bordzija - Blogovi

CLANOVI ZOKI-JA SU MI ULJEPSALI DAN


Danas, na moj rodjendan sam zaista prijatno iznenadjena od clanova Zoki-ja. Mnogi iz moje liste prijatelja  su bili jako ljubazni poslavsi mi cestitku, mada sam dobila nekoliko od osoba koje nisu u listi mojih prijatelja, sto me je zaista duboko dirnulo. Ovim putem zelim da se zahvalim svima na paznji jer nisu ni svjesni koliko su mi uljepsali ovaj tmuran, prohladan dan.

Naravno, da cu se sutra, svima ponaosob zahvaliti, a sada bih, posto ne mogu ovim putem podjeliti sa njima ni topli osmjeh odusevljenja, niti im darovati neku sitnicu kao uspomenu na dan moga rodjenja, ja bih  clanovima (naravno onima koji ne znaju) otkrila jednu sitnicu, koja je za mene puno znacila kada mi je sin, dosavsi sa posla rekao: "mama, hoces li me castiti ako ti za 5 minuta sredim satelitsku antenu sa bezbroj programa". Mislila sam da se sali, jer mi imamo kablovsku antenu, sa nekih 27 kanala od kojih se nekoliko slabo vidi.

Sjeo je za PC i ukucao www.tjuner.com i zaista sam se odusevila. Dobila sam skoro cijeli svijet na dlanu, od TV-a, Radio stanica, serija, teleteksta, crtica, pornica (+18), vijesti , shopinga itd. Pretpostavljam, da ce oni, koji za ovo nisu znali biti odusevljeni kao i ja.

Srdacan pozdrav uz zelju stanovnicima cijele  Planete da zive  u  miru, prosperitetu i blagostanju. Godinu dana starija, Jadranka-Sonja Lakicevic iz Brckog

bordzija, 15god

Hvala mila na lijepim zeljama, ali toliko sam akumulirana i svojim i ovoplanetarnim nedacama, da cim neko spomene tugu, suze same poteku. Sa jednom iskrenom suzicom koja se upravo sliva niz obraz, od srca ti zelim sve najljepse u zivotu, Jadranka.

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.