zoki - Blogovi

ZOKijevci sto provodite svoje vreme ovde


 

      Hakeri su napali Zoki…opet.Mi smo uspeli da se odbranimo…opet. Nista novo. Znamo tacno ko je glavni krivac. Znamo njegovo ime, prezime, adresu…cak imamo i dokaze i tragove koje je sam ostavio. Cilj mu je bio da ugasi Zoki.com, a usput je i mnoge ZOKIjevce izbacio...Mogu samo da kazem da cemo se protiv ovog i ostalih hakera boriti ozbiljno, svim pravnim sredstvima.  Mozda smo i sami krivi za ovo sto se dogodilo, ocigledno je da  smo bili nespremni i nedovoljno osigurani. Napad se dogodio kad smo prebacivali ZOKI  na nove servere pa smo u tom momentu bili dodatno “ranjivi”.  Ko radi taj i gresi… Napravili smo bolju zastitu i  protekciju nasih korisnika. Trudimo se, koliko mozemo, da se popravimo…Znate i sami da ZOKI nije jedini koga napadju , prave probleme i drugima koji su i veci i jaci od nas…Jednostavno, hakeri  nas ne ostavljaju na miru…a  ni mi njih. Sa druge strane , ne bi trebalo da dozvolimo sebi da nas to demoralise, ZOKI  napreduje, siri se…Iz dana u dan  “rastemo” , druzimo se, lepo se zabavljamo… Opet vas podsecam saljite komentare . Mi zaista citamo I uvazavamo sve vase predloge, ne ignorisemo nikoga…Vi ste ti, dragi ZOKijevci sto provodite svoje vreme ovde, javite se, pisite sta vam se svidja , sta vam se ne svidja… Toliko od mene.Pozdrav!

 

Zoran Zoki Pavlovic   

                                                                                                

_maca, 16god

ma ne brini zoki bre ne moze nam niko nista jaci smo od sudbineeee .....

volimo mi ovaj sajt ne moze nas jedan finish zaostali oterati ))

Meta, 16god

Ne brini. Tu smo i ostat cemo {#emotions_dlg.clap}. Dok su tu prijatelji, niko nas nece spreciti. A one iznimke, ne brini, sami ce sebe izbaciti {#emotions_dlg.001_tt2}. Kao tu nikada nisam upoznala prijatnijih ljudi. Posebno soba Voyager. Saljem im {#emotions_dlg.001_tt1}, kao i vama koji se toliko trudite, da nam polepsate dane druzenjem, igrom i postovanjem jedan do drugog. HVALA.

 

 

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.