Admin - Blogovi

Poslednji "blog"


Elem, da se ja oglasim ovde, po posledni put kao da pisem blog, sto nije blog, ali cete svi brze procitati.

Lepo je Jovana Djavo rekla da joj je muka da cita ovakve blogove u kojima se samo svadja neko protiv nekog, takmicenje u iznosenju prljavog vesa i ostalog. Verujem da je vecini. No, vise nece moci.

Od ovog mog "bloga", pa na dalje, vise NECE BITI DOZVOLJENO pisanje blogova na ovakve teme. Sve probleme koje imate na zokiju, postoji forum za to, to je mesto za diskusiju, pa vas sve molim, da ovakve diskusije preselite na forum.

Svaki naredni blog na ovakvu temu bice obrisan, bez upozorenja i mogucnosti da ga vlasnik iskopira na forum.

Admin, 16god

Tako je eddie, Pera se zeznuo i umesto u policiju otiso da kupi hamburger

Salu na stranu, nikog nisam prozivao, niti sam imao nameru, samo sam krenuo paznju da su blogovi postali mesto za ono cemu inace ne sluze - svadju, prepucavanja, vredjanja i sl. I jeste, i ja sam ih pisao, ali nisam ni ja razmisljao do cega to moze da dovede, a eto, dovelo je i od mojih kao i od drugih blogova na temu "problema" na zokiju.

Tako da ,,, nema vise. Dosta bilo.

Amin.

p.s. one mere koje je MJ navela ce se sprovesti u delo. na zalost nemam 100 ruku i 48h dnevno, ali radim an tome da ovo poboljsamo do maximuma.. da bude Do Yaya!

branka-013, 16god

Bravooooo evo jedne desetke za ovo

_maca, 16god

ma ja bash navratim uvek na forum da vidim iam li sta novo)) ipak je tacno da ovo mesto jeste najcitanije ali nije sve za ovde 

aurrora, 16god

Ako se ponovi da na ExYu1 ili nekom drugom lobiju ide slicna prica puna neistina o nekome ili operaterima ,kako demantovati ako ne blogom ? , osim na forumu koji niko ne cita

 

 

Repitanje:

MJ, sto ti je uopce stalo objasnjavati ikome ista, odnosno ljudima koji ti zapravo ne bi trebali znaciti nista?

Sto bih ja trebala recimo jednom nicku sa sajta koji je svojevremeno bio baniran u vrijeme dok sam ja bila samo logirana, a  fizicki tko  zna gdje odlutala i koji me mjesecima proziva, onako " hrabro" ne nickom ( valjda se boji biti baniran opet ), vec se sluzi uvredama na racun moga izgleda. Sto dalje da ti objasnjavam i trebam li ista objasnjavati? Meni decka zao....em trosi vrijeme, em trosi zivce, em pokazuje javno svoju mentalnu uskracenost, niti svjestan da ja iza ovoga monitora umirem od smijeha.

 

Onaj tko te voli, voljet ce te svakako....onaj tko te ne voli uvijek ce naci razlog zbog kojeg te nece voljeti. Nije li pomalo i apsurdno ocekivati da te svi vole?

btw........za dobrim konjem se prasina dize

Admin, 16god

Meri... na facebook i na myspace nema tolikog zblizavanja ljudi kao ovde, to mogu da tvrdim. A to je najveci uzrok svemu ovome, jer se sve nekako "jace" oseca.. i ljubav i bes i mrznja i zavisnost.. sve. Tako da zoki ne moze da se poredi ni sa facebook ni sa myspace. mozda sa vujinim sajtom, ali samo mozda.

ja sam obecao sta sam obecao to cu i ispuniti. Sad sam u finansijskim problemima, i firmu zatvaram  i .. svasta nesto.. cim izadjem iz tog problema bicu zasigurno puno aktivniji oko samog zokija, kako multiplayer tako i my.zoki.

Ko god da ode, bice mi zao, a verujem i drugima... Znam da kad nesto volis.. mora da boli.. ali to je ljubav, zar ne?

Admin, 16god

Iskreno ne vidim sta je to problem u mojoj reakciji. Jos uvek ne znam o kojoj se vrsti nepravde radi? Ko koga? Cime? Kako? Svi pricaju o nekoj nepravdi a niko ne navodi nista konkretno, sve je to IMAGINARNO. I sta to znaci "Svi znamo sta su neki opovi nekad radili i dan danas imaju zeleno svetlo za to"? Samo se postavljaju neke hipoteze, nista konkretno, a bez konkretnog nema resenja, tj nema postavljene granice. Gde da je postavim? Kome da je postavim? Bez konkretnosti i nema resenja, to je kao lov u magli.

