zvoncica zvoncica - Zid

Prosetas mi tako u mislima.Nekad osetim tugu,nekad setu a nekad milinu.Volim kad utonem u te modre plave oci i zaglibim se kao u zivo blato .Nema nazad. Ostacu tu u tim plavim dubinama da sanjam one nase sne.Pusti snovi .

Mrzim sto sve primetim ,pa ne mogu uzivati u zabludama kao sav normalan svet.     Carls  Bukovski

PRE NEGO STO OSTARITE POTROSITE MLADOST......   DUSKO RADOVIC

OVAJ ZIVOT ZIVIM PONEKAD KAKO HOCU A PONEKAD KAKO MORAM.PONEKAD GA SAMA OBOJIM ,A NEKADA MI BACE BOJE PO NJEMU.I DA VIDIS NEKAD GA ULEPSAJU A NEKAD USERU.TAKO TI JE TO.

NE HODAJ NA PRSTIMA VEC GAZI. TAKO SE KROZ ZIVOT HODA.

Dar davanja . Ko to spozna i raduje se,taj zna za srecu i nadu u bolje sutra.

NEMOJ DA KUNES OCI MOJE SNENE KAD KISA PODA JA SAM OBLAK TVOJ.

Da pocnem pitanjima? Da li vam se dogodilo da dobijete savet a niste ga trazili. Da vam neko isprica tudji zivot a ne svoj .A osobu i ne poznajete?Da vas neko ocenjuje ,kritikuje ,prica o vama a niste izlozbeni rekvizit?E toga sam se bas naslusala.i nesto razmisljam zasto je to tako?Dal to neko trazi sebe u drugome ,ili pak uporedjuje ,zavidi ,a mozda se i raduje ili zali .Ali nije mi jasno dal svoj il moj zivot .

Sinorita, 8mes

IceCold, 9mes

Srećan rođendan Zvonce!

Copyright Zoki Games © 1995-2022. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.