Admin - Blogovi

Obaveštenjski blog


Pošto niko neće da čita obaveštenja, moram opet da pišem blog kako bi vi dobili informaciju

Elem, kao što i sami znate u poslednje vreme (malo duže vreme) ima grupnih ispadanja sa lobija i sa igrica. Soul i ja smo duže vreme probali da otkrijemo zašto se toliko ispada. U toku tih provera otklonili smo problem sa bazom, pa se i sajt i lobi i igre učitavaju brže, no i dalje je pucalo. Igrom slučaja smo otkrili razlog pucanja (ne bih u detalje da objašnjavam ali je razlog idiotski) i otklonjen je pre pola sata kad smo i refreshovali flash server pa ste svi poispadali

Kako god, više ne bi trebalo da bude čestih ispadanja. Jedino što ne možemo još uvek ukloniti je momenat kad se iz nekog nama nejasnog razloga ceo kompjuter restartuje. To se srećom ne dešava baš svaki dan, ali se dešava. Tu nema spasa, tu svi ispadaju i sve igre se prekidaju, ali toga neće biti puno. Sporadična ispadanja nekih korisnika će biti isključivo zbog malo lošije konekcije.

Sad više ne morate paziti kad krećete sa mega yambom

p.s. Nemojte ni lajkovati ni dislajkovati ovaj blog jer mu to nije namena.

jedina, 4god

a mozemo napisati JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUU jeeeee BRAVOOOO

*Wednesday*, 4god

Ka'će turnir u jambu

chante, 4god

tony*, 4god

Lepo, lepo ništa manje nismo ni očekivali od vas

mikolas, 4god

Не знам, мени одговара кад повремено испаднем... Није ми то--->ТО, кад све иде како треба. 

Djavolicaaa, 4god

Ja baš hoću da opalim like

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.