Ko ima nesto konkretno neka ili kaze javno ili mi napise mail sa KONKRETNIM stvarima.

Admin, 16god

Da li ce mi neko objasniti o cemu se radi ili ce pljuvacina po meni ici i dalje "ti si kriv, znas sam zasto". Ako nekog treba da branim zato sto neko prica o njoj negde ili o nekom njenom, to je malo suludo. Niti ima veze sa sajtom, niti samnom, a ako je neko nesposoban da se ili odbrani od toga ili ne zna da ignorise sve te idiotizme, to nije moj problem. Da li sam pokusao da objasnim MJ sta da radi, da ih kulira i da se ne osvrece? Da, jesam. Da li me je poslusala? Ne, nije. I sad sam ja kriv? Zelim da cujem bilo sta lose sto sam ja izneo na racun MJ. Da li je ona meni pomagala? Jeste. Da li sam ja njoj? Jesam. Nikad se nismo prepirali i svadjali. Uvek sam imao vremena da je saslusam i pokusam da posavetujem. Uvek. Za to postoje kilometarski logovi na Skype.

Molim da ako neko ima nesto konkretno neka mi kaze konkretno sta i kako, ovako vise postaje da bude smesno.

KikiT77, 16god

Admine mi se nepoznajemo, razmenili smo jednom dva puta par reci. Mogu samo da dam komentar sto se tice Mary, krajnje nije fer i nije zasluzila da joj neko s kim je radila i pomagala uzajamno na neki nacin okrene joj ledja. Mary je napisala taj blog iz revolta sta se desilo, jer se osetila poveredjenom ne samo zbog sebe nego i njenih opova, sto je i normalno ona je ta sto treba da ih zastiti. Iskazala je svoje misljenje i mislim da joj se ta osoba javno izvinila, ali neshvatam zasto si morao da napravis svoj blog koji indirektno se odnosi na Mary kao sto si naveo "Iznosenje prljavog vesa" to si mogao da resis na sasvim drugi nacin da joj kazes to na pvt ili kako i da je, sa ovim blogom si samo pokazao da podrzavas ljude koji su je napali. Iskreno na nedodjiji sam nasla normalne ljude sa kojima mozes da komuniciras i zabavljas se sto nema ni na jednom drugom lobiju, i to sto neko hoce da sve to unisti iz ciste ljubomore, bi trebalo da bude spreceno sa tvoje strane a ne podrzano. Nadam se da ces dobro razmisliti o svom gestu i da ces da sednes i popricas sa Mary, jer ako ona ode znaj da cemo svi mi da odemo, pa neka zoki preracuna koliko ce izgubiti, jer nesto sto nemogu da podnesem to je nepravda. Pozdrav

Admin, 16god

Ja nikoga nisam napadao, samo zelim da znam o cemu se radi, ko koga i gde ilajava. Za jednu osobu znam da prica okolo svasta, ali nema nigde to napisano. To en znaci da ne verujem, dapace, ali ako Marko nekom trecem licu prica kako je Janko takav i takav, jel treba da idem i da bijem Marka? Da mu kazem no-no! ?? Pa ako se o nekom prica to sam ja, samo sam naucio da ignorisem te pricice i resen problem. I recite gde su to operateri pricali neistine, to me samo zanima, da nisam nesto ropustio, i treci put molim, i necu vise, recite vise sta konkretno. Ovo ne vodi nicemu. Ali nicemu. Sve sto pricate su prazne price bez neceg konkretnog.

Admin, 16god

Ja se ne ljutim na vas, nisam nijednog momenta to rekao, ne stavljajte mi reci u usta. Ako neko zeli da se naljutim na vas i "oteram" vas, taj se grdno vara i ocigledno me lose poznaje. A ako nisam pomagao MJ... neka ona to sama kaze, ne drugi u njeno ime.

Koliko sam uspeo da vidim iz svega... ocigledno je problem sto nisam zabranio nekima da pricaju neke neistine (sto i nisam cuo, ali je nebitno sad). A ako zabranim... to ce onda biti represija, sto bi rekao hartbrejker. Sloboda govora treba da postoji, ali sve to ima svoje vreme i mesto GDE. I pitanje je sta je prava istina? Da li laze zika ili laze pera? ili niko ne laze ili obojica lazu?

Admin, 16god

Meri, prljav ves se opste ne odnosi na tvoj blog, nego sveobuhvatno na blogov e koji su isli od samog pocetka. Hocu reci.. korpa se napunila, nema vise mesta. Dosta je bilo. Definitivno si me pogresno shvatila.

