to sto jeste, na sto joj je on odgovorio da ne postoji mogucnost za to da ostanu zajedno ako ona zeli da zivi ljudskim zivotom, jer on nece moci jos dugo vremena da suzdrzi svoju potrebu za ljudskom krvlju i da ce uraditi ono sto on ne bi zeleo da uradi njoj, da je povredi. Ponovio joj je da ukoliko ona resi da ostane I zivi svoj zivot kao do sada, on ce pobeci od nje I ostaviti je da zivi svoj zivot. Zamolila ga je da joj da jos malo vremena, jer jos uvek nije bila u mogucnosti da donese tako veliku odluku, na sta se I on slozio.

Prolazili su dani, njihova konverzacija nije prestajala, samo je Amy bila sve vise I vise ocarana njegovim sarmom, lepotom I inteligencijom.

Dosao je taj sudbonosni dan, kada je Amy cvrsto odlucila da mu se prepusti I predje u taj mracan zivot, ma kakav bio samo da bude pored njega. Dogovorili su se da se nadju na njihovom mestu u ponoc.

Amy je obukla svoju najlepsu belu dugacku haljinu, pustila je svoju plavu dugacku kosu slobodno da pada I krenula ka odredjenom mestu.

Kada je pristigla u njihovo ljubavno gnjezdo, sela je na mesto gde su obicno sedeli I cekala da se pojavi.

Kada ga je ugledala bila je ocarana njegovom lepotom, jer je izgledao lepse nego ikada do sada. Krenula mu je u zagrljaj I pitala ga kakav je cin. Poceo je da je grli I ljubi I u jednom momentu je stao I upitao je da li je sigurna I da li to zaista zeli. Odgovorila mu je da je on jedino nesto sto ona zeli I da je sigurna.

U tom trenutku sledi zagrljaj, strasan poljubac, UGRIZ, bol, strast, ukus ljudske krvi.

Amy je izgubila svest, on je uzeo u svoje narucje I polozio na mesto gde su provodili svoje vreme. Kada je otvorila oci osetila je da se ne oseca kao sto se osecala do sada. Bol je nestala, samo je primetila da se njeno telo promenilo, postalo je hladno I bledo. Poljubila ga je I zagrlila snazno I rekla mu je da se ne kaje za odluku, jer je on bio jedino nesto u njenom zivotu sto je ikada pozelela.

Posle nekog vremena su ustali I on joj je rekao: “ Vodim te sada u nas dom, gde cemo ziveti nas zajednicki mracan zivot pun ljubavi, strasti I potrebe za krvi”.

Nestali su u mraku u nepoznatom pravcu, gde obican covek nikada nije bio.
http://1.bp.blogspot.com/_VlZ5Wo52hi0/Srbp4ydJ_tI/AAAAAAAABno/w9tho3K96rs/s400/trueblood-mouth2.jpg

 

Edited by KikiT77, 2013-03-07 19:01:35

Mali_Mrav, 14god

bvo kiki super je backi )

KikiT77, 14god

Hvala puno :******

tri_praseta, 14god

"Ispred sebe je videla veoma zgodnog, lepog privlacnog muskarca koj je bio visok, izuzetno zgodan, imao je dugacku kosu do ramena, prekrasno belo lice sa prekrasnim tamnim ocima i prodornim pogledom koji osvaja"
znachi zhene chuwajte se owakwih tipowa.....mnogo smo bolji mi ruzhnjikawi, niski. debeljushkasti, kratke kose (protjelawi) modrog i naduwenog lica od alkohola i swetlim wodnjikawo plawim ochima.....barem ne dawimo lepotitze

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.