Gargamella - Blogovi

Vranjanski BrLOG


Odma da si znajete ovoj vranjanski nese pise s golemo slovo nego takoj se pise pocetak naslova,odma da se rascistimo sa nepismenost

Resi nesto da vi napisem po naski totalno bez padezi posto mi jedvaj i dva padeza znajemo.

Takoj kude god da se pojavimo smo si cirkuska atrakcija.

Besmo jedanput na neke pripreme sa odbojku i takoj na treninzi dok si ganjasmo lopte pa si se utepamo il si gu promasimo i samo si vikamo kuku i lele,vidis ne tuj kude se mucimo ko zamorciki sa odbojkasice iz crvenu zvezdu,sve se polomismo al kuku i lele ne ga ispustamo.

Takoj ne i prozvase ,ekipa kuku i lele,smejase ni se onija ljudi deset dana,sto od kukulekanja sto od blam sto si neznajemo odbojku.

A tek ako ne nesto pitav,kude ste stavile onoj, a mi si vikamo toj smo stavile na onoj,mi si se odma znajemo kude si toj stoji al oni jadni sa nas,sto cev,bolje da nista i ne pitujev.

Elem,resi ja malko da se pogospodim pa si dodjo malko severnije,mislim se lele sd mora pazim kako pricam,gospodja da budem.

Oni mi se smejev gospoda na moj naglasak a pitujev me: A za cega ce ti to Lele,lele pa koj ve bre toj naucija i vi se frljate sa padezi

Ali ako gi toj spomenes ocev odma "infrakt" da dobijev. Lele,lele infrakt

A kad vi nudiv kolaciki,uglavnom su toj "oblatne" dok ne vido kolaciki sa svoji oci nikad nebi znala da su toj oblande bre!

A "sangarepa"uvek skupa kod nas srbijanci kazu pojeftinije,lele,lele "srbijanci" nesam znala pasos da ce mi treba za severnjaci,od koji li su oni

I takoj,cuda svuda,po vaski il naski ce se razbiramo nekako,nedaj boze  samo da se karamo,toj smo od makedonci preuzeli.

I  za kraj da vi ispricam jedn vic:

Kukaja pirocanac na most,lele ispaja mi burek,lele burek mi ispaja. Cuja ga neki covek i prisija pa ga pitaja : A bre, sa sto ti budek ispaja?

Pirocanac mu vika: S dete. Lele moj burek!!!

Aj pa takoj...

LELE STO SE SLATKO ISMEJA HIHIHI

Art_Alfa, 2god

Hvala za ovaj tekst, najmijala sam se slatko. lele...

Gargamella, 2god

Drago mi je

Gargamella, 2god

Kuku ,nije valjda

saii, 2god

Gargi od svega toga razumio sam samo kuku lele znači nepismen sam

Gargamella, 2god

Sai,druze moj...robotu neobecani neje ovoj tekst za pismeni,znaci i kuku lele ti je previse

saii, 2god

bit ce robot prije nego ja  shvatim taj tvoj blog hahahahha

Gargamella, 2god

Nesto sam uslikala,no nikako da skontam kako da podelim

saii, 2god

tony*, 2god

Pa sad, mooože biti da mi severnjaci pravilno divanimo, al i ne mora Podseti ti mene kad mi jednom došla kumica iz Pirota. Odselila se tamo kao dete pa se dogovorili da se posle mnogo godina opet malo družimo. Danima ona jadna sve nešto pazi kad priča pa polako, ko da o svakoj reči razmišlja pre nego što je izrekne. I ja se mislim što se tolko muči pa govorimo istim jezikom razumeću je svakako. Bila sam uverena da se bez rezloga pati sve dok nisam čula kako sa majkom razgovara preko telefona. Čula jesam razumela ništa nisam 

Gargamella, 2god

Jadna kumica,tacno je razumem

Antonio, 2god

hahah ,,,ja sam tu blizu Vranje .al  za informaciju ne pise  i ne prica  bas tako svaki covek,,, a nije ni cudno ako se tasko prica  i pise  jer vranje je blizu makedonije i koosova i mora da se malo mesa jezik ..i nislije pricaju drugacije nego beogrd  novi sad  itkd....

Gargamella, 2god

Ima svega i makedonskog i turskog...ne prica svako da,sve u svemu je simpaticno i zanimljivo za one koji zive u drugim delovima Srbije.

Gargamella
Popularni u poslednjih 30 dana
Najpopularniji blogovi

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.