Admin, 16god

citiram:

Ja tebi nisam pomagala? nisam sajtu? samo si ti meni? ok

ja sam na jednom komentaru bloga lepo napisao "da si ti meni pomagala oko sajta, a i ja tebi"... no taj komentar je neko obrisao.. ne sa ovog bloga, to mogu samo ja, sa nekog drugog, ne secam se vise kog.. oci mi ispadose ne nadjoh... ali ako tako mislis... onda stvarno ne znam sta dalje da kazem.

ja u prethodnom komentaru nisam napisao da smo se obostrano pomagali, jer nije bilo u kontekstu, u svakom slucaju, neka ostane kako ti mislis da ja mislim. Zao mi je.

Admin, 16god

Nijednom recju nisam porekao tvoje zasluge za sam zoki, a pogotovu za my.zoki. Cinjenica jeste da smo dobro saradjivali, ja sam imao ideje, ti si imala podosta ideja, a i drugi su pomalo davali, medjusobno su se te ideje i izdpounjavale, da nije svega toga tesko da bih sam osmislio sve. Zasluga za sam my.zoki pored mene programera, imaju i svi njegovi "idejni pomagaci" a ti jesi jedan od najvecih.

Nikad nisam ni porekao da si nas (me) branila na drugim sajtovima i za to sam ti se i sto puta i zahvalio. I nikad nisam porekao da jesi pomagala novim korisnicma, dovlacila ljude sa drugih sajtova da se igraju na zokiju, objasnjavala im, delila kredite uz moj blagoslov. Da li sam to nekad negirao? Da li sam se kolko se moglo i finansijski zahvalio?

I posle svega da mi ne verujes da ono za prljav ves nije bilo za tebe, nego da se generalno odnosi na sve dosadasnje blogove, cak i nakon dugog razmisljanja? Nije fer. Nikako.

Admin, 16god

Nama se niko nije podsmevao vec vredjao i pretio, sto je mnogo gore, ali zivi smo i dalje i idemo dalje.

Nije mi bila namera da kazem svima da ti dajem platu jer i nisam, ali vidim da svako moze na 100 nacina da protumaci bilo koju izjavu. Ja ti jesam rekao da ne dajes vise za lobby jer radis puno za sajt, dovlacis ljude, pomazes meni i da te pare potrosis na cokoladu za decu plus da delis pomalo kredita novopristiglim. Ali vidim da se moje reci okrecu kako se tebi hoce, tj kako zelis da drugi to razumeju, onda nema vise sta da pricamo. Zao mi je.

_maca, 16god

Cini mi se da ovde pocinjete previse da ulazite u rekla kazala ,ne slusam priche i pricjice oko nekoga pa nisam bash upuchena u tracheve ali mije smeshno da nekoga pogadja neka izmishljena pricha , ima nas ovde svakakvih i ako se neko nekome zameri krechu prichicce ovaka je onaka je , licno mislim da se ne treba obazirati na to vec jednostavno ignorises te osobe i ides dalje . Ja sam na exyu najvise i volim taj loby nisam primetila da se opoerateri ismejavaju nekome ili da su spominjali operatere sa nedodjije sto i ne bi smeli ,kao ni pisaati o nekome na javnome kao operater .

Mary Jane ,ne znam sta te je najvishe pogodilo i sta se desavalo ali mislim da je glupost da napustas ovaj sajt jer znam koliko ga i ti volis i koliko ti je stalo do njega...

Sta da kazem osim da sam ovde da se zezam ,druzim i igram i ne interesuje mi niciji privatan zivot 

luda_mama, 16god

Strasno bih volela da se ovde vidi log od te veceri !!! Povraca mi se...Nemam nameru da komentarisem ono "ona je deo klana sa ex-yu1"...Kakvog klana?? Jel to postajemo paranoicni?? Ne znam da postoje klanovi, ali...verovatno sam neinformisana....Sobzirom da je cela ova ujdurma zapocela zbog onoga sto je receno na javnom te noci, molila bih te Admine da pregledas log (cisto da bi i ti bio upucen u razloge celog ovog, nazovi haosa), a ako je moguce, mozda bi mogao i da ga stavis ovde - cisto da ne bude rekla-kazala. Zlonamerni ljudi stvari umeju da interpretiraju onako kako im odgovara, ali necu ulaziti u to: ko, sta gde i kako - ne interesuje me. Rekla sam ono sto sam imala, posmatrano iz svog ugla...Meni je savest cista a to mi je najvaznije.

soulless, 16god

Ovako...

