zvoncica zvoncica - Zid

Oni sto su nam iza ledja i mimo vidokruga , s pravom su tamo .Tamo im je mesto.

Cesto cujem pitanje ;Cija si?  Njegova ,nena njihova ili pak samo svoja?Da jesam njegova i njena i njihova i bas mi je drago zbog toga .Pripadati nekom to nije bas Bogom dano svima ,to je privilegija.I  ja sam bas srecna . Njegova ljubav, njena sestra.njihova baka.komsinica,prijateljica....A budem ja i svoja ,ponekad i svojeglava .Da bas tako treba.

jutranji, 2mes

A kad jednom iz srca krene  ono ideeeeee i stigne bas tamo gde treba .Neko u zaborav ,neko u nadu ,neko u zelju a neko secanje.

Da li mi uopste umemo da zivimo za druge ? Ili zivimo samo za sebe ? Da li je to strah ili moc?

Necu dozvoliti da mi jedno neprijatno iskustvo uzme ono sto mi dusa zeli.Ta losa iskustva nisu tu da nas oduce od onog sto zelimo vec da zivot ucine jos boljim.I ta doza sigurnosti koju imam tacno znam sta sam rekla, pozelela i naumila .Gazim napred i ponekad se osvrnem, jer nije lose videti sta ostavljam za sobom.

Birajte vi ,ne cekajte da budete birani.Osecaj je bolji pa makar bili i razocarani . A ako je izbor pravi zadovoljstvo  vece.

pozdrav svim zokijevcima6oyg3FG87mA

SRECNA NOVA GODINA 

Useli se u meni neki nemir neka tisina.Mislim sve je stalo, a nije.Srce kuca mozda i jace nego do sada. Misli lete negde u proslist, korak po korak kroz moj zivot.Dodjose do raskrsnice .Dva putokaza .Jedan sreca, drugi tuga.Gde krenuti ?NAZAD.!

Copyright Zoki Games © 1995-2021. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.