Admin - Blogovi

Net ljubavi - po ko zna koji put


Odma' da se razumemo, nisam neki vrsni pisac, nikad nisam znao kroz pero (citaj: tastaturu) da iskazem ono sto mislim i osecam, al rekoh sebi da probam... pa ajde...

Znam da je ovo bila cesta tema, al sam ja hteo iz neke druge perspektive da dam svoje misljenje (ne znam, mozda je i bilo al ga ja nisam tako shvatio).

Glavno pitanje - da li je moguca net ljubav? Odgovor: Da, naravno. Podpitanje: zasto i kako?

Elem... nekad u svetu bez kompjutera, izlazili smo u kafice, kafane, diskoteke, setali se gradom, selom, sve jedno... isli na zurke, pijanke.. svasta je bilo... ko se seca, seca, ko ne, mora da je bio mnogo pijan Upoznati novu osobu... da... na koje ste osobe prvo bacali pogled? Pa naravno, na lepuskaste, zgodne, zabavne... (misli se na oba pola, nisu samo muskarci lepi ). Znaci, svidjanje ili ne svidjanje na prvi pogled. Ako je osoba ruznija na taj prvi pogled... zna se, niko nije obracao paznju, tj vecina nije. I onda upoznas osobu, kad ono ispade da je ui stvari to kokoska, odnosno konj, ako je musko. Lepo spolja, prazno iznutra. Koliko god da tvrdimo da nam nije trebala lepa "unutrasnjost" partnera, lagali bi sebe, ali kako znati koji je/koja je prava osoba? Niko nije ni pomislio da "muva" prvo ruzne, svi su se prvi lepili na lepe.

E... eeee.... eeeeeeeeee.... internet nam je doneo nesto novo, i ne samo internet, nego i ovaj nacin zivota, nema se vremena nizasta, puno se radi, malo se izlazi, sto zbog vremena sto zbog "vremena", i mi hteli ili ne hteli provedemo sate kuckajuci po kompu, citajuci, a na ovakvim mestima i upoznavajuci razne ljude. Internet je taj momenat koji nam je falio nekad davno - upoznavanje coveka iznutra, sagledavanje njegovih osobina, vrlina, mana, otkrivanje sta se osobi svidja ili ne, koju muziku voli, sta voli da jede, ... Sve to cak i bez razmene fotografija. Mnog ce reci - pa ima puno foliranata. Slazem se da ima, ali se lako provali ko je folirant ko nije. Barem ja mogu (mislim). Znaci ovim putem PRVO upoznamo osobu kakva je u dusi, a ako ste srodne duse, naravno da cesto sledi i upoznavanje telom, jel Totalno kontra situacija od nekadasnje.

Tako je, ima i ovde razocaranja kao i nekad davno, ali ne na unutrasnjost coveka, nego na spoljasnjost. Ali, tek se tu prepoznaje prava ljubav. Ako je nekom stalo do neke osobe, ako se slazu, ako im se "planete podudaraju", nece mu biti previse vazan fizicki izgled... to se vremenom menja, jel tako? Starimo, mlohavi nam se koza, grudi padaju, "ono" pada... ali ostaje unutrasnjost coveka (ne mislim na jetru i creva), karakter. Mislim da su nekad davno bila cesca razocaranja nego danas i da net ljubavi isto tako mogu biti jake, a ja mislim da su cak i jace nego nekad davno. Druga prednost je sto mozete upoznati partnera koji zivi i "vise od 2 ulice od vas", koga nikad ne biste upoznali da nije interneta. Zar ne? Mozda ne partnera, ali novog poznanika u drugim gradovima koje nikad ne bi imali... naravno bude tu i pravih prijateljstava, pored ljubavi.

QQ mene al se raspisa... profesorka iz srpskog bi pala u nesvest da vidi da sam ja ovoliko napisao

Eto.. toliko od mene u ovom broju. Sledeci broj.. sumnjam da ce pre nove godine, istrosio sam se bas bas bas )))

Admin, 15god

Sad kad dva put procitam vidim da sam izostavio stosta sto sam hteo da napisem... eto.. ja i pisanje... selim se na kvizove, to mi bolje ide

_maca, 15god

Pa da ,net ljubaf postoji bre , jos se secam mog dolaska na zoki i onog mog lepog SySka kako me svaki put dochekivao ,ja naprosto odlepila , e taj moi SySko je bio prvi koji je dobijao moi kiiiiiiiiiiisssssssssssss ,razvucen preko cele shiri ( tad naravski nie bilo limita u duzini rechi :-p ) Maaa ja josh voljem mog SySka iako prodje mnogo mnogo sati ,dana meseci pa i po neka godinica . KISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

gipsy, 15god

Admine, da se nisi ti nama malo zaljubio m?

branka-013, 15god

Divno .

Ljubav, tu je oko nas, samo je ponekad ne vidimo, tu je i čeka da prođu svi sati cekanja. Bilo u internet il real životu....ma isto je to.

Dugo sam ovde...na zokiju ( 2 godine). Za to vreme sam "srela"...srela kroz priču, mnogo ljudi..mnogo različitih ćudi, karaktera, vaspitanja, kulture, obrazovanja...ljude otvorenog srca i one koji to nisu...ljude iskrene i one lažljive...Uspela sam, na sreću da pronađem divne ljude, zbog kojih vredi dolazak na zoki...divne ljude...jednostavno smo se pronašli i svako naše kuckanje,  vidjenje na zokiju,  kod nas izaziva radost,iskrenu radost lepih razgovora. Nekolicinu ljudi sam i lično upoznala i svaki susret je imao nešto lepo, posebno, jer svi mi smo, koliko slični, tolko posebni, jedinstveni...neko reče"samo svoji".

Poznanstvo  preraslo u jako drugarstvo ...vredelo je biti ovde i sresti ... drugare (mile moje vojčice)  za ceo zivot...Smile

Uh al sam se raspisala .. plaFuša ne zna bit umerenija.

luda_mama, 15god

Pa ko se to nama raspisao :o))) Sve si u pravu, matori....A ono da brzo provalis da li se neko folira ili ne - mozda ne uvek, ali, uglavnom da. Doduse, sigurno zavisi i od "staza" na netu, pa si tu u prednosti. A da li je moguca net-ljubav, o daa..i te kako :o)) Cak "zaljubljenost" veca nego u "real life" :o)))

Admin, 15god

gipsy reche pre:

Admine, da se nisi ti nama malo zaljubio m?

admin reche posle:

ma jooooooook ja... nije to za mene to za ovu decu, ne za mene matorog ))

Admin, 15god

gipsy reche:

Admine, da se nisi ti nama malo zaljubio m?

ja kazem:

pa ne znam, mozda jesam... neke cigansture mi se muvaju po glavi...

gipsy, 15god

Admin je rekao:

pa ne znam, mozda jesam... neke cigansture mi se muvaju po glavi...

_maca, 15god

xhana odabiiiii bre ,nomoj da ja grebem:-p

dana_so, 15god

ljubav je moguca na svim mestima a sto ne i na zokiju.blog je super

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.