1. O klanovima... vidim da se ovde pljuste kvalifikacije kako se kome svidi... Meri zalis se na neku nepravdu i pricas o nekim klanovima i sta ti ja znam... Ja nemam nikakav kalan nit sam deo istog, niti znam da postoji. Koliko znam u kecu nije legalizovano vredjanje na cemu ti potenciras. Dok u nedodjiji ima 20-30 korisnika (probranih kako kaze) onih koji znaju zasto su tamo, u keca dolaze svi... ama bas svi... i dobronamerni (oni koji dolaze ad se igraju i druze), oni koji to bas i nisu (dolaze da provociraju svadje i raspave, da vredjaju), dolaze u raznim agregatnim stanjima, sa ko zna kojim problemima, dolaze novi, dolaze stari (u starim i novim odelcima), dolaze opovi iz privatnih lobija (da nesto cuju ili nauce).. bude ih uvece i po 130-140. Uglavnom, osim dobronamernih, svi ostali bivaju opomenuti ili sankcionisani. Desi se i da nesto promakne... ranije sam vec pisao da ni jedan operater nije izgubio status za slucajan propust ili ne namernu gresku ali za suprotno ga je izgubio svaki. Ako neko kaze da u kecu postoji klan ja kazem da je kod njega sekta... i to moze do beskonacno... Mislim da je retko ko u kecu ljubomoran na to sto vi imate u  privatnim lobijima... osim ako ne postoje neki privatni razlozi. Da je suprotno i odnos u broju  igraca bi bio drugaciji.

2. u vezi likova koji daju nule... apsolutno si u pravu... Ideja sa ocenjivanjem, ma koliko podsticajna bila i u biti pozitivna stvar... uvek se nadje neko iz razloga za koje ne zelim da me zanimaju, da zloupotrebi da obezvredi da stvori kontra efekat. Nasa je greska sto u startu nismo to sprecili. nadam se da ce pasti dogovor oko toga i da cemo pokusati da ispravimo nepravdu.

Toliko.

Admin, 16god

Zao mi je sto ovo kazem, jer stvarno nemam nista ni protiv MJ ni protv Cesarice ni Bele VIle.. nista...

Ali, voleo bih, da jedno vece, petak, subotu, bilo kada, one preuzmi lobby exyu1, da svi operateri izadju i da NE ULAZE NIKAKO celo vece. Da vidimo onda kako se to radi i kako se pravi dobar lobby. I verujem da posle ne bi nikako imali prava da podcenjuju bilo ciji rad i trud. lako je u lobbiju sa 4 operatera + 3 PROBRANA korisnika... treba biti operater kad ima 2 operatera i 140 korisnika.

Admin, 16god

Mislim da je ova prica prevrsila sve mere. A pocelo je sve jer je Verba, "svesno" vredjao njenu decu u nameri da unisti reputaciju MJ.

Skinite log ovde

Na gornjem linku je kompletan log iz keca od momenta kad je Fiish prestao sa banovanjem pa naredna 2h. U tom tekstu se lepo vidi sta je bilo, nema rekla kazala. Pljuvanje po mami, koja je sve vreme pitala ko je Shefitza jer nema pojma o kome Verba prica, a posle bila blacena da se kao OP smejala zajedno sa "izgrednicima" i time ponizila MJ, je cista laz - koju nije MJ izmislila - nego su joj tako preneli. A ti sto su joj preneli, inace njeni operateri, su se posle sat i vise se zezali sa Verbom javno, a ovde je brane? Pa ko je ovde lud a kome noge smrde? Meni definitivno smrde noge.

U konktestu i momentu kom je sve toi izneto Verba nije ni sa gramom uvredljivog tona rekao te cuvene price o svastici i musavoj deci, cak se posle i lepo izviniio jer stvarno nije bilo u zloj nameri, ali avaj, ne vredi.

Verujem da ce se i za ovaj log reci da je namesten. Koga interesuje istina, postoji log na serveru sa datumom kad je i kreiran koji se ne moze promeniti. Isuvise je lazi bilo izneseno ovde.

MJ... veruj mi da nisam primetio gde da mi se izvinjavas. Nisam ni ocekivao posle prvih postova i da ce biti, mozda je bilo negde medju redovima pa sam preskocio, mrsko mi sad da listam, mozda i ima, ali je vrlo neupadljivo.

Ostavljam te sa svojim operaterkama koje ti prenose lazi i kikocu se sa tvojim "dusmaninom". Mozda ce ti i na novom mestu naci drugog dusmanina. Fala Bogu, svet je pun dusmanina. Bilo bi nezanimljivo bez njih. Pa.. svako ima svog dusmanina, kucnog mezimca.

