Admin - Blogovi

Vesti iz Srbije – 2. septembar 2030.


Znajuci kako je stanje u nasoj zemlji, i predosecajuci sta ce sve biti na kraju, kad sam procitao ovaj tekst video sam da co'ek misli isto ko i ja, samo sto je on lepo napisao, a ja neam pojam kako lepo da napisem, pa eto napisacu sta je co'ek rekao, a to i ja isto mislim... daklem...

Posle petnaest iscrpljujućih godina pregovora predstavnici misije MMF-a, predvođeni Ekremom Jevrićem, napustili su Beograd zadovoljni postignutim dogovorom sa ekspertskim timom Vlade Srbije i guvernerom Stankom Subotićem Canetom (koji se telefonski uključivao sa zaštićene lokacije), saopštivši da su se stekli uslovi za odmrzavanje radnika i penzionera, koji su još 2008. godine proglašeni budžetskim balastom i pohranjeni u zamrzivače PKB-a do okončanja pregovora.

U pisanom saopštenju delegacije Vlade, u kojoj su se osim Jovana nalazili i Milan, Stojan, Bojan, Raša, Gaša, Triša, Miša i Giša Krkobabić, navodi se da je Srbija sada još korak bliže priključenju Evropskoj uniji i da na tom putu imamo punu podršku Albanije, Republike Sandžak, Vojvodine, BiH, kao i Kineske autonomne oblasti Blok 70, koje se principijelno protive priznavanju Kruševca, Lazarevca, Lajkovca, Gornje i Donje Babušnice i Dedinja kao nezavisnih država! Na konkretno pitanje novinara kada se tačno može očekivati prijem u punopravno članstvo EU, iz kojeg su u međuvremenu istupile Engleska, Nemačka, Italija, Francuska, Španija i još neke nebitne države, Jovan Krkobabić nije želeo da licitira sa datumima, baš kao što je svojevremeno savetovao i kralju Menelaju, nadajući se da će se to ipak poklopiti sa proslavom Dana mladosti, odnosno praznikom u čast trenutka kada je kao mladić u gudurama Švarcvalda šutnuo kamenčić ispod kojeg je potekao Dunav.

Predsednik, premijerka i ministar za infrastrukturu, Saša Popović, Lepa Brena i Ljubiša Buha Čume, svečano su otvorili 26 centimetara Koridora 479, poznatijeg kao „Grand magistrala“, ne krijući zadovoljstvo što je posle osam godina, 14 miliona evra i albuma prvenca Milana Stankovića, koji će se deliti uz obroke u narodnim kuhinjama, završen tako važan projekat kojim će deca brže stizati do audicija za ministra kulture u „Zvezdama Granda“ i šansi da ospore Darvinovu teoriju evolucije u „Farmi“, „Velikom bratu“, „Trenutku istine“, „Menjam ženu, decu, bubreg“…

Jači na delu nego rečima, ministar infrastrukture nalupao je šamare okupljenima… eto, onako – iz navike, od radosti…

Nedaleko odatle ministar odbrane i društvene samozaštite od virusa Tomica Milosavljević, u pratnji načelnika Generalštaba Sonje Biserko, obišao je pripadnike oružanih snaga u rejonu karaule „Niška banja“, uverivši se da je situacija na državnoj granici sa Kosovom zadovoljavajuća i da nema mesta zabrinutosti roditelja čija deca s ponosom služe u gvozdenom puku „Dragan Šutanovac“, opremljena najsavremenijim borbenim sredstvima za uklanjanje kamenca, nečistoće s emajliranih povšina, prašine, pa čak i fleka od bojica i plastelina kojima se služe u svakodnevnim zadacima očuvanja teritorijalnog suvereniteta i integriteta domovine.

Patrijarh srpski gospodin Boris, uz sasluženje episkopa naprednjačkog Tomislava i igumana manastira Svete trojice u Vladi, arhimandrita Ivice, služio je moleban za uspeh 34. rezolucije podnete Generalnoj skupštini UN, kojom se zahteva da se Kosovo i Metohija hitno vrati pod okrilje Srbije (ako se Albanci ne ljute) i da srpske svetinje u nekadašnjoj južnoj pokrajini ubuduće obezbeđuju nindže, koje je monah Aleksandar, veliki podvižnik u gladovanju, tokom nedavne posete Japanu privoleo da dođu u Srbiju i pridruže se naprednjačkom bratstvu.

Iz patrijaršije u Krunskoj saopšteno je i da će poglavar Srpske pravoslavne demokratsko-koalicione crkve u najskorije vreme obići manastire i enklave na Kosmetu u okviru virtuelne ture, adaptirane za korisnike društvene mreže Fejsbuk, a uskoro dostupna i na CD-ovima uz pakovanje 100 kila deterdženta za izbeljivanje veša, obraza, biografije i porekla imovine.

Što se vremena tiče – krajnje je…

Talas hladnih štrajkova s Mediterana usloviće slabu padavinu kadrova, što sasvim sigurno neće uticati na eventualni pad vlasti, tako da se ne očekuje značajniji porast pritiska koji bi pogodovao stvaranju klimatskih uslova za prevremene parlamentarne izbore.

Mestimična oblačnost opozicije rezultiraće manjim protestima, koji će više izgledati kao letnji pljusak negoli oluja.

Pridržavajte se saveta lekara i izbegavajte preterano izlaganje životnim potrebama…

Hroničnim bolesnicima se preporučuje – da umru i prestanu da opterećuju državu svojom bahatom potrebom za lekovima koje ne mogu da priušte i kojih će, uzgred, biti sve manje u prodaji.

Toliko za ove vesti – hvala na pažnji i prijatno!

Autor: Mihailo Medenica, novinar i kolumnista dnevnih novina “Press”

Tea_bg, 13god

Eeeeeee... mogu ja potpisem ovo?

ps.plafusa sam tim se dicim

DvorskaLuda, 13god

alatino Linotype">Meni na pamet pada odmah ovo

Tea_bg, 13god

Ma nisam htela, al ne mogu da odolim... zamisli zivot...

tri_praseta, 13god

(mala dopuna bloga baj maj sajd)
Situatzija je krajnje ozbiljna, u tashmajdanskom parku je uhapshena grupa penzionera koja je otimala hleb i kokitze od golubowa (da se prehrani), rushetji time demokratsko prawo swakog goluba da nam kenjaju po glawama.
Penzioneri su se branili rechima "dowoljno nam politichari seru, zar moraju i golubowi"... )
Ali Orka je neumoljiwa, swi su zawrshili u Hagu, gde tje do chasa swoje smrti zheljno ishchekiwati da im pochne sudjenje
pozzdraw od prasitja

Copyright Zoki Games © 1995-2023. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.