zvoncica zvoncica - Zid

Dar davanja . Ko to spozna i raduje se,taj zna za srecu i nadu u bolje sutra.

NEMOJ DA KUNES OCI MOJE SNENE KAD KISA PODA JA SAM OBLAK TVOJ.

Da pocnem pitanjima? Da li vam se dogodilo da dobijete savet a niste ga trazili. Da vam neko isprica tudji zivot a ne svoj .A osobu i ne poznajete?Da vas neko ocenjuje ,kritikuje ,prica o vama a niste izlozbeni rekvizit?E toga sam se bas naslusala.i nesto razmisljam zasto je to tako?Dal to neko trazi sebe u drugome ,ili pak uporedjuje ,zavidi ,a mozda se i raduje ili zali .Ali nije mi jasno dal svoj il moj zivot .

IceCold, 4mes

Srećan rođendan Zvonce!

Hvala

Oni sto su nam iza ledja i mimo vidokruga , s pravom su tamo .Tamo im je mesto.

Cesto cujem pitanje ;Cija si?  Njegova ,nena njihova ili pak samo svoja?Da jesam njegova i njena i njihova i bas mi je drago zbog toga .Pripadati nekom to nije bas Bogom dano svima ,to je privilegija.I  ja sam bas srecna . Njegova ljubav, njena sestra.njihova baka.komsinica,prijateljica....A budem ja i svoja ,ponekad i svojeglava .Da bas tako treba.

jutranji, 7mes

A kad jednom iz srca krene  ono ideeeeee i stigne bas tamo gde treba .Neko u zaborav ,neko u nadu ,neko u zelju a neko secanje.

Da li mi uopste umemo da zivimo za druge ? Ili zivimo samo za sebe ? Da li je to strah ili moc?

Copyright Zoki Games © 1995-2021. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.