Admin, 16god

MJ, molim te, procitaj log i reci mi da li si bila u pravu ili nisi. Da li si s pravom sve iskritikovala ili nisi.

Ukoliko smatras da jesi, aj onda istog momenta zatvaram sajt. Moje obecanje svima.

Ako smatras da nisi, ocekujem izvinjenje onima koje si uvredila jer su te tvoji operateri lazno izvestili.

Hvala.

Admin, 16god

Da, da ne zaboravim.. sad odo ja na spavanjac... laku noc

Mene postovani Admine zanima samo jedna stvar, a to je, kako svi smiju pljuvati po nedodjiji i kad neki nedodjijanac pokusa da pljune nekoga sa YU odma slijedi upozorenje neko? Nije mi to bas nekako jasno, ali dibro, ja necu da pljujem nikog, nikad nisam. E jos me zanima to sto si rekao, ili ste rekli, kako zelite, da operateri s nedodjije udju u YU pa da se dokazu... Mislim da u YU, iako ima 10 puta vise raje, ne svraca KONKURENCIJA kao na nedodjiju, tj sa drugih privatnih lobbyja, nalozeni na svadju i sta ja znam. Izbjegavam to, i znas, Znate, da Vas cijenim Admine, ali ja kao Nedodjijanac i da imam debele zivce ko' fi stotke nebi mogao podnijeti ove uvrede od Konkurencije. Zasto ljudi ne gledaju svoja posla? Mozda zato sto je nedodjija mala ali popularna? Ne znam.. Uzdravlje

Samo sam nesto zaboravio, a to je da Operateri u YU drugacije postupaju od operatera u Nedodjiji, to se ne moze porediti... Yu je za svakog novajliju prvi lobby, Nedodjija se mora boriti za posjetioce, dok ih Yu ima 200. I uprkos toga svega Nedodjija za nekoga nevalja, hvala Bogu pa ni meni se neki lobby ne svidja pa ne pljujem po njemu, a mi sto imamo raje u Nedodjiji ZLATA VRIJEDI ! !

katastrofa, 16god

ja cu samo kratko..

dugo sam na sajtu..

ne pripadam ni jednom klanu..

nisam cula ni jednu ruznu rec za nedodjiju..

niti za bilo koga ko posecuje taj lobby..

da je kao pre.. nije!

da je tesko.. tesko je!

mislim da nije onako kako izgleda..

slucajnost.. jbg..

samo su se tako slozile kockice..

svo troje vas poznajem.. (mary, vojin, mami)

i volem vas, pa sta?! {#emotions_dlg.001_wub}

takve stvari se ne resavaju ovde..

cini mi se da je ovo samo jos jedan veliki nesporazum..

i zao mi je sto je dovelo do ovolike rasprave.. {#emotions_dlg.crying}

i jos nesto..

mary moja..

ne idi odavde..

iz tvoje nedodjije..

jer TI si je stvorila..

tako veselom..

druzeljubivom..

gostoprimljivom..

razmislite jos jednom..

a do tad..

voli vas vasa kata! (vas troje, "glavnih aktera") {#emotions_dlg.001_icon16}

jbg.. i ja ga oduzih.. {#emotions_dlg.laugh}

Admin, 16god

Ja amo znam da je ono st ose desilo na kecu posle banovanja bilo CISTO ZEZANJE, a NE VREDJANJE nedodjijanaca... i zasmetalo mi je to sto neki zezanje smatraju uvredom. To sto verba pise da je OP rekao da su sigurni i odmah bio izbacen, ne znaci da je verba nekoga uvredio, to je bio nastavak parodije koja se to vece desavala na celom zokiju sa banovima. to je mogao i biti kviz lobi, isto bi se ponasao verba, to mogu garantovati. Tj. nije bilo ciljne grupe, a vi ste to previse licno shvatili iz iz svega toga nastala ovolika zbrka... Ovaj cu blog obrisati kasnije.. ne prilici da ovako bespotrebno blacenje stoji ovde, nije mu mesto, jer niti je neka pravda isterana, samo smo bezveze gubili vreme isterujuci neku "pravdu".

To sto sam rekao da opovi sa nedodjije dodju na exyu da rade, je samo bilo povodom toga da vide kolko je tesko pratiti lobby, i boriti se sa raznoraznima, i zato ne dozvoljavam da se prica o njima na taj nacin. Time nikako nisam hteo da potcenim operatere iz Nedodjije.

The End.

Admin, 16god

Ovim zapečaćujem blog, ustanovljeno je da je došlo do nesporazuma, bezveze smo protraćili i vreme i nerve. Dosta je bilo. Okrećemo novi list.

THE END

_maca, 16god

AMIIIIN !!!

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.