bordzija - Blogovi

APEL ZA POMOC-URODIO PLODOM, DOBRE DUSICE SE JAVILE!


DRAGI CLANOVI ZOKI-JA, NAKON MOG TAJNOG APELA ZA POMOC U SNALAZENJU SA "OKACI VIDEO" ITD. , NIKO MI NIJE ODGOVORIO, ALI NAKON MALE KRITIKE, BILA SAM PRIJATNO IZNENADJENA. DRAGI CLANOVI, "KIKIANA", "INDIJANKA" I "ANIREY" SU SE NESEBICNO PONUDILE DA MI POMOGNU I OVIM PUTEM ZELIM DA IM SE SRDACNO ZAHVALIM, JER SAM  UJEDNO SAM STEKLA I TRI NOVE PRIJATELJICE.

ZBOG TOGA, DRAGI NOVI CLANOVI ZOKIJA, KOJE CE, VJEROVATNO SNALAZITI ISTI PROBLEMI KAO I MENE, NEKA ZNAJU DA NISU SAMI DA SU TU DOBRE PRIJATELJICE KOJIMA SE I JA OD SRCA PRIDRUZUJEM U ZELJI DA POMOGNEMO, UKOLIKO NOVOPRISPJELIM CLANOVIMA NESTO U POCETKU NE BUDE JASNO.

SRDACAN POZDRAV OD JADRANKE LAKICEVIC.

kikiana, 15god
Ma nema na cemu,svi smo mi bili novi ovde i bilo nam je mozda tesko snaci se na pocetku ali videces i sama nista nije koplikovano..I ja sam Indy smarala danima,mislim da joj se kosa dizala na glavi od mene xaxaxaxxaxaxa....
Nije bilo potrebe za javnim zahvaljivanjem.....ipak hvala{#emotions_dlg.10900}
_maca, 15god

Mislim da ovde skoro svi zele i pomazu novim clanovima a ima i objashnjenje kao i modovi koji su tu uvek da pomognu i objasne ako nekome nesto nije jasno kao sto imaju i operateri na lobyima )

AniRey, 15god

Niko se naucen nije rodio…i nama je neko pokazao ili usmerio gde …i kako. Bilo mi je zadovoljstvo...

{#emotions_dlg.10900}

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.