Gargamella - Blogovi

Vranjanski BrLOG


Odma da si znajete ovoj vranjanski nese pise s golemo slovo nego takoj se pise pocetak naslova,odma da se rascistimo sa nepismenost

Resi nesto da vi napisem po naski totalno bez padezi posto mi jedvaj i dva padeza znajemo.

Takoj kude god da se pojavimo smo si cirkuska atrakcija.

Besmo jedanput na neke pripreme sa odbojku i takoj na treninzi dok si ganjasmo lopte pa si se utepamo il si gu promasimo i samo si vikamo kuku i lele,vidis ne tuj kude se mucimo ko zamorciki sa odbojkasice iz crvenu zvezdu,sve se polomismo al kuku i lele ne ga ispustamo.

Takoj ne i prozvase ,ekipa kuku i lele,smejase ni se onija ljudi deset dana,sto od kukulekanja sto od blam sto si neznajemo odbojku.

A tek ako ne nesto pitav,kude ste stavile onoj, a mi si vikamo toj smo stavile na onoj,mi si se odma znajemo kude si toj stoji al oni jadni sa nas,sto cev,bolje da nista i ne pitujev.

Elem,resi ja malko da se pogospodim pa si dodjo malko severnije,mislim se lele sd mora pazim kako pricam,gospodja da budem.

Oni mi se smejev gospoda na moj naglasak a pitujev me: A za cega ce ti to Lele,lele pa koj ve bre toj naucija i vi se frljate sa padezi

Ali ako gi toj spomenes ocev odma "infrakt" da dobijev. Lele,lele infrakt

A kad vi nudiv kolaciki,uglavnom su toj "oblatne" dok ne vido kolaciki sa svoji oci nikad nebi znala da su toj oblande bre!

A "sangarepa"uvek skupa kod nas srbijanci kazu pojeftinije,lele,lele "srbijanci" nesam znala pasos da ce mi treba za severnjaci,od koji li su oni

I takoj,cuda svuda,po vaski il naski ce se razbiramo nekako,nedaj boze  samo da se karamo,toj smo od makedonci preuzeli.

I  za kraj da vi ispricam jedn vic:

Kukaja pirocanac na most,lele ispaja mi burek,lele burek mi ispaja. Cuja ga neki covek i prisija pa ga pitaja : A bre, sa sto ti budek ispaja?

Pirocanac mu vika: S dete. Lele moj burek!!!

Aj pa takoj...

LELE STO SE SLATKO ISMEJA HIHIHI

Art_Alfa, 14dan

Hvala za ovaj tekst, najmijala sam se slatko. lele...

Gargamella, 14dan

Drago mi je

Gargamella, 14dan

Kuku ,nije valjda

saii, 6dan

Gargi od svega toga razumio sam samo kuku lele znači nepismen sam

Gargamella, 6dan

Sai,druze moj...robotu neobecani neje ovoj tekst za pismeni,znaci i kuku lele ti je previse

saii, 5dan

bit ce robot prije nego ja  shvatim taj tvoj blog hahahahha

Gargamella
Popularni u poslednjih 30 dana
Najpopularniji blogovi

Copyright Zoki Games © 1995-2